dmpatanis 23 Απριλίου 2012 Author #51 Share 23 Απριλίου 2012 Εβαλα το μπολι και αμεσως εβαλα ενα χρυσοψαρο για 3μερες και μετα τα multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 23 Απριλίου 2012 #52 Share 23 Απριλίου 2012 Εγω να σου πω, σχετικα με την αναταραξη, εχω ενα φιλτρο 400Lt/ωρα σε ενυδρειο 60 λιτρων, το εχω κατα μηκος του ενυδρειου και το εχω τοσο ψηλα ωστε να εχει αρκετη αναταραξη το νερο, και το εχω πετυχει. η κυκλοφορια ειναι παρα πολυ καλα για το φιλτρο και τα λιτρα, γι' αυτο θα σου προτεινα οτι και ο Κ. Σωκρατης... Φιλικα, Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmpatanis 24 Απριλίου 2012 Author #53 Share 24 Απριλίου 2012 Μετα την αλλαγη νερου που εκανα χτες 30-40% και αφηνοντας τα ψαρια αταιστα σημερα η μετρηση των νιτρικων που πηρα ειναι NO3:20ppm κατεβηκαν και επιτελους αλλαξε το χρωμα στον δοκιμαστικο σωληνα προς το πορτοκαλι. Απο εδω και περα τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Απριλίου 2012 #54 Share 24 Απριλίου 2012 Απλά πράγματα μπαίνεις στη ρουτίνα ταίζεις με μέτρο τα ψαράκια 2-3 φορές την ημέρα με προσοχή στη ποσότητα , να καταναλώνουν την τροφή και κάθε 15 μέρες αλλαγή 15-20 λίτρα νερό ,τίποτα άλλο και μην ασχολησαι άλλο με μετρήσεις αστο σύστημα να τρέξει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος