nikitasko 12 Απριλίου 2012 #1 Share 12 Απριλίου 2012 Παιδιά μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος σε κάποιο θέμα όσον αναφορά τα jellyfish; Γίνεται να φιλοξενήσεις αυτό το είδος σε ενυδρείο;; Είδα αυτό και μου άρεσε: http://www.jellyfishart.com/ Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Απριλίου 2012 #2 Share 12 Απριλίου 2012 Το θεμα ειναι σε λαθος κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasko 12 Απριλίου 2012 Author #3 Share 12 Απριλίου 2012 Ζητώ συγνώμη για αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Απριλίου 2012 #4 Share 12 Απριλίου 2012 Ζητώ συγνώμη για αυτό Δε χρειαζεται φιλε μου.Θα το δουν τα παιδια και θα το μεταφερουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Απριλίου 2012 #5 Share 12 Απριλίου 2012 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasko 12 Απριλίου 2012 Author #6 Share 12 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Απριλίου 2012 #7 Share 12 Απριλίου 2012 Δεν εχω ασχοληθει,ουτε γνωριζω κατι,αλλα ριξε μια ματια στο παρακατω βιντεο.Αν ψαξεις θα βρεις κι αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasko 13 Απριλίου 2012 Author #8 Share 13 Απριλίου 2012 Γνωρίζει κάποιος περισσότερα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasko 16 Απριλίου 2012 Author #9 Share 16 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα ή όχι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος