Jump to content

Σαλιγκαρι Που Δεν Εβαλα Εγω Μεσα Στο Ενυδρειο

Recommended Posts

καλησπερα σημερα προσεξα ενα σαλιγκαρι το οποιο δν εβαλα εγω μεσα στο ενυδρειο μηπως μπορει να μου πει κανενας απο μου μπορω να προερχετε και αν κανει κακο στο ενυδρειο και πρεπει να λαβο καποιο μετρο?

Λογικα ηρθε απο κανενα φυτακι. Μπορει να υπαρχουν και αλλα μην τρομαξεις. Αν θες τα αφαιρεις αν θες τα κρατας... ειναι ακακα παντως!

Σωστή η Άννα. Από φυτό ήρθε. Οι γνωστοί λαθρεπιβάτες. Ζημιά δεν πρόκειται να σου κάνουν.

μουυ κανει εντυπωση γτ εγω τα βαζω τα φυτα σε υπερμαγκανικο καλιο!!! θα γεμισΩ?κια αν θελω πως τα βγαω?εχουν καμια χρησιμοτητα?πχ καθαριζουν αλγη η οχι?

Και άλγη καθαρίζουν και σκάβουν το υπόστρωμα.Σε ενυδρείο με αφρικάνες βέβαια δεν επιβιώνουν,γίνονται μεζές.

μην αγχωνεσαι φιλε μου.δεν υπαρχει ενυδρειο χωρις τετοια σαλιγκαρια...

ευκολο επειδη αυτα πολαπλασιαζονται συνεχεια, υπαρχουν τα helena παλι σαλιγκαρια αλλα λεγονται δολοφονοι σαλιγκαριων. και θα ξενιασεις μια και καλη.

αλλα και να τα αφησεις μεσα κανενα απολυτος προβλημα.

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

Όταν κλείσουν τα φώτα βάλε ένα κομμάτι αγγούρι δεμένο σε μια πετονιά και ρίξτο μέσα.Μετά από 1-2 ώρες κοιτάς αν έχουν μαζευτεί πάνω του και το βγάζεις.Υπάρχουν και σαλιγκάρια που τα τρώνε καθώς και ψάρια, helena τα σαλιγκάρια sae τα ψάρια.

εγινε ευχαριστω τα helena ακριβα?δεν θα πειραξουν τισ γαριδες ετσι?δεν εχω προβλημα να εχω λιγα φοβαμε μην γινουν πολλα!γιαυτοσ ανυσηχω πιο πολυ

Σε μένα τουλάχιστον ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα ούτε πολλαπλασιάστηκαν υπερβολικά.Δεν τα έχω πειράξει εκτός από κανά δυό φορές που έβγαλα κάποια από αυτά σε αλλαγή νερού.Αυτά που ήταν πάνω πάνω. Τα έριξα στο ενυδρείο με τα malawi μπας και προλάβουν να καθαρίσουν λίγη άλγη αλλά δεν έβγαλαν ούτε μέρα.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα ψάρια. Για τις γαρίδες αν και δεν νομίζω ας απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει.

Αν βαλεις ραμιρεζι με γαριδες....οι γαριδες θα γινουν μεζες απο τα ραμιρεζι...

Για τους λαθρεπιβάτες, εάν προσέχεις να μην περισσεύει τροφή στα ταίσματα κι αν αφαιρείς μερικά που και που, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Σε μένα εμφανίστηκαν πριν από 2μηνο. Δεν φαίνεται να πολλαπλασιάζονται όμως. Η τροφή είναι με μέτρο. Δύο τρεις φορές την ημέρα η οποία καταναλώνεται σε 2~3 λεπτά. Πάντως έχουν καθαρίσει ότι άλγη και νεκρά φύλλα υπάρχουν. Δεν με ενοχλούν καθόλου.

Εμένα παιδιά πριν 3 βδομάδες εμφανίστηκε 1. Πλέον έχω 13 και κάποια γίνονται τέρατα. !!!

post-49449-1334769598,0454_thumb.jpgpost-49449-1334769610,6108_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...