Kouvou 11 Απριλίου 2012 #1 Share 11 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια!!!ψαχνς εδω και 2 εβδομαδες red chery η blue pearl στην θεσσαλονικη και εδεν βρισκω αλλα σημερα καθως εψαχνα στο internet ειδα οτι δεν πανε η γαριδες μαζι με neon ισχυει? το ρωταω γτ εγω εχω neon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 12 Απριλίου 2012 #2 Share 12 Απριλίου 2012 καλημερα!blue pearl ειναι πολυ δυσκολο να βρεις στην ελλαδα.....και ναι ταιριαζουν οι γαριδες με τα νεον αλλα αν και ειναι τα νεον παμφαγα μπορει να τρωνε τα μικρα.... σου προτεινω αν θελεις και τις αμανο οπου δεν γεννανε σε γλυκο νερο και φτανουν μεχρι 5cm Υ.Σ:Αν βρεις blue pearl στην θεσσαλονικη στειλε μου ενα π.μ. να παω κι εγω να αγορασω διοτι φτυνω αιμα για να τις βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 12 Απριλίου 2012 #3 Share 12 Απριλίου 2012 Red ειναι ευκολο να βρεις ακομα και εδω μεσα σε αγγελιες. Τα νεον δε χτυπανε ενηλικες γαριδες.Ουτε οι καρδιναλιοι που ειναι μεγαλυτεροι.Δεν εχω προσεξει ουτε επιθεση σε νεογενητα και εχω ενυδρειο γεματο απο καρδιναλιους και red cherry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 12 Απριλίου 2012 Author #4 Share 12 Απριλίου 2012 φιλε μου γιαννακη ειχα βρει στο ebay τις 5 15 ευρω αλλα δεν εκανα κοιμιση γτ λεω μουφα θα ειναι και παιζει και να μην φτασουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 12 Απριλίου 2012 #5 Share 12 Απριλίου 2012 Απο ebay δεν αγοραζω ζωντανους οργανισμους διοτι δεν ξερεις σε τι κατασταση ερχονται και κουβαλουν αρρωστειες... Αν βρουμε στην θεσσ ειμαστε τυχεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοτ 11 Αυγούστου 2012 #6 Share 11 Αυγούστου 2012 Εβαλα τα νεον μετα τις γαριδες μ ! Ειναι σαν μην υπαρχουν γι αυτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοτ 11 Αυγούστου 2012 #7 Share 11 Αυγούστου 2012 Εβαλα τα νεον μετα τις γαριδες μ ! Ειναι σαν μην υπαρχουν γι αυτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι και λιγο το ειδος ειναι και λιγο το μεγεθος τις γαριδας...εγω που ψαχνω για τσερι στην αθηνα τι να πω....εχω αμανο και θελω και τσερι ετσι για την ποικιλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος