nikolaosbouk 8 Απριλίου 2012 #1 Share 8 Απριλίου 2012 (edited) Παιδια μου δωσανε αυτο το μαλακο αλλα δεν μπορεσα να συγκρατησω το ονομα. Ποιο ειναι? Τι φροντιδα χρειαζεται? Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2012 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2012 #2 Share 8 Απριλίου 2012 Sinularia finger leather μοιάζει.Ευκολο,ήμι επιθετικό,θέλει καλούτσικο φωτισμό και μέτρια ως αρκετή ροή.Μπορείς να το τοποθετήσεις παντού αλλά όχι κοντά σε σκληρά κοράλλια και ανά διαστήματα θα βγάζει μεμβράνη τοξική όπως όλα τα κοράλλια αυτου του είδους, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2012 #3 Share 8 Απριλίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69595 αυτό είναι μάλλον απλά εχεις τις 20.000 κέλβιν λάμπες απο πάνω και φαίνεται μπλέ! Επίσης βλέπω οτι έχεις cyano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 8 Απριλίου 2012 Author #4 Share 8 Απριλίου 2012 το cyano τι ειναι? Εννοεις το χρωμα του 'η εχω και αλλο κοραλακι? αλεξη αν λεω καμια λαλακια συγνωμη αλλα δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος με τα κοραλια.... 'Α παρεπιμπτοντος η χενια παει μια χαρα.΄:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2012 #5 Share 8 Απριλίου 2012 Χαίρομαι Νίκο που πάει καλά είναι απο το 0 που λένε,Αντε να σου δώσω και κανένα μανητάρι... οσο για το κυάνοβακτήριο δές εδώ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=74198 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 8 Απριλίου 2012 Author #6 Share 8 Απριλίου 2012 και πανω που ηθελα να ρωτησω γιαυτην την αλγη. εχει γεμισει ολη την αμμο ρε συ. Θα κανω γενικο καθαρισμο. Οσο για το μανιταρακι οποτε θες στειλε μυνηματακι και βρισκομασστε. Ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος