kixlidatos 12 Απριλίου 2012 #101 Share 12 Απριλίου 2012 Ρε παιδες, ενω το εβρεχα ολο το απογευμα χτες, το βραδυ που κοιμομουν εσκασε σε καποια σημεια. Τι γινεται τωρα; Θα σπασει αν το βαλουμε μεσα στο ενυδρειο; Τι πρεπει να κανω; Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο σου.Ξεκινησες κυριολεκτικα απο το 0 και κατεληξες σε αυτο το αποτελεσμα. Παλι εγω φταιω που οταν σου ειπα να το βρεχεις μετα,δεν σου ειπα οτι θελει τακτικα να το βρεχεις ,γιατι το τσιμεντο οταν στεγνωνει διψα για νερο,αλλιως σκαει.Τωρα εαν δεν φενετε το φελιζολ κανενα προβλημα,αλλα αν θελεις περασετο με πολυ αραιο τσιμεντο,η με το δαχτυλο σου βαλε μαυρη η καφε σιλικονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 12 Απριλίου 2012 Author #102 Share 12 Απριλίου 2012 Ευχαριστω φιλε μου! Τωρα τα εχω ξαπλωμενα καπου και τα πιτσιλαω. Το μεσημερακι θα τα κολλησω στο ενυδρειο και θα τα πιτσιλαω μεχρι αυριο που θα εχει στεγνωσει η σιλικονη! Να δω πως θα βαλω φιλτρο βεβαια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 12 Απριλίου 2012 Author #103 Share 12 Απριλίου 2012 μαλλον το δυσκολοτερο κομματι ειναι το κολλημα. το φελιζολ δεν ειναι 100% ισιο και δεν νομιζω οτι θα κολλησεις καλα. οσο και να βαλω, κολλαει απο τη μια και ξεκολλαει απο την αλλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Απριλίου 2012 #104 Share 12 Απριλίου 2012 Βαλε σε 4, 5 σημεια πολυ και κολλατην,δεν χρειαζεται να βαλεις παντου.Βαλε και μια πετρα να το κρατα στην θεση του το φελιζολ,και αυριο θα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 12 Απριλίου 2012 Author #105 Share 12 Απριλίου 2012 εβαλα σε αρκετα σημεια αλλα το θεμα ειναι οτι επειδη εχει μπει το τσιμεντο κτλ δεν ειναι ισιο πια το φελιζολ και μπορεις ΤΟ ΠΟΛΥ να το κρατησεις σε να σημειο. Αν βαλω σε δυο σημεια πετρες τοτε ραγιζει στη μεση.... δεν ξερω, τι να πω, του εκανα πια παντεντα. ειχε κατω απο το καπακι κατι εσοχες, και εβαλα εκει φελιζολ αναμεσα στο καμακι και την πλατη και το σφηνωσα, οποτε και καλα να μην κολλησει να ειναι σφηνωμενο εκει και δεν θα ανεβαινει με το νερο αλλα μεχρι να το γεμισουμε δε θα ξερουμε. ελπιζω η ανωση παντως να δουλευει αμεσα. δηλαδη αν ειναι να μου διαλυθει να γινει στο πρωτο γεμισμα και οχι μετα απο μια βδομαδα με ψαρακια μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Απριλίου 2012 #106 Share 12 Απριλίου 2012 Ολα καλα θα πανε μην σε αγχωνει,η σιλικονη ειναι για ανομοια σημεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 12 Απριλίου 2012 Author #107 Share 12 Απριλίου 2012 Η κατασκευη εχει μαλλον κολλησει... τωρα υπομονη μεχρι αυριο το πρωι για να αρχισω να γεμιζω με νερο. ας ελπισουμε τι λιγο η σιλικονη, λιγο οι σφηνες που του εβαλα να κανουν τη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Απριλίου 2012 #108 Share 12 Απριλίου 2012 Καλυτερα γεμισε μεθαυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 12 Απριλίου 2012 Author #109 Share 12 Απριλίου 2012 απο το λιγο που ρωτησα οι 24 ωρες ειναι υπεραρκετες για να φτιαξει η σιλικονη ειδικα απο τη στιγμη που μιλαμε για ενα στρωμα ουτε ενος χιλιοστου. θα δειξει η νεκροψια αυριο, και λεω αυριο γιατι θα ερθουν οι λαμπιντο μου και δε θα εχω που να τις βαλω... εμενα τα λεφτα μου ομως θα τα πονταρα στο οτι θα το γκρεμισω και απλα θα καταληξω σε μια απλη μαυρη αφισα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Απριλίου 2012 #110 Share 12 Απριλίου 2012 Μην κανεις καμια χαζομαρα και βαλεις ψαρια απο αυριο γιατι δεν τα βλεπω καθολου καλα!!!! Βιαζεσαι και δεν θα σου βγει σε καλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 12 Απριλίου 2012 Author #111 Share 12 Απριλίου 2012 ποιος ειπε για ψαρια αυριο? αυριο μπαινει νερο στο ενυδρειο και ισιωνουμε το ΠΧ καθως καθαριζουμε και το τσιμεντο. μετα απο αυτο αρχιζει το στρωσιμο το οποιο μιας και θα χρησιμοποιηθουν τα υλικα του παλιου φιλτρου ΣΥΝ τα βακτηρια θα διαρκεσει ας ελπισουμε μια με μιαμιση μερα. κι αν οι μετρησεις μας ειναι καλες, σαββατο απογευμα μπαινουν τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Απριλίου 2012 #112 Share 12 Απριλίου 2012 Και το Σαββατο ειναι πολυ νωρις, διαβασε στο φορουμ περι στρωσιματος γιατι υπαρχει μεγαλος κυνδινος να τα στειλεις αδιαβαστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 13 Απριλίου 2012 Author #113 Share 13 Απριλίου 2012 ειμαστε σε διαδικασια γεμισματος με νερο και αδειασμα. εχει γινει 2 φορες και μαλλον θα παρει πολλες ακομα! θα πρεπει να ειναι εντελως καθαρο το νερο ωστε να βαλω φιλτρο μεσα και να αρχισε το στρωσιμο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 15 Απριλίου 2012 Author #114 Share 15 Απριλίου 2012 οριστε το τελικο αποτελεσμα. Για πρωτη μου προσπαθεια προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν και για τις επομενες προσπαθειες εχω ηδη δει τα λαθη και ετοιμασει στο μυαλο μου τις βελτιωσεις! Ευχαριστω οσους βοηθησαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 15 Απριλίου 2012 #115 Share 15 Απριλίου 2012 οριστε το τελικο αποτελεσμα. Για πρωτη μου προσπαθεια προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν και για τις επομενες προσπαθειες εχω ηδη δει τα λαθη και ετοιμασει στο μυαλο μου τις βελτιωσεις! Ευχαριστω οσους βοηθησαν! βαγγέλη μπράβω, παρα πολυ ωραίο !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 15 Απριλίου 2012 #116 Share 15 Απριλίου 2012 συγχαρητηρια..ωραιο αποτελεσμα και το εκανες να φαινεται κ αρκετα ευκολο...με αλγη θα γινει super. PS.ανακατεψε λιγο τον βυθο..εχει κρατησει θυλακες αερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 15 Απριλίου 2012 Author #117 Share 15 Απριλίου 2012 ευχαριστω παιδια! προς το παρον βεβαια μονο την πλατη δειχνω μιας και το υπολοιπο θα αλλαξει αναλογα το τι θα μπει! παντως ευκολο ηταν και σκεφτομαι να γραψω εναν μικρο οδηγο για εντελως αρχαριους οπως εγω ωστε να δουν ποσο ευκολο ειναι και για καποιον που το επιχειρει για πρωτη φορα. και οπως ειπα μπορει να διορθωθει πολυ και αρκετα ευκολα, απλα εγω δεν ειχα το κουραγιο να το ξαναφτιαξω τωρα απο την αρχη! στο επομενο ενυδρειο ομως! για πειτε μου για τους θυλακες αερα. τι προβλημα δημιουργουν? γιατι σαν εμφανιση μου αρεσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Απριλίου 2012 #118 Share 16 Απριλίου 2012 Πολύ ωραίο αποτέλεσμα μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 16 Απριλίου 2012 #119 Share 16 Απριλίου 2012 Βαγγο, καλη σαν πρωτη σου προσπάθεια, αλλα ειμαι σιγουρος πως μπορεις και καλυτερα! Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 16 Απριλίου 2012 Author #120 Share 16 Απριλίου 2012 ευχαριστω, σιγουρα η δευτερη φορα (αν υπαρξει) θα ειναι καλυτερη, αλλα εκτος κι αν βρω καμια μπογια να το περασω, οι διαφορες δε θα ειναι τεραστιες! πιο πολυ λειτουργικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 17 Απριλίου 2012 #121 Share 17 Απριλίου 2012 Βαγγέλη πολλά συγχαρητήρια φίλε. Πολύ ωραία δουλειά. Ετοίμασε τον οδηγό όσο ποιο σύντομα μπορείς για να ξεκινήσω κι εγω το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 18 Απριλίου 2012 #122 Share 18 Απριλίου 2012 Βαγγελη δεν εχω λογια!! Ειναι παρα πολυ καλη προσπαθεια για πρωτη φορα! Συνεχισε ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 18 Απριλίου 2012 #123 Share 18 Απριλίου 2012 Ειναι παρα πολυ καλη προσπαθεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος