Jump to content

Αποχωριζομε Τα Αγαπημενα Μου Τροφεους!!!

manos23

Recommended Posts

τελικα πειρα την αποφαση να φυγει μια ομαδα ψαριων απο το ενυδρειο και μετα απο μεγαλυτερη ζητηση που ειχαν φευγουν τα τροφεους. δεν ηθελα να ρισκαρο και στο μελλον να ειχα απωλειες και ετσι μενουν οι φροντοζες με τα τζουλιδοχρομις και τους καλβους στο ενυδρειο.

το πιστευω φιλε μου σε ακουσα απο το τηλεφωνο!!!!

φιλε Διμιτριε να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να τα δωσω τα ειπαμε και εχθες αλλα και με κουβεντα που ειχα με τον Κοστα εχθες το ξανα σκευτικα και τελικα φευγουν! να σου πω την αληθεια ηθελα περισοτερο τα τροφρους αλλα οι φροντοζες δεν ειχαν τοσο ζητησει και μετα φα επρεπε να ψαξω να φυγουν και οι καλβοι με τα τζουλυδοχρομις!

ναι εκανες καλη επιλογη! θα τα χαρεις περισσοτερο τωρα!

φιλε Διμιτριε να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να τα δωσω τα ειπαμε και εχθες αλλα και με κουβεντα που ειχα με τον Κοστα εχθες το ξανα σκευτικα και τελικα φευγουν! να σου πω την αληθεια ηθελα περισοτερο τα τροφρους αλλα οι φροντοζες δεν ειχαν τοσο ζητησει και μετα φα επρεπε να ψαξω να φυγουν και οι καλβοι με τα τζουλυδοχρομις!

:thumbup:

Να είσαι σίγουρος πως δεν θα απογοητευτείς.......

Δωσε με το καλό τα Tropheus και μετα εξασφαλισε τροφές με πρωτεϊνη ωστε τα ψαρια σου να εχουν ικανοποιητική ανάπτυξη.....μην τους κόψεις τις φυτικές τροφές απότομα, μιας και ετσι είχαν μάθει, αλλά σταδιακά.....

Επίσης μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για cyprichromis leptosoma ή paracyprichromis nigripinis, ψαρια που θα γεμίσουν το ενυδρείο σου γιατι κολυμπούν κοντα στην επιφάνεια......

Οταν με το καλό στρωσει και το χέρι κανεις μια διόρθωση στο aquascape και ειμαι σιγουρος οτι θα απολαμβάνεις ενα πολύ δυνατό κοινωνικό ενυδρείο Tanganyika!

πολλες φορες πρεπει να αποχωριστουμε κατι που αγαπαμε για το καλο καποιου αλλου

δεν πειραζει αφου πανε και σε καλα χερια ολα καλα

αυτο το paracyprichromis nigripinis πολυ ομορφο ψαρακι!

Παιδιά σήμερα τα αποχωρήστικα και το ενυδρείο είναι πραγματικά άδειο χαίρομαι τουλάχιστον επειδή πήγαν σε καλα χέρια!

το ενυδρειο του μάνου άδιασε, το δικό μου γέμισε. Σ'ευχαριστω μάνο, ειναι υπέροχα !!!!!!!

Παιδιά σήμερα τα αποχωρήστικα και το ενυδρείο είναι πραγματικά άδειο χαίρομαι τουλάχιστον επειδή πήγαν σε καλα χέρια!

Δωσε φαγητο σιγα σιγα στα ψαρια να πάρουν μέγεθος και θα δεις μετα που θα λες οτι δεν χωράνε......ενυδρειο με φροντοζες δεν γινεται να είναι αδειο....

το ενυδρειο του μάνου άδιασε, το δικό μου γέμισε. Σ'ευχαριστω μάνο, ειναι υπέροχα !!!!!!!

Φιλε μου να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη....μην ταϊσεις....προσοχή στις τιμές του νερού!!!!

Δωσε φαγητο σιγα σιγα στα ψαρια να πάρουν μέγεθος και θα δεις μετα που θα λες οτι δεν χωράνε......ενυδρειο με φροντοζες δεν γινεται να είναι αδειο....

Φιλε μου να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη....μην ταϊσεις....προσοχή στις τιμές του νερού!!!!

Ακριβως!Και να μας δωσεις και μια εικονα του νεου σπιτιου των τροφεους.

:)

Τιποτα φιλε μου ειναι υπεροχα ψαρια στρομενα δεν θα εχεις κανενα προβλημα απλα λιγο προσοχη τωρα που ειναι αρχη!

εχεις δικαιο φιλε prince θα βαλω και 1 απο τα ειδη που μου ειπες ποιο επανω αλλα σκεφτομαι να κανω και αυτο που συζηταγαμε στην συναντιση!

Αν και εμενα μου χαλασες την μαγια :D ,γιατι ειχα δει την αγγελια σου,και ειπα βρηκα αυτο που ηθελα,πηρες την ποιο σωστη αποφαση.Ειναι καταπλυκτικα ψαρια.Να κρατισεις και τους καλβους,ταιριαζουν απολυτα :)

και εσυ δεν μπορουσες να μου στειλεις ενα πμ ποιο μπροστα?

και εσυ δεν μπορουσες να μου στειλεις ενα πμ ποιο μπροστα?

Πρωτα θελω να δωσω τα δικα μου .Δεν μπορουσα να σε δεσμευσω :)

την ειχα διαβασει την αγκελια αλλα δεν ειχα δει οτι ησουν εσυ. ο Σταυρος εχει πατριωτη εγω απο εκει τις ειχα παρει!

Το ξερω αλλα πρωτα πρεπει να δωσω αυτα ,και μετα θα τις παρω.Σευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...