Aiolos 9 Απριλίου 2012 #1 Share 9 Απριλίου 2012 (edited) Στελέχωση "ομάδας δράσης" για την Θεσσαλονίκη Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται κατά καιρούς στις καθιερωμένες συναντήσεις μας (και όχι μόνο), θα χρειαστεί μια μικρή ομάδα 3-4 ατόμων για να οργανώνουμε τις παρουσιάσεις στην κάθε εκδήλωση. Δεν είναι κάτι το τρομερό, απλά να μοιραστούν κάποιες εργασίες και φυσικά με εθελοντική συμμετοχή όποτε μπορείτε. (Θα είναι η διευθέτηση του χώρου, μοίρασμα αφισών σε ορισμένα καταστήματα, και τέτοια απλά πραγματάκια...) Όποια από τα μέλη έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν, μπορούν να το δηλώσουν εδώ και θα μιλήσουμε με πμ ή τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 9 Απριλίου 2012 #2 Share 9 Απριλίου 2012 Μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Απριλίου 2012 #3 Share 9 Απριλίου 2012 Εγώ θα έρχομαι στις παρουσιάσεις χαχαχαχα!!!!!! Αν θέλεις Βαγγέλη καμμία βοήθεια για μοίρασμα ή ότι χρειαστεί προς τα Δυτικά είμαι και εγώ μέσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 9 Απριλίου 2012 #4 Share 9 Απριλίου 2012 Κινητό σταθερο και mail μου τα έχεις. Για ότι χρειαστείς πες το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Απριλίου 2012 #5 Share 9 Απριλίου 2012 μεσα και εγω..οσο και αν μπορω να βοηθήσω απο Σκυδρα μερια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 2 Μαίου 2012 #6 Share 2 Μαίου 2012 Και γώ μέσα. Το κινητό μου το έχεις, όπου μπορώ να βοηθήσω μου λές. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 2 Μαίου 2012 #7 Share 2 Μαίου 2012 φυσικά και είμαι μέσα!!! κινητά, σταθερά, mail έχεις... οπότε ξέρεις εσύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Μαίου 2012 Author #8 Share 2 Μαίου 2012 Ωραία... υπάρχει συμμετοχή !!! Ας δηλώσουν και όποιοι άλλοι μπορούν ώστε να υπάρχει και ...backup !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Μαίου 2012 #9 Share 2 Μαίου 2012 Εγω τρωω χωσιμο δηλωσω δε δηλωσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Μαίου 2012 Author #10 Share 3 Μαίου 2012 Εσυ κοίταξε να έρθεις και σε καμία συνάντηση μη σε πάρει και σε σηκώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 3 Μαίου 2012 #11 Share 3 Μαίου 2012 Χώσε Βαγγέλη, χώσε. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 3 Μαίου 2012 #12 Share 3 Μαίου 2012 Βαγγέλη σε ότι μπορώ και εγώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Μαίου 2012 Author #13 Share 3 Μαίου 2012 Χώσε Βαγγέλη, χώσε. Κ Εμ τι θα του τη χαρίσω... φίλοι, φίλοι... αλλά υπάρχει και ένα καντήλι που κάτι το κάνουν !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Μαίου 2012 Author #14 Share 3 Μαίου 2012 Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στείλτε μου τα τηλέφωνά σας με πμ.... (του ανεπρόκοπου το ξέρω) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος