dmpatanis 9 Απριλίου 2012 #1 Share 9 Απριλίου 2012 Θα ηθελα να με βοηθησεται με την συμβιωση μου με τα Neolamprologus multifaciatus. Σε 60λιτρα εχω καμια 15ψαρακια,με κοχυλια,πετρες και 2 φυτα vallisneries εχω τις εξης απορειες. 1)τι τροφη, ποση ποσοτητα,και καθε ποτε?? 2)φως εχω μια λαμπα Τ8 λευκη απο ηλεκτρολογικο μαγαζι καθε ποτε πρεπει να την αναβω?? 3)μια φορα στις 7 μερες θα βγαζω το 30% του νερου και θα αναπληρνω με καινουργιο,σωστα?? θα πρεπει να καθαριζω και το φιλτρο και πως???(φιλτρο εσωτερικο Bluwave 03) Eυχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2012 #2 Share 9 Απριλίου 2012 Θα ηθελα να με βοηθησεται με την συμβιωση μου με τα Neolamprologus multifaciatus. Σε 60λιτρα εχω καμια 15ψαρακια,με κοχυλια,πετρες και 2 φυτα vallisneries εχω τις εξης απορειες. 1)τι τροφη, ποση ποσοτητα,και καθε ποτε??Δυο φορες τη μερα οσο μπορουν να καταναλωσουν αμεσα.Μια καλη τροφη ειναι η Tanganyika Tropical 2)φως εχω μια λαμπα Τ8 λευκη απο ηλεκτρολογικο μαγαζι καθε ποτε πρεπει να την αναβω??Eνα 7ωρο τη μερα ειναι καλα 3)μια φορα στις 7 μερες θα βγαζω το 30% του νερου και θα αναπληρνω με καινουργιο,σωστα??Και θα συμπληρωνεις καινουριο με την αναλογη ποσοτητα αντιχλωριου. θα πρεπει να καθαριζω και το φιλτρο και πως???(φιλτρο εσωτερικο Bluwave 03)Το φιλτρο θα το καθαριζεις σε νερο ενυδρειου μονο,και εφόσον δεις οτι πεσει η ροη του,και οχι σε καθε αλλαγη νερου! Eυχαριστω. Στρωσε οσα περισσοτερα κοχυλια μπορεις,παρά πετρες.Αυτα χρειαζονται περισσοτερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmpatanis 9 Απριλίου 2012 Author #3 Share 9 Απριλίου 2012 Οταν καθαριζω το φιλτρο βγαζω ενα μερος απο το νερο του ενυδρειου καθαριζω το σφουγκαρι το μπλε που εχει μεσα και τα μακαρονακια και το νερο το ξαναριχνω στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2012 #4 Share 9 Απριλίου 2012 Οταν καθαριζω το φιλτρο βγαζω ενα μερος απο το νερο του ενυδρειου καθαριζω το σφουγκαρι το μπλε που εχει μεσα και τα μακαρονακια και το νερο το ξαναριχνω στο ενυδρειο? Θα συνδυασεις τον καθαρισμο του φιλτρου με μια αλλαγη,οποτε και το νερο μετα θα το πεταξεις. Τα υλικα απλο ξεπλυμα να φυγουν τα <<χοντρα>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmpatanis 10 Απριλίου 2012 Author #5 Share 10 Απριλίου 2012 Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος