rastafarian 9 Απριλίου 2012 #1 Share 9 Απριλίου 2012 Το θεμα απευθηνεται στους ψαραδες του φορουμ! Ξερουμε κανενα καλο ψαροτοπο κοντα στην Αθηνα για ψαρεμα casting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 9 Απριλίου 2012 #2 Share 9 Απριλίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου! Έχει κάποια μέρη στην Αττική αλλά είναι πολυψαρεμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Απριλίου 2012 Author #3 Share 9 Απριλίου 2012 Για πες κανενα να παω καμια βολτα!Καποιος μου ειπε οτι στο Πορτο Ραφτη κραταει μουρμουρες.Βασικα για τετοια ψαρακια λεω,οχι σπαρους,χειλουδες και τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 9 Απριλίου 2012 #4 Share 9 Απριλίου 2012 Μάτι , Πόρτο Ράφτη , Ραφήνα για σαργούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Απριλίου 2012 Author #5 Share 9 Απριλίου 2012 Μάτι , Πόρτο Ράφτη , Ραφήνα για σαργούς Εχεις παει?Με τι δολωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 10 Απριλίου 2012 #6 Share 10 Απριλίου 2012 ναι έχω πάει πολλές φορές συνήθως με αμερικάνο και μανάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Απριλίου 2012 #7 Share 10 Απριλίου 2012 Ρε συ.... αν εχουμε ενα μερος που μας βγαζει ψαρια, θα το πουμε εδω μεσα δημοσια.....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 10 Απριλίου 2012 #8 Share 10 Απριλίου 2012 Ρε συ.... αν εχουμε ενα μερος που μας βγαζει ψαρια, θα το πουμε εδω μεσα δημοσια.....?? +1 Εδω δεν τα λένε ούτε σε προσωπικό επίπεδο και κρατιόνται επτασφράγιστα μυστικά (καλως ή κακως)... μην περιμένεις κάτι έτσι χύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 10 Απριλίου 2012 #9 Share 10 Απριλίου 2012 εχουνε μπει λαυρακια στον νεο μωλο στην δραπετσωνα απεναντι ακριβως βλεπεις την σαλαμινα αν κατεβεις πειραια και ρωτησης καποιον πειραιωτη που ειναι θα σου πει προχθες ενας συγγενης μου εβγαλε ενα 2 κιλα και ενα 1 κιλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Απριλίου 2012 Author #10 Share 10 Απριλίου 2012 Χαχαχαχαχαχ!Δεν τα λετε ετσι?καλαααααααα....Αυτο για το νεο μωλο το εχω ακουσει και απο αλλους,εχει και βαθυα νερα εκει! Λεω να παω να δοκιμασω στο Πορτο ραφτη για κανενα σαργουδακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Απριλίου 2012 #11 Share 10 Απριλίου 2012 Και εδω εχουμε Κωστα φαγγρια και με συρτη μαγιατικα,αλλα δεν σου λεω που ακριβως,μονο αν ερθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Απριλίου 2012 Author #12 Share 10 Απριλίου 2012 Και εδω εχουμε Κωστα φαγγρια και με συρτη μαγιατικα,αλλα δεν σου λεω που ακριβως,μονο αν ερθεις αχαχααχαχχ!!Ενταξει Βασιλη,οταν ερθω θα φερω και τα συμπραγκαλα μαζι μου να παμε παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2012 #13 Share 10 Απριλίου 2012 εχουνε μπει λαυρακια στον νεο μωλο στην δραπετσωνα απεναντι ακριβως βλεπεις την σαλαμινα αν κατεβεις πειραια και ρωτησης καποιον πειραιωτη που ειναι θα σου πει προχθες ενας συγγενης μου εβγαλε ενα 2 κιλα και ενα 1 κιλο Εκει Νικο δεν εχει μονο λυκους.Εχει και παπουδες,εχει και ουγενες.Εχει ομως πολλα μπλεξιματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Απριλίου 2012 Author #14 Share 10 Απριλίου 2012 Εκει Νικο δεν εχει μονο λυκους.Εχει και παπουδες,εχει και ουγενες.Εχει ομως πολλα μπλεξιματα. Στρατο εσυ ξερεις κανενα μερος να μου πεις?Πριν μερικους μηνες ειχα κατεβει στο λιμανι του Πειραια,διπλα απο το μεγαλο ρολοι που εχει και πηρα 2 τσιπουριτσες αλλα τωρα δεν εχει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Απριλίου 2012 #15 Share 10 Απριλίου 2012 Δεν πας για ψαρεμα ρε... αλλα παρε και εμενα μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Απριλίου 2012 Author #16 Share 11 Απριλίου 2012 Θα σε παρω και σενα μαζι ρε Πανο να φας κανενα ψαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος