Rik 11 Απριλίου 2012 #26 Share 11 Απριλίου 2012 Απιστε Θωμα!!! Υπαρχει η coca cola υπαρχει και η χοντρο cola, υπαρχουν προιοντα μονο με την καρπουζοφλουδα και αλλα με ολόκληρο το καρπουζι. Ετσι και στα διαφορα προιοντα οτι δινεις παιρνεις, απο εκει και περα μην περιμενεις το ψαρι σου απο την μια μερα στην αλλη να γυαλιζει σαν λουστρινη αλλα οι ευεργετικες ουσιες της ειναι γεγονος και οχι φαντασια. Απο εκει και περα ο καθενας γραφει οτι πιστευει και οτι θελει να περασει στους αναγνωστες, ειδικα στο νετ προσοχη στο διαβασμα γιατι μυαλα κυκλοφορουν πολλα νουνου ομως ενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 11 Απριλίου 2012 #27 Share 11 Απριλίου 2012 Η αλοη αν φημιζεται για κατι ειναι για την ενισχυση της αναπλαστικης ικανοτητας των ιστων............... Βεβαια απο το αν "χανεται" με την επαφη στο νερο πηγαμε στο αν τελικα κανει δουλεια.(Ή ακομα και αν ειναι μαρκετιστικο τρικ των εταιριων αλλα και των μαγαζιων!!!!!) Με τη μικρη και ασυμαντη εμπειρια μου θα πω οτι ειμαι της σχολης που λεει οτι η αλοη γενικα βοηθαει τα ψαρια σε τραυματισμους και στην προστασια της βλεννης......... Επισης στο παρελθον εχω σωσει αρκετα δισκακια με μοναδικο φαρμακο υπερδοσολογια αντιχλωριου με αλοη. Α!!! Και το εχω προτεινει και σε πελατες μου (Μιας και για οσους δεν ξερουν ειμαι ενας απο τους μαγαζατορες που θελουν να φορτωνουν τον κοσμο αχρηστα προιοντα!) και εκεινοι ειδαν θεαματικα αποτελεσματα σε περιπτωσεις θεραπειας. Τελος παντων!!!! Εδω καταθετουμε αποψεις και δεν προσπαθει κανεις μας να πεισει τον αλλο για κατι. Οι αναγνωστες ας βγαλουν μονοι τα συμπερασματα τους........... Φιλικα Νινταλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Απριλίου 2012 #28 Share 11 Απριλίου 2012 (edited) Δεν μπορώ να συμφωνήσω πιο πολύ Νινταλ...Στην εμπειρία που έχω κάποια χρόνια με. δίσκους,γενικά Αμαζόνιο,αλλά και Αφρική,είδα γρήγορα θεαματικά Αποτέλεσμα με την αλοε.μούφα ξεμουφα,ξέρω τι έχω δει έχω κάποια χρόνια τώρα.Αυτά από εμένα,καλό βράδυ αγαπητοί συνχομπιστες Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2012 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Απριλίου 2012 #29 Share 12 Απριλίου 2012 Φίλε pannoulis, πες μας πως πάει το ψάρι ? Ελπίζω να μην σε κουράσαμε με την πορεία που πήρε η κουβέντα , αλλά πιστεύω πως έχει ενδιαφέρον. Η κατάθεση απόψεων και εμπειριών μας βοηθά όλοι να γίνουμε καλύτεροι… (Και εγώ αυτό που έχω καταλάβει, μετά από αρκετά πειράματα σε ψάρια μου με aloe, πιστεύω ότι βοηθάει πολύ, αλλά ο καθένας πράττει όπως θέλει και όπως νομίζει ότι είναι καλύτερα για τα ψάρια του). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 17 Απριλίου 2012 #30 Share 17 Απριλίου 2012 καλημερα και χρονια πολλα. ωραια και ενδιαφεροντα ολα αυτα αλλα ας επικεντροθουμε στο ψαρακι. δεν μας ειπες πως παει. θα προτεινα λιγο mycopour sera προλιπτικα μην μολυνθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος