lykourgos 14 Απριλίου 2012 #1 Share 14 Απριλίου 2012 καλησπέρα και χρόνια πολλα η ερώτηση μου είναι η εξής σήμερα μάζεψα απο ορεινό ποτάμι της καρυστου πέτρες και ξηρά τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να τα βάλω στο ενυδρειο μου ευχαριστω καλη ανάσταση και καλο Πάσχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Απριλίου 2012 #2 Share 14 Απριλίου 2012 κατ'αρχας τι ψαρια εχεις? τα ξυλα τι ειδος ειναι που μαζεψες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Απριλίου 2012 Author #3 Share 14 Απριλίου 2012 κιχλιδα αμερικης στο ένα και στο άλλο καρχαριακια τα ξύλα είναι κάτι ρίζες απο ποτάμι στην Εύβοια είναι ξερά για να καταλάβεις σπάνε πολυ εύκολα δεν είναι πολυ χοντρά αν και να σου πω την αλήθεια μπορει να μην τα βάλω η πέτρες με ενδιαφέρουν περισσότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Απριλίου 2012 #4 Share 14 Απριλίου 2012 ριξε μια σταγονα κεζαπ και αν αφρισει,τοτε οι πετρες ειναι ασβεστολιθικες. νομιζω πως αν ειναι δεν σου κανουν συμφωνα με τα ψαρια που ειπες. καλο ξεπλυμα εννοειται μετα αν ειναι να τις βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Απριλίου 2012 Author #5 Share 14 Απριλίου 2012 το κεζαπ τι είναι? και που μπορώ να το βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 14 Απριλίου 2012 #6 Share 14 Απριλίου 2012 Το γνωστό ακουαφόρτε,σε όλα τα σούπερ-μίνι μάρκετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenJiNx 14 Απριλίου 2012 #7 Share 14 Απριλίου 2012 (edited) aqua forte στα σούπερ μάρκετ edit: με προλάβανε.. Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2012 - KenJiNx Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Απριλίου 2012 Author #8 Share 14 Απριλίου 2012 καταρχήν επειδή τώρα το είδα πολυχρονος στον kalz και ένα ευχαριστω σε όλους καλα να περάσετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Απριλίου 2012 #9 Share 14 Απριλίου 2012 καλη ανασταση φιλε μου και σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος