B_betta 8 Απριλίου 2012 #1 Share 8 Απριλίου 2012 Καλησπερα σας! Εχω 2 ενυδριακια [15λιτρα περιπου] και δεν εχουν λαμπα δικη τους οποτε δεν μπορω να βαλω καποια στο καπακι γιατι 1) δεν υπαρχει στην πολη πουθενα [πετ σοπ] 2) δεν μπορει να τοποθετηθει στο καπακι. Η λαμπα γραφειου απο το ΙΚΕΑ που ειναι 25 watt μπορει να κανει δουλεια και στα 2? Να σημειωσω οτι η λαμπα ειναι σε αποσταση αναπνοης απο το καπακι..μπορει να επηρεασει τον μονομαχο? Κατα τα αλλα δεν ερχεται σε επαφη με το νερο. Ακουω αποψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2012 #2 Share 8 Απριλίου 2012 Δεν θα έχεις πρόβλημα.Απλά να την στερεώσεις καλά μην πέσει μέσα στο νερό και αποκτήσεις σοβαρό πρόβλημα.Θα προτιμούσα στη θέση σου κάτι σαν μανταλάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Απριλίου 2012 #3 Share 8 Απριλίου 2012 Εάν το φως είναι έντονο θα στρεσσαριστούν οι μονομάχοι. Εγώ θα έβαζα μια τ8 σε κάποια απόσταση πάνω από τα 2 (σε μέγεθος που θα σε καλύπτει) ή θα έβαζα ξεχωριστά από ένα φωτιστικό γραφείου με pl λάμπα, όπως κι έχω κάνει στο μικρό ενυδρειάκι που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 8 Απριλίου 2012 Author #4 Share 8 Απριλίου 2012 Alexpsycho Ωραια αν ειναι καλα ο μονομαχος οκ την κραταμε. ilouvatar Η λαμπα ειναι 25 βατ οικολογικη. Συνεχιζει να υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Απριλίου 2012 #5 Share 8 Απριλίου 2012 όχι, τι πρόβλημα να υπάρχει. Απλά θα δεις μήπως είναι έντονο το φως. Αν χρειαστεί το αλλάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 8 Απριλίου 2012 Author #6 Share 8 Απριλίου 2012 ok σας ευχαριστω πολυ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος