Vangelis21 16 Απριλίου 2012 Author #51 Share 16 Απριλίου 2012 νιτρικα 10 νιτρωδη 0 αμμωνια ο γριφος της ΑΠΙ δεν μπορω να καταλαβω. τροφη ωστε να ανεβει η αμμωνια δεν εχω ριξει σημερα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 16 Απριλίου 2012 #52 Share 16 Απριλίου 2012 Καταλαβαινω τη εννοεις, εαν θες μια ποιο ξεκαθαρη εικονα παρε της σερα το τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 16 Απριλίου 2012 Author #53 Share 16 Απριλίου 2012 (edited) εχω της σερα τα νιτρωδη (εχω χασει βεβαια το χαρτι και βλεπω οναλιν που δεν ειναι και το ιδιο) αλλα κι αυτοι τα ιδια ειναι. τελοσπαντων, μετρησεις αμμωνια 0.25, νιτρικα 10 και νιτρωδη 0. δεν εχω ιδεα που βρισκομαστε. βρηκα ενα μπουκαλακι Denibac αλλα κανεις δεν ξερει αν ειναι οντως βακτηρια! Έγινε επεξεργασία 16 Απριλίου 2012 - Vangelis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 16 Απριλίου 2012 #54 Share 16 Απριλίου 2012 Αν ειναι αυτο το προιον, τοτε ναι περιεχει και βακτηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 17 Απριλίου 2012 Author #55 Share 17 Απριλίου 2012 επομενη μερα κι ακομα εχουμε αμμωνια. μη σας πω οτι ανεβηκε κιολας λιγο. δεν ξερω καν αν πρεπει να ριχνω τροφη η οχι απο δω και περα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος