DeLk 10 Απριλίου 2012 #1 Share 10 Απριλίου 2012 Καλημερα, εχθες παρελαβα απο το κααστημα Αζορες "4" Multies, απο τα οποια στη σακουλα , η οποια ειχε και κοχυλια μεσα, ειδα μονο τα 2. Μετα απο ωρες ειδα και το τριτο να ξεπροβαλλει απο το κοχυλι του,ομως το τεταρτο δεν εχει φανει ακομα. Πηρα και τηλεφωνο στο μαγαζι και μου ειπε οτι ειναι σιγουρα 4. Καθως μεταφεραμε με τον αδερφο μου τα κοχυλια μεσα στο ενυδρειο, ενω εγω κραταγα το νερο μεσα μηπως ειναι καποιο ψαρι μεσα, αυτος το αδειαζε... Μηπως εχει κολλησει το ψαρι μεσα στο κοχυλι, γιατι δεν μπορω να δω αν υπαρχει ψαρι μεσα στο κοχυλι, λογω του σχηματισμου του κοχυλιου... Να αρχισω να ανυσηχω, ή ειναι ακομα στρεσσαρισμενο απο το ταξιδι και δεν εχει βγει ακομα? Ευχαριστω εκ των προτερων, Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Απριλίου 2012 Author #2 Share 10 Απριλίου 2012 Ακυρο, το ψαρι το βρηκα, ηταν μεσα σε ενα κοχυλι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 10 Απριλίου 2012 #3 Share 10 Απριλίου 2012 Καλώς τα δέχτηκες Νίκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Απριλίου 2012 Author #4 Share 10 Απριλίου 2012 Ευχαριστω πολυ Απόστολε, αν ξεθαρεψουν λιγο, θα κανω και παρουσιαση με φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Απριλίου 2012 Author #5 Share 10 Απριλίου 2012 Εμφανιστηκε και αλλο προβλημα, τα ψαρια δεν τρωνε την τροφη που τους εριξα( hikari cichlid staple μπιλιτσες)… τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Απριλίου 2012 #6 Share 10 Απριλίου 2012 Εμφανιστηκε και αλλο προβλημα, τα ψαρια δεν τρωνε την τροφη που τους εριξα( hikari cichlid staple μπιλιτσες)… τι να κανω; Μηπως είναι μεγάλο το μέγεθος των pellets για τα ψαράκια αυτά? Να κάνεις υπομονή κανα δύο μέρες και αν μπορείς ξεκίνα να ταϊζεις με flakes Tanganyika της Tropical. ή με Omni flakes της οcean nutrition. Προσοχή μην το παρακάνεις και ριχνεις τροφή καθε τρεις και λίγο....υπομονή και θα φανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Απριλίου 2012 Author #7 Share 10 Απριλίου 2012 ευχαριστω Prince για την αμεση απαντηση! Δεν νομιζω οτι η τροφη αυτη ειναι μεγαλη για τα ψαρια αυτα... θα κανω υπομονη.. μου εκανε εντυπωση επειδη μεχρι και μεσα στο κελυφος τους εριξα μα τιποτα.. για τροφη με κοβω δυσκολα να βρω, εδω δεν υπαρχει πετ σοπ, αλλα μπορει να παρω απο ιντερνετ μαζι με κατι τεστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος