calpinos 15 Απριλίου 2012 #1 Share 15 Απριλίου 2012 σκέφτομαι να βάλω 2-3 tiger snails σε ενα μικρό ενυδρείο με μικρές προς το παρόν convict cichlid για να καθαρίζουν την άγλη και οχι μόνο στο ενυδρείο εχω αμμο και πέτρες και κοχύλια απο θάλασσα λέτε συτό να είναι πρόβλημα για τα tiger snails?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 15 Απριλίου 2012 #2 Share 15 Απριλίου 2012 (edited) Λέγοντας tiger snails φαντάζομαι ενοείς τα nerite zebra που είναι και η πιο κοινή και γνωστή ονομασία τους ώστε να μην τα μπερδεύουμαι με τα African Land Snail (Achatina achatina) πιο γνωστά ως tiger snails και δεν είναι υδρόβια. Αν θα πρέπει να βάλεις σαλιγκάρια με τα convict τα ζέμπρα είναι η καλύτερη επιλογή μιας και δεν έχουν κεραίες να προεξέχουν και να "προκαλούν". Bέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση με τις κιχλίδες να σου τα σκοτώσουν ή στη καλύτερη περίπτωση να τα ενοχλούν όποτε τα βλέπουν. Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2012 - Alex_SKG Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpinos 16 Απριλίου 2012 Author #3 Share 16 Απριλίου 2012 έχεις δίκιο φίλε είναι τα nerite zebra απλά τα λέω tiger νομίζοντας ότι έτσι τα γνωρίζουν οι πιο πολλοί θα τα βάλω και ο Θεός βοηθός ............... Μήπως γνωρίζεις για το άλλο ενυδρείο που έχω και είναι κοινωνικό εχω 2 nerite zebra εδω και καιρό και θέλω να βάλω anentomia helena μπας και γλιτώσω απο τις εκατοντάδες λαθρεπιβάτες θα έχουν πρόβλημα τα zebra???????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 16 Απριλίου 2012 #4 Share 16 Απριλίου 2012 Σπάνια τα Helena επιτίθονται σε μεγαλόσωμα σαλικγάρια και ακόμα πιο σπάνια σε γαρίδες, αλλά μπορούν να το κάνουν ειδικά αν δεν υπάρχει αρκετή τροφή γι αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpinos 16 Απριλίου 2012 Author #5 Share 16 Απριλίου 2012 ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω γιατί δεν πάει άλλο γέμισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος