Kouvou 14 Απριλίου 2012 #1 Share 14 Απριλίου 2012 καλησπερα σημερα προσεξα ενα σαλιγκαρι το οποιο δν εβαλα εγω μεσα στο ενυδρειο μηπως μπορει να μου πει κανενας απο μου μπορω να προερχετε και αν κανει κακο στο ενυδρειο και πρεπει να λαβο καποιο μετρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 14 Απριλίου 2012 #2 Share 14 Απριλίου 2012 Λογικα ηρθε απο κανενα φυτακι. Μπορει να υπαρχουν και αλλα μην τρομαξεις. Αν θες τα αφαιρεις αν θες τα κρατας... ειναι ακακα παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 14 Απριλίου 2012 #3 Share 14 Απριλίου 2012 Σωστή η Άννα. Από φυτό ήρθε. Οι γνωστοί λαθρεπιβάτες. Ζημιά δεν πρόκειται να σου κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 14 Απριλίου 2012 Author #4 Share 14 Απριλίου 2012 μουυ κανει εντυπωση γτ εγω τα βαζω τα φυτα σε υπερμαγκανικο καλιο!!! θα γεμισΩ?κια αν θελω πως τα βγαω?εχουν καμια χρησιμοτητα?πχ καθαριζουν αλγη η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 14 Απριλίου 2012 #5 Share 14 Απριλίου 2012 Και άλγη καθαρίζουν και σκάβουν το υπόστρωμα.Σε ενυδρείο με αφρικάνες βέβαια δεν επιβιώνουν,γίνονται μεζές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 14 Απριλίου 2012 Author #6 Share 14 Απριλίου 2012 αν θελω να τα απομακρινω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Απριλίου 2012 #7 Share 14 Απριλίου 2012 μην αγχωνεσαι φιλε μου.δεν υπαρχει ενυδρειο χωρις τετοια σαλιγκαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 14 Απριλίου 2012 #8 Share 14 Απριλίου 2012 (edited) ευκολο επειδη αυτα πολαπλασιαζονται συνεχεια, υπαρχουν τα helena παλι σαλιγκαρια αλλα λεγονται δολοφονοι σαλιγκαριων. και θα ξενιασεις μια και καλη. αλλα και να τα αφησεις μεσα κανενα απολυτος προβλημα. Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2012 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 14 Απριλίου 2012 #9 Share 14 Απριλίου 2012 Όταν κλείσουν τα φώτα βάλε ένα κομμάτι αγγούρι δεμένο σε μια πετονιά και ρίξτο μέσα.Μετά από 1-2 ώρες κοιτάς αν έχουν μαζευτεί πάνω του και το βγάζεις.Υπάρχουν και σαλιγκάρια που τα τρώνε καθώς και ψάρια, helena τα σαλιγκάρια sae τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 14 Απριλίου 2012 Author #10 Share 14 Απριλίου 2012 εγινε ευχαριστω τα helena ακριβα?δεν θα πειραξουν τισ γαριδες ετσι?δεν εχω προβλημα να εχω λιγα φοβαμε μην γινουν πολλα!γιαυτοσ ανυσηχω πιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 14 Απριλίου 2012 #11 Share 14 Απριλίου 2012 Σε μένα τουλάχιστον ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα ούτε πολλαπλασιάστηκαν υπερβολικά.Δεν τα έχω πειράξει εκτός από κανά δυό φορές που έβγαλα κάποια από αυτά σε αλλαγή νερού.Αυτά που ήταν πάνω πάνω. Τα έριξα στο ενυδρείο με τα malawi μπας και προλάβουν να καθαρίσουν λίγη άλγη αλλά δεν έβγαλαν ούτε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 14 Απριλίου 2012 Author #12 Share 14 Απριλίου 2012 εγω νεον και γαριδες εχω και ηθελα να βαλω και ραμιρεζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 14 Απριλίου 2012 #13 Share 14 Απριλίου 2012 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα ψάρια. Για τις γαρίδες αν και δεν νομίζω ας απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Απριλίου 2012 #14 Share 16 Απριλίου 2012 Αν βαλεις ραμιρεζι με γαριδες....οι γαριδες θα γινουν μεζες απο τα ραμιρεζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 16 Απριλίου 2012 #15 Share 16 Απριλίου 2012 Για τους λαθρεπιβάτες, εάν προσέχεις να μην περισσεύει τροφή στα ταίσματα κι αν αφαιρείς μερικά που και που, δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 16 Απριλίου 2012 Author #16 Share 16 Απριλίου 2012 απλως το λεω γτ μου ειπαν οτι τα ραμιζερι ειναι πολυ ηρεμεσ κιχλιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ Κ. 17 Απριλίου 2012 #17 Share 17 Απριλίου 2012 Σε μένα εμφανίστηκαν πριν από 2μηνο. Δεν φαίνεται να πολλαπλασιάζονται όμως. Η τροφή είναι με μέτρο. Δύο τρεις φορές την ημέρα η οποία καταναλώνεται σε 2~3 λεπτά. Πάντως έχουν καθαρίσει ότι άλγη και νεκρά φύλλα υπάρχουν. Δεν με ενοχλούν καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 18 Απριλίου 2012 #18 Share 18 Απριλίου 2012 Εμένα παιδιά πριν 3 βδομάδες εμφανίστηκε 1. Πλέον έχω 13 και κάποια γίνονται τέρατα. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος