Jump to content

Βοηθεια Για Χρυσοψαρο

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,μολις γραφτηκα αν και διαβαζω 4-5 μερες το forum.Ολα ξεκινησαν οταν η μικρη μου αδερφη γυρισε απο ενα πασχαλινο παζαρι το σαββατοκυριακο με ενα χρυσοψαρακι σε πλαστικη γυαλα 1-2 λιτρων.Το πηρα λοιπον εγω στο δωματιο μου καθως εχουμε και 5 γατες και δεν αφηνω να πλησιασουν στο χωρο μου.Αρχισα λοιπον να διαβαζω τι ειναι καλυτερο γι αυτο το ταλαιπωρημενο πλασμα,προς το παρον δεν εχω λεφτα,το μονο που μπορεσα και αγορασα για να του προσφερω ειναι μεγαλυτερη πλαστικη γυαλα 14 λιτρων,χαλικακι στον πατο,σταγονες για το χλωριο και τροφη.Γνωριζω οτι κανονικα πρεπει να αγορασω ενυδρειο 40+ λιτρων αλλα δεν μπορω να αγορασω προσωρινα ,ισως να τα καταφερω μεχρι τον αυγουστο.Επισης παρατηρησα οτι οταν το εφερε σαν να του ελλειπαν μερικα λεπια,τωρα δυστυχως ολη η ουριτσα του ειναι σαν γυμνη,σαν να μην εχει δερμα,σαν να μην εχει τα λεπια του,ειναι φυσιολογικο αυτο?Να το πηγαινα να το κοιταξουν σε ενα pet shop?Επιπλειον δεν ειναι πολυ δραστηριο,δεν ξερω τι να κανω,δεν θελω να πεθανει =(

Φενια καταρχην καλημερα και καλως ορισες στο φορουμ! :) Καλα εκανες και εβαλες το ψαρακι σε μεγαλυτερη γυαλα, ομως εσυ η ιδια καταλαβαινεις πως αυτο δεν επαρκει. Αν οπως λες το ψαρακι σου ειναι σε κακη κατασταση και ισως εχει και αρρωστια, συμπληρωσε την φορμα απο εδω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 ... Καλη συνεχεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...