pannoulis 8 Απριλίου 2012 #1 Share 8 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά παρατήρησα σημερα αυτο το σημάδι στο δίσκο μου,μπορει να βοηθησει κανείς??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 8 Απριλίου 2012 #2 Share 8 Απριλίου 2012 νομιζω οτι ακουμπησε κανα θερμοστατη και εμεινε εκει πολυ ωρα......εχεις θερμοστατη?σε ποσους βαθμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pannoulis 8 Απριλίου 2012 Author #3 Share 8 Απριλίου 2012 ναι εχω θερμοστατη και ειναι στους 28 βαθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 8 Απριλίου 2012 #4 Share 8 Απριλίου 2012 Τι είναι αυτό σκίσιμο?Αν είναι σκίσιμο κανε μια καλή αλλαγή νερού καλή δόση αντιχλωριου και βλέπουμε πως πάει μην πανικοβάλλεσαι και αν έχεις καραντίνα ακόμα καλύτερα να το απομονώσεις (γιατί στάνταρ η καραντίνα είναι ποιο καθαρή και γλιτώνεις την πιθανή μόλυνση)από εκεί και πέρα υπάρχουν και αλλα να κανεις melafix-αλατάκι και τα σχετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pannoulis 8 Απριλίου 2012 Author #5 Share 8 Απριλίου 2012 δεν μου φαινεται για σκισιμο γιατι νομιζω οτι το δερμα του φαινεται καλο αλλα μπορει να ειναι και κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 9 Απριλίου 2012 #6 Share 9 Απριλίου 2012 Και εγω νομιζω οτι ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος πριν. Μαλλον καψιμο απο το θερμοστατη....... Μην κανεις τιποτα. Θα επουλωθει μονο του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Απριλίου 2012 #7 Share 9 Απριλίου 2012 Θσ συμφωνησω με τα παιδια,δεν χρειαζεται να κανεις κατι,αντε το πολυ να βαλεις διπλη δοσολογια απο αντιχλωριο,αν εχει aloe vera.Μην πανικοβαλεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 10 Απριλίου 2012 #8 Share 10 Απριλίου 2012 η αλοη με την επαφη της στο νερο..........''χανετε''...................αλλα σιγουρα καθαρο νερακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2012 #9 Share 10 Απριλίου 2012 η αλοη με την επαφη της στο νερο..........''χανετε''...................αλλα σιγουρα καθαρο νερακι!! Και γιατι καποια αντιχλωρια την περιεχουν;Μηπως θα ηθελες να μας πεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 10 Απριλίου 2012 #10 Share 10 Απριλίου 2012 η αλοη με την επαφη της στο νερο..........''χανετε''...................αλλα σιγουρα καθαρο νερακι!! Η αλοη δεν ειναι βιοδιασπωμενη.......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 10 Απριλίου 2012 #11 Share 10 Απριλίου 2012 Ίσως μαι καλύτερη φωτο να βοηθούσε αλλά και σε μένα δεν φαίνεται σαν κάτι ανησυχητικό. Μια αλλαγή νερού και αντιχλώριο με aloe θα ήταν και η δική μου συμβουλη για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 11 Απριλίου 2012 #12 Share 11 Απριλίου 2012 Επισης απο Aloe φτιαχνουν και σκευασματα αποξηραινοντας την και βαζωντας την στο ψυγειο μεσα σε νερο προκειμενου να δημιουργηθει το κοκταιλ..... Οποτε οπως ειπε και ο Νινταλ δεν ειναι βιοδιασπωμενη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Απριλίου 2012 #13 Share 11 Απριλίου 2012 (edited) Και γιατι καποια αντιχλωρια την περιεχουν;Μηπως θα ηθελες να μας πεις; ....γιατι θελουν να πουλανε!!! κ γιατι δεν την εχουν ολα τα αντιχλωρια? θελεις να μας πεις εσυ? τεσπα δεν υπαρχει καμμια αποδειξη που να λεει το αντιθετο.........εχω διαβασει οτι οταν ερθει σε επαφη με το νερο οξυγονονετε κ χανοντε οι καλες ουσιες...........οποιος θελει την χρησιμοποιει.......κ ο υπευθυνος της τροπικαλ στην βδ ελλαδα επιβεβαιωσε το εσκλαριν ως πατατα!!! οσο για ερευνες σε ενυδρειακη χρηση δεν υπαρχουν απλα...............μονο σε ανθρωπους!!! εγω το χω χρησιμοποιησει αλλα δεν ειδα την διαφορα που ειδα με το ''καθαροτερο'' νερο! φιλικα παντα να κι ενα καλο λινκ κ ενα αλλο που γραφει....Aloe vera. Back in the 1980s, gel derived from the subtropical succulent Aloe vera experienced a faddish popularity phase, where it started to appear in some of the unlikeliest consumer products.Aloe vera gel has a numbing effect on the nerve endings in human skin, so it's genuinely welcome in the kitchen to soothe minor burns. Its gel keeps damaged tissues from drying, and to that extentAloe vera "promotes healing." It has never had any legitimate use in aquariums, where drying of tissues is scarcely an issue. None whatsoever. Pure marketing. Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 11 Απριλίου 2012 #14 Share 11 Απριλίου 2012 Βγαζεις εσυ και καποιος μεταπωλητης ενα επωνυμο αντιχλωριο σκαρτο χωρις προφανως να εχετε καπου να βασισετε αυτο που λετε. Το αν κατι ειναι "πατατα" η οχι ενα προιον ασε καλυτερα τους καταναλωτες μετα απο μακροχρονια χρηση να το συμπερανουν και οχι απο τα λεγομενα του καθενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Απριλίου 2012 #15 Share 11 Απριλίου 2012 (edited) Βγαζεις εσυ και καποιος μεταπωλητης ενα επωνυμο αντιχλωριο σκαρτο χωρις προφανως να εχετε καπου να βασισετε αυτο που λετε. Το αν κατι ειναι "πατατα" η οχι ενα προιον ασε καλυτερα τους καταναλωτες μετα απο μακροχρονια χρηση να το συμπερανουν και οχι απο τα λεγομενα του καθενα..... δηλαδη μου λες οτι ειναι αποδεδιγμενο οτι η αλοη κανει καλο σε ενυδρειακη χρηση! ο μεταπωλητης δεν θελει να πουλησει? την πολυχρονη εμπειρια απο τι την κρινεις εσυ? απο χρηση τετοιων σκευασματων! δεν καταλαβαινω την επιθεση αλλα τεσπα.......ο καθενας κρινει κ βαζει στην γυαλα του οτι θελει............. κ να σημειωσω οτι ειμαι χομπιστας ΑΡΧΑΡΙΟΣ...............κ ουτε δουλευω ουτε ειμαι ιδιοκτητης πετσοπ Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 11 Απριλίου 2012 #16 Share 11 Απριλίου 2012 (edited) Φιλε μου δεν υπαρχει επιθεση αλλα αντιπαραθεση... Ο μεταπωλητης οπως καταλαβαινεις πουλαει οτι θελει να πουλησει και ισως το συγκεκριμενο προιον δεν του αφηνει κερδος η δεν ξερω και εγω τι αλλο. Μεταπωλητης ειναι ΟΧΙ χομπυστας. Προφανως γνωριζει τα προιοντα μονο μεσω των οδηγιων και των leaflet που του παρεχουν οι εταιριες..... Η πολυχρονη εμπειρια ειναι οτι λεει η φραση... Δεν την κρινω εγω ουτε κανεις.... Μονοι μας αρχιζουμε και καταλαβαινουμε καποια στιγμη μετα απο μακροχρονια χρηση ενος προιοντος αν τελικα κανει αυτα που υποσχεται και αν οχι.... Το πως ρωτα τα ψαρια σου αν εχεις μαθει να βλεπεις και να καταλαβαινεις αυτο που σου δειχνουν...... Για να μαθει καποιος να κρινει απο μονος του το τι θα βαλει μεσα στην γυαλα του εχει δρομο ...... Και ξαναλεω οτι δεν εχω κατι μαζι σου ουτε με το συγκεκριμμενο προιον απλα δεν μου αρεσει να στιγματιζουμε προιοντα γενοκοτερα χωρις να εχουμε να πουμε κατι..... Ουτε εγω ειμαι petshopας ουτε τα παιρνω απο εταιριες ουτε τιποτα... Και εφοσον εισαι αρχαριος οπως λες , προσεχε τι γραφεις και τι συμβουλες δινεις στους υπολοιπους νεους στο χομπυ. Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2012 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Απριλίου 2012 #17 Share 11 Απριλίου 2012 Φιλε μου δεν υπαρχει επιθεση αλλα αντιπαραθεση... Ο μεταπωλητης οπως καταλαβαινεις πουλαει οτι θελει να πουλησει και ισως το συγκεκριμενο προιον δεν του αφηνει κερδος η δεν ξερω και εγω τι αλλο. Μεταπωλητης ειναι ΟΧΙ χομπυστας. Προφανως γνωριζει τα προιοντα μονο μεσω των οδηγιων και των leaflet που του παρεχουν οι εταιριες..... Η πολυχρονη εμπειρια ειναι οτι λεει η φραση... Δεν την κρινω εγω ουτε κανεις.... Μονοι μας αρχιζουμε και καταλαβαινουμε καποια στιγμη μετα απο μακροχρονια χρηση ενος προιοντος αν τελικα κανει αυτα που υποσχεται και αν οχι.... Το πως ρωτα τα ψαρια σου αν εχεις μαθει να βλεπεις και να καταλαβαινεις αυτο που σου δειχνουν...... Για να μαθει καποιος να κρινει απο μονος του το τι θα βαλει μεσα στην γυαλα του εχει δρομο ...... Και ξαναλεω οτι δεν εχω κατι μαζι σου ουτε με το συγκεκριμμενο προιον απλα δεν μου αρεσει να στιγματιζουμε προιοντα γενοκοτερα χωρις να εχουμε να πουμε κατι..... καλο λοιπον θα ηταν να καταρριπτονται κ οι μυθοι.............κ ενας απο αυτους ειναι κ η ενυδρειακη χρηση της aloe vera! αποψη μου παντα...............καλο θ ηταν να προσθεσει καποιος χημικος στο νερο το συγκεκριμενο σκευασμα κ να δει τις διαφορες πριν κ μετα! οσο για μακρυχρονια χρηση γινετε απο μενα ΜΟΝΟ σε κατι που ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ!......κ ο στιγματισμος εγινε στην ουσια κ την χρηση της στο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 11 Απριλίου 2012 #18 Share 11 Απριλίου 2012 (edited) Δηλαδη θες να μας πεις οτι προιοντα οπως το melafix που περιεχουν και βασιζονται στην aloe και προερχονται απο εταιριες κολοσσους οτι δεν εχουν κανει χημικες αναλυσεις και απλα το βγαζουν για να το βγαζουν ? Ασε που δεν μιλαμε για χημεια αλλα για φυτικες ουσιες.... Φιλε μου μην λεμε οτι θελουμε.... Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2012 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Απριλίου 2012 #19 Share 11 Απριλίου 2012 το μην λεμε οτι θελουμε......νομιζω δεν κολλαει Νικο............τωρα αν το melafix κανει δουλεια ή οχι κ γιατι το εχει μεσα αυτο ειναι αλλο θεμα!παντως δεν ειναι η αλοη που κανει την δουλεια...............κ η coca cola κανει καλο? αλλα την πινουμε! τι παει να πει που ειναι η κοκα κολα-κολοσος? δεν θα ασχοληθω αλλο.................παντως η φυτικη ουσια φαινετε κ στην χημικη αναλυση! να μην λεμε οτι θελουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 11 Απριλίου 2012 #20 Share 11 Απριλίου 2012 Οκ δεν εχω κατι αλλο να πω και το μην λεμε οτι θελουμε αν θεωρεις οτι σε προσβαλε δεν ηταν αυτη η προθεση μου . Απλα ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε οποτε λεμε οτι θελουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Απριλίου 2012 #21 Share 11 Απριλίου 2012 το μην λεμε οτι θελουμε......νομιζω δεν κολλαει Νικο............τωρα αν το melafix κανει δουλεια ή οχι κ γιατι το εχει μεσα αυτο ειναι αλλο θεμα!παντως δεν ειναι η αλοη που κανει την δουλεια...............κ η coca cola κανει καλο? αλλα την πινουμε! τι παει να πει που ειναι η κοκα κολα-κολοσος? δεν θα ασχοληθω αλλο.................παντως η φυτικη ουσια φαινετε κ στην χημικη αναλυση! να μην λεμε οτι θελουμε!!! Φιλε buelligan75 το πειρες πολυ προσωπικα το ολο το θεμα και δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος μια που ειμαστε εδω περα κυριως για να συζητησουμε και να ανταλλαξουμε τις αποψεις μας πανω στα διαφορα θεματα με στοχο να βγαλουμε καποιο πορισμα. Οποτε μην παρεις προσωπικα τα λεγομενα μου απλα σκοπος μου ειναι να ξεκαθαρισει λιγο το τοποιο. Θα ξερεις πολυ καλα πως εαν στύψουμε ενα πορτοκαλι και δεν το πιουμε αμεσως οτι οι βιταμηνες του οξειδωνονται, κατι αναλογο γινεται και με τον χυμο της Αλοε. Απο εκει και περα ο χυμος της Αλοης που βρισκουμε στα βιολογικα καταστηματα για να διατηρησουν τις ουσιες τηςγινεται ψυχρη παστεριωση για να φτασει στον καταναλωτη, οποτε κατι αναλογο φανταζομε θα γινεται και με τα προιοντα ενυδρειακης χρησεως για να μην παει το μυαλο μου και στις διαφορες οργανικες χηλικες ενωσεις που υπαρχουν στην διαθεση του ανθρωπου πια. Το θεμα ειναι πως εαν πινουμε ενα ποτήρι φρεσκοστημενο χυμο πορτοκαλιου μια ημερα αυτο δεν θελει να πει πως δεν θα ξαναρρωστησουμε για ενα χρονο, αλλα εαν τον πίνουμε μερα παρα μερα τοτε θα ξερεις το ρητο ενα πορτοκαλι την ημερα τον ιατρο τον κανει περα! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=47897&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Απριλίου 2012 #22 Share 11 Απριλίου 2012 Φιλε buelligan75 το πειρες πολυ προσωπικα το ολο το θεμα και δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος μια που ειμαστε εδω περα κυριως για να συζητησουμε και να ανταλλαξουμε τις αποψεις μας πανω στα διαφορα θεματα με στοχο να βγαλουμε καποιο πορισμα. Οποτε μην παρεις προσωπικα τα λεγομενα μου απλα σκοπος μου ειναι να ξεκαθαρισει λιγο το τοποιο. Θα ξερεις πολυ καλα πως εαν στύψουμε ενα πορτοκαλι και δεν το πιουμε αμεσως οτι οι βιταμηνες του οξειδωνονται, κατι αναλογο γινεται και με τον χυμο της Αλοε. Απο εκει και περα ο χυμος της Αλοης που βρισκουμε στα βιολογικα καταστηματα για να διατηρησουν τις ουσιες τηςγινεται ψυχρη παστεριωση για να φτασει στον καταναλωτη, οποτε κατι αναλογο φανταζομε θα γινεται και με τα προιοντα ενυδρειακης χρησεως για να μην παει το μυαλο μου και στις διαφορες οργανικες χηλικες ενωσεις που υπαρχουν στην διαθεση του ανθρωπου πια. Το θεμα ειναι πως εαν πινουμε ενα ποτήρι φρεσκοστημενο χυμο πορτοκαλιου μια ημερα αυτο δεν θελει να πει πως δεν θα ξαναρρωστησουμε για ενα χρονο, αλλα εαν τον πίνουμε μερα παρα μερα τοτε θα ξερεις το ρητο ενα πορτοκαλι την ημερα τον ιατρο τον κανει περα! http://www.aquazone....l=&fromsearch=1 φιλε Rik δεν το πηρα προσωπικα ή μαλλον το πηρα οσο προσωπικα επρεπε να το παρω απο 1 σημειο κ μετα κ υποστηριξα την αποψη μου! τεσπα το θετεις πολυ ωραια κ συμφωνω απολυτα..........κ να προσθεσω οτι η αλοη ειναι πανακριβο υλικο σαν πρωτη υλη κ παστεριωμενη...........εχεις δει την αναλογια της αλοης?............κ ειναι αλοη εχτρακτ.............παντως επειδη βγηκαμε εκτος θεματος............θελω απλα να τονισω οτι δτην περιπτωση του φιλου pannoulis............καθαρο νερακι ισως να ναι καλυτερα απο οποιο τετοιο ζουμι!............αυτα κ ξαναλεω αν ολοι γραφαμε οπως εσυ εμας του δσικαδες............δεν θα μας λεγανε .........ρεμαλια!!! ενα κοινο εχοθμε ολοι...............το καλυτερο για τα ψαρια μας...........αρα ολοι διαβαζουμε κ με το νετ σημερα διαβαζουμε παρα πολλα......κ μετα απο προσωπικη χρηση κ συμφωνα με τα αποτελεσματα........ε λοιπον ειμαι απο αυτους που λεει................αλοη κ ενυδρειο=only μαρκετινγκ(6 χρονια σπουδες στην αγγλια)!!! μπορει να μην γραφουμε πολυ.....................αλλα διαβαζουμε πολυ περισσοτερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Απριλίου 2012 #23 Share 11 Απριλίου 2012 το μην λεμε οτι θελουμε......νομιζω δεν κολλαει Νικο............τωρα αν το melafix κανει δουλεια ή οχι κ γιατι το εχει μεσα αυτο ειναι αλλο θεμα!παντως δεν ειναι η αλοη που κανει την δουλεια...............κ η coca cola κανει καλο? αλλα την πινουμε! τι παει να πει που ειναι η κοκα κολα-κολοσος? δεν θα ασχοληθω αλλο.................παντως η φυτικη ουσια φαινετε κ στην χημικη αναλυση! να μην λεμε οτι θελουμε!!! Kαι η κοκα κολα κανει καλο.Σταματαει τη διαρροια!!! Οσο για το ερωτημα που μου παρεθεσες παπαπανω για τα αντιχλωρια,να σου πω οτι δεν ειναι ολα ιδια.Αλλα ειναι φθηνοτερα,αλλα ακριβοτερα.Αλλα για θαλασσινο,αλλα για γλυκο,κι αλλα και για τα δυο.Γι'αυτο και δεν την περιεχουν ολα. Οσο για αυτο που ειπες πιο πανω για το Esklarin,εμενα μου φαινεται πιο πολυ σαν δησφημιση του προιοντος,και οχι της ουσιας. Τελος να σου πω τελειως φιλικα,δεν ξερω τι απωθημενα εχεις,αλλα εδω δεν τσακωνομαστε,αλλα ανταλλασουμε αποψεις.Χαλαρωσε λοιπον,γιατι βλεπω πως γραφεις σε υφος αρκετα επιθετικο. Και επειδη πολυς νεος στο χομπυ κοσμος διαβαζει,καλο ειναι να μην γραφουμε απλα για να γραφουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Απριλίου 2012 #24 Share 11 Απριλίου 2012 Kαι η κοκα κολα κανει καλο.Σταματαει τη διαρροια!!! Οσο για το ερωτημα που μου παρεθεσες παπαπανω για τα αντιχλωρια,να σου πω οτι δεν ειναι ολα ιδια.Αλλα ειναι φθηνοτερα,αλλα ακριβοτερα.Αλλα για θαλασσινο,αλλα για γλυκο,κι αλλα και για τα δυο.Γι'αυτο και δεν την περιεχουν ολα. Οσο για αυτο που ειπες πιο πανω για το Esklarin,εμενα μου φαινεται πιο πολυ σαν δησφημιση του προιοντος,και οχι της ουσιας. Τελος να σου πω τελειως φιλικα,δεν ξερω τι απωθημενα εχεις,αλλα εδω δεν τσακωνομαστε,αλλα ανταλλασουμε αποψεις.Χαλαρωσε λοιπον,γιατι βλεπω πως γραφεις σε υφος αρκετα επιθετικο. Και επειδη πολυς νεος στο χομπυ κοσμος διαβαζει,καλο ειναι να μην γραφουμε απλα για να γραφουμε. 1.οχι μονο...........βοηθαει κ στο ρεψιμο!!!............καλο το αστειο?? 2.τα καποια λοιπον που την περιεχουν, μιας κ για αυτα μιλαγαμε, κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι ακυρα! 3.το εσκλαριν ως καταναλωτης μπορω κ να το ''δυσφημισω'' αφου ημουν πελατης του!......ωσπου ακουσα κ αυτον που τα πουλουσε! 4.φιλικα......το μονο μου απωθημενο..........ειναι η Linda Evangelista!!!! απλα οταν ανταλλαξα την δικη μου διαφορετικη αποψη κ γνωμη..........καποιοι δεν το δεχτηκαν...........πασο..οσο για το επιθετικο μου υφος θα ζητησω συγγνωμη αν βγηκε ως επιθετικο αλλα η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση φιλε μου 5. κ γω νεος ειμαι στο χομπι.....κ διαβαζω παρα πολυ...υποκειμενικα ολοι νεοι ειμαστε γιατι καποιος αλλος εκει εξω ειναι πιο παλιος......... κατεληξα οτι τουλαχιστον υπαρχουν πολλοι της αντιθετης σχολης με αυτη που λεει οτι το αντιχλωριο με αλοη κανει καλο στη βλεννη κλπ κλπ κλπ....τωρα αν γραφω για να γραφω οκ παλι πασο......παντως κατι τεκμηριωμενο κανεις δεν εχει δωσει ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη σχολη...........κανω λαθος? κ ποτε δεν ειπα μην ριξει ο pannoulis αντιχλωριο με αλοη............απλα ειπα οτι δεν θα βοηθησει περισσοτερο απο ενα απλο αντιχλωριο! φιλικα παντα Στρατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Απριλίου 2012 #25 Share 11 Απριλίου 2012 1.οχι μονο...........βοηθαει κ στο ρεψιμο!!!............καλο το αστειο?? 2.τα καποια λοιπον που την περιεχουν, μιας κ για αυτα μιλαγαμε, κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι ακυρα! 3.το εσκλαριν ως καταναλωτης μπορω κ να το ''δυσφημισω'' αφου ημουν πελατης του!......ωσπου ακουσα κ αυτον που τα πουλουσε! 4.φιλικα......το μονο μου απωθημενο..........ειναι η Linda Evangelista!!!! απλα οταν ανταλλαξα την δικη μου διαφορετικη αποψη κ γνωμη..........καποιοι δεν το δεχτηκαν...........πασο..οσο για το επιθετικο μου υφος θα ζητησω συγγνωμη αν βγηκε ως επιθετικο αλλα η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση φιλε μου 5. κ γω νεος ειμαι στο χομπι.....κ διαβαζω παρα πολυ...υποκειμενικα ολοι νεοι ειμαστε γιατι καποιος αλλος εκει εξω ειναι πιο παλιος......... κατεληξα οτι τουλαχιστον υπαρχουν πολλοι της αντιθετης σχολης με αυτη που λεει οτι το αντιχλωριο με αλοη κανει καλο στη βλεννη κλπ κλπ κλπ....τωρα αν γραφω για να γραφω οκ παλι πασο......παντως κατι τεκμηριωμενο κανεις δεν εχει δωσει ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη σχολη...........κανω λαθος? κ ποτε δεν ειπα μην ριξει ο pannoulis αντιχλωριο με αλοη............απλα ειπα οτι δεν θα βοηθησει περισσοτερο απο ενα απλο αντιχλωριο! φιλικα παντα Στρατο! υγ.γνωριζω πολυ καλα την εμπειρια του νικου για τους δισκους κ την δικια σου για τη θαλασσα,σας σεβομαι κ σας διαβαζω....τα ευκολως εννοουμενα παραλειποντε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος