manos23 10 Απριλίου 2012 Author #26 Share 10 Απριλίου 2012 τιποτα φιλε μου αλλα υπεροχα τα ψαρια σου πραγματικα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 11 Απριλίου 2012 Author #27 Share 11 Απριλίου 2012 Καλησπερα σημερα αλλαξα το aquascape του ενυδρειου, και σκεφτομαι να και κανα 2 φυτα απλα μα προβληματιζει οτι υπαρχει ενδεχομενο να τα ξεριζοσουν! εχθες περασα απο τον Σταυρο και πειρα οκομα μια θιλικια μλου μπιμπουε και τον ρωτισα τι αλλο μπορω να βαλω και να κυκλοφορει στα ποιο πανω επιπεδα του ενυδρειου και μου πρωτηνε και αυτος τα cyprichromis leptosoma και θα καταλιξω σε αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Απριλίου 2012 #28 Share 11 Απριλίου 2012 Είναι υπέροχα ζωντανά και πολύ καλή παρέα για τις φροντόζες. Τώρα για τα φυτά, αν θες δοκίμασε το και αν αντέξει κάτι από τις σκληρότητες και το σκάψιμο.. Άντε δώσε μας και καμια φωτογραφία να χαζέψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 11 Απριλίου 2012 Author #29 Share 11 Απριλίου 2012 σκληροτιτες θα αντεξουν το θεμα ειναι το σκαψιμο που φοβαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Απριλίου 2012 #30 Share 11 Απριλίου 2012 σκληροτιτες θα αντεξουν το θεμα ειναι το σκαψιμο που φοβαμε! Θα φυτέψεις και κοντά στις ρίζες θα βάλεις απο πάνω μια πέτρα ωστε να μην πηγαίνουν εκεί......εχει περισσότερες πιθανότητες να την γλυτώσει το φυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 11 Απριλίου 2012 Author #31 Share 11 Απριλίου 2012 μαλλον κατι τετοιο θα κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 12 Απριλίου 2012 Author #32 Share 12 Απριλίου 2012 Τελικά παιδιά βλέπω την συμπεριφορά τον ψαριών εντελώς διαφορετική ποιο ήρεμα έχουν επανέλθει τα χρώματα τους. Οι φροντοζες είχα άπορησει γιατι είχαν σκουρινει τοσο αλλα απο οτι μου είπε και ο Σταύρος (άβυσσος) ήταν απο το στρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Απριλίου 2012 #33 Share 15 Απριλίου 2012 Τι προβλέπεται για το νεο σου aquascape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 15 Απριλίου 2012 Author #34 Share 15 Απριλίου 2012 Δεν το εχω σκευτει ακομα μαλλον θα χτυσω τις 2 πλευρες με μεγαλες μονοχρωμες πετρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος