Jump to content

Εξωτερικο Φιλτρο Για 70 Λιτρα Ενυδρειο

dmpatanis

Recommended Posts

Εχω το Cayman 60 χωριτηκοτητας 70λιτρων με το εσωτερικο Bluwave 03 ενυδρειο και σκεφτομαι να το αναβαθμισω βαζοντας ενα εξωτερικο.

Ποιο προτεινεται???

Ευχαριστω.

Εχω δει το Fluval 205 μηπως ειναι μεγαλο???

Είναι πάντα καλό να έχεις περισσότερο βιολογικό υλικό και φίλτρανση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η κυκλοφορία, μην στο κάνει και το λεγόμενο " πλυντήριο ". Το fluval 205 είναι καλή επιλογή. Εγώ έχω το αμέσως επόμενο. Είναι αθόρυβο και εύκολο στη χρήση. Αυτά από τη δική μου εμπειρία , περίμενε απόψεις και από άλλα παιδιά :)

Καλημερα, οπως λεει και πιο πανω ο φιλος, το fluval 205 ειναι μια καλη επιλογη, γιατι η ροη του δεν ειναι ουτε πολυ μεγαλη, αλλα ουτε και πολυ μικρη. Επισης, το 205 περιεχει μεσα ολα τα υλικα, τα βανακια και τα λαστιχα που χρειαζεσαι για την εγκατασταση. Τωρα για το αν ειναι αθορυβο δεν ξερω, αλλα μαλλον ειναι καλη επιλογη...

Εγώ για το ενυδρειο μου (55 λίτρα) πήρα της eheim το Ecco pro 130. Αλλά υπάρχει και το αμέσως επόμενο 200 με περισσότερο χώρο για βιολογικό υλικό.

Πραγματικά αθορυβο, με όλο τον εξοπλισμό μέσα, και οικονομική κατανάλωση.

Απλά εμένα μου ταραζε λόγο παραπάνω το νερό αποτι έβλεπα και έκανα μια πατέντα και τώρα είναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...