Jump to content

Multifasciatus Σε Συνδιασμο Με..............

dmpatanis

Recommended Posts

Επειδη ειδα οτι τα multi καθονται στο βυθο και για να μην φαινεται αδειο το ενυδρειο με τι αλλο μπορω να τα συνδιασω??,

Θα ηθελα να εχω κινηση και στο υπολοιπο ενυδρειο μπορω να βαλω ζωοτοκα π.χ. guppy???

Ευχαριστω.

To ενυδρειο εχει καθαρη χωρητηκοτητα 60λιτρα.

Καλημέρα. Ο Αφρικάνικες κιχλίδες συνδυάζονται με αφρικάνικες κιχλίδες, οπότε άστα ζωοτόκα στον βιότοπο τους. Μιας και το ενυδρείο σου είναι 60 λίτρα, θα σου πρότεινα να το κρατήσεις μόνο με multies και μόλις αρχίσουν οι γέννες θα γεμίσει με μικρά.

:)

Θα μπορουσες να βαλεις ενα ζευγαρακι τζουλιδοχρωμις αν ηθελες.Γκαμπυ δεν θα εβαζα.Ερχονται απο διαφορετικη τοπο και το στησιμο του ενυδρειου ειναι διαφορετικο για τις αναγκες των ψαριων..Ποιες ειναι οι διαστασεις του ενυδρειου σου;

:)

Οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 62,5 χ 34,5 χ 45,5.

Τι μου προτεινεται για να εχω και κινηση στα πιο ψηλα στρωματα???

Ευχαριστω.

Δυστυχώς σε μικρά ενυδρεία με κιχλίδες Αφρικής δεν μπορείς να έχεις πολλά είδη για κίνηση σε όλα τα επίπεδα του ενυδρείου. Συμφωνώ με τον Κωστή. Σε λίγο καιρό που θα έχεις γέννες, θα γεμίσει το ενυδρείο. Εκτός κ αν δεις κάποιο άλλο ψάρι που σε ενδιαφέρει στο λινκ του Δημήτριου, οπότε θα πας για αλλαγή ψαριών και ίσως και setup.

Μεχρι να μου ερθουν τα ψαρακια εχω ενα χρυσιψαρο μεσα στο ενυδρειο για να κραταει την βιολογια.

Μολις παραλαβω τα ψαρακια multi τα οποια ειναι 2μηνων,το χρυσοψαρο να το βγαλο ή μορω να το αφησω???

Ευχαριστω.

Μεχρι να μου ερθουν τα ψαρακια εχω ενα χρυσιψαρο μεσα στο ενυδρειο για να κραταει την βιολογια.

Μολις παραλαβω τα ψαρακια multi τα οποια ειναι 2μηνων,το χρυσοψαρο να το βγαλο ή μπορω να το αφησω???

Ευχαριστω.

φυσικα και θα το βγαλεις το χρυσοψαρο

Το χρυσοψαρο δεν ταιριαζει με τα μουλτις, για αυτο και να το βγαλεις, παντως καλα εκανες κ το εβαλες για να κρατα τη βιολογια...

OK θα το βγαλω το χρυσοψαρο.

Μπορω ομως τωρα που τα multi ειναι σχετικα μικρα 2cm να βαλω και ενα ζευγαρι Juidochromis ή θα τα φανε???

Ευχαριστω.

φιλε μου καλησπερα απο προσωπικη μου εμπειρια τα τζουλιδοχρομις ειναι πολυ επιφετικα ψαρια. Εχω ενα ζευγαρι και οι φροντοζες που εχουν το δυπλο μεγεθος τρωνε πολυ ξυλο οταν πανε στην περιοχη τους σε ενυδρειο 550λτ.

Στο ενυδρείο σου δυστυχώς δεν μπορείς να φιλοξενήσεις δευτερο είδος. Στο λινκ που παρέθεσε ο Dimitrios μπορείς να δεις τις επιλογές σου.

Συμφωνω με ολα οσα ειπαν τα παιδια, να προσθεσω κ εγω οτι τα julies θελουν κρυψωνες απο πετρες (νταμαρια) τα οποια δεν χωρανε στο δικο σου ενυδρειο απο την στιγμη που εχεις τα κοχυλια στο βυθο... Σε μεγαλυτερο ενυδρειο αυτο γινεται, αν και θα εχεις πολλους τσακωμους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...