Vangelis21 9 Απριλίου 2012 #1 Share 9 Απριλίου 2012 πιστευω θα ηταν ωραιο να φτιαξουμε ενα θεμα οπου οι ειδικοι να μπορουν να δωσουν συμβουλες για φυτεμενο ενυδρειο με "δυσκολα" ως προς τα φυτα ψαρακια οπως λαμπιντο και χρυσοψαρα (τα οποια εχω και θα εχω και τα δυο!) οποτε θα ηθελα να μου (μας) δωσετε πληροφοριες οπως... τι φυτα μπαινουν ανετα? τι φυτα μπορουν να μπουν αλλα θελουν πολυ προσοχη και φροντιδα? πως φροντιζουμε ΓΕΝΙΚΑ τα φυτα μας (οδηγιες προς αρχαριους) τι αλλα υλικα χρειαζομαστε για τετοια καταλληλα φυτα (λιπασματα, ταμπλετες κτλ κτλ) που και πως μπορουμε να βρουμε αυτα τα φυτα μιας και στην Ελλαδα λιγα πετ σοπ φερνουν? κλαδεματα κανουν? τι ακριβως ειναι αυτα? και γενικα οτι αλλο μπορει να μας βοηθησει! Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2012 #2 Share 9 Απριλίου 2012 Σε ξεχωριστα φανταζομαι ενυδρεια,γιατι οπως το αναφερεις δεν ειναι σαφες........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 9 Απριλίου 2012 Author #3 Share 9 Απριλίου 2012 χεχε ναι στρατο φυσικα! απλα επειδη και τα δυο αυτα ψαρακια τα τρωνε τα περισσοτερα φυτα και τυχαινει το ενα να το εχω και το αλλο να το θελω, για αυτο τα εβαλα μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2012 #4 Share 9 Απριλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος