Αργύρης Π 11 Απριλίου 2012 Author #26 Share 11 Απριλίου 2012 Όσο για το ζευγάρι μου λέτε να το χωρίσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 11 Απριλίου 2012 #27 Share 11 Απριλίου 2012 Οποτε θες εγώ είμαι Άγιο Δημήτριο 4-5 μέρες τώρα .Το ψαράκι θα το δω από κοντά και θα σου πω την γνώμη μου αν και 10 μηνών είναι μικρό αλλα μην σε ανησυχεί θα τα πούμε και από κοντά αν είναι.Το ζευγάρι όχι γιατί να το χωρίσεις?Απλά αστο μέσα στο ενυδρείο οι πιθανότητες να κάνει αυγά σε ενυδρείο με αλλα ψαρια είναι 1 στο εκατομμύριο και ειδικά αν τα αλλα ψαρια δεν είναι δίσκοι και είναι neon ας πούμε που είναι μικρά και γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 11 Απριλίου 2012 #28 Share 11 Απριλίου 2012 Κανεις δεν εχει τελεια ψαρια στο ενυδρειο του.Μακαρι να ειχαμε ολοι αυτα που θελαμε αλλα παντα θα υπαρχει κατι που θελει βελτιωση(ή εσυ απλα θες να το βελτιωσεις ) σε ενα ενυδρειο ακομα και τα ψαρια.Και εγω εχω ενα pigeon checkerboard το οποιο δεν μου αρεσει ήταν απο τα πρωτα ψαρια που πηρα και ομολογω οτι ηταν fail αγορα,το εχω μετανιώσει.Οπως και να εχει ομως ακομα και το ψαρι να μην ειναι καλο εξυπηρετει και αλλους σκοπους στο ενυδρειο οπως το να ειναι κοπαδι με τα αλλα και να συναγωνιζοντε στο φαγητο.Ετσι τρωνε περισσοτερο.Και επισης θα πω και την κλασσικη πλεον ατακα οτι η ομορφια βρισκετε στο ματι του κατόχου.Αλλο το ενυδρειο που εχεις στο σαλονι σου για να το βλεπεις και να παιζεις μαζι του και αλλο το ζευγαρι ή το ψαρι που θα παει για διαγωνισμο ή για γεννες προς πωληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 11 Απριλίου 2012 Author #29 Share 11 Απριλίου 2012 Αν δεν το θες το ψάρι που λες δέχομαι και δώρα ! Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 11 Απριλίου 2012 #30 Share 11 Απριλίου 2012 Αν το θες σοβαρα οταν ερθω για καφεδακι και αυτα κανονιζουμε και στον δινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 11 Απριλίου 2012 Author #31 Share 11 Απριλίου 2012 Πλάκα κανείς ? Φυσικά δεν με ενδιαφέρουν χρώματα κτλ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 11 Απριλίου 2012 #32 Share 11 Απριλίου 2012 Σοβαρα το λεω,κανονισε καφεδακι τα λεμε απο κοντα και αν πραγματικα το θες δικο σου οποτε θες περνας απο το σπιτι και στο δινω ή και αν μπορεσω(πραγμα πολυ πιθανον) τον φερνω εγω αγιο Δημητριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 11 Απριλίου 2012 Author #33 Share 11 Απριλίου 2012 Σου αστικά και πμ όλη μέρα αύριο θα είμαι σπίτι πες ώρα και έκλεισε αν μπωρεις φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 12 Απριλίου 2012 #34 Share 12 Απριλίου 2012 Συμφωνώ Στέφανε με αυτά που λές.Αλλά σε ποιόν πάει η καρδιά να σκοτώσει τα μη σωστά μορφολογικά ψάρια?σε μένα πάντως όχι. Βλέπεις η φύση δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες και αν γεννιόντουσαν εκεί οι ελπίδες επιβίωσης θα ήταν μηδαμινές.Ακόμα και σε ένα ενυδρείο με άλλους συγκάτοικους μόνο τα πιο ισχυρά και ανθεκτικά θα ζούσαν. Σε ένα ενυδρείο-γεννήστρα και με όλες τις ανέσεις που τους προσφέρουμε η επιβίωση είναι πολύ πιο σίγουρη για τα περισσότερα από αυτά.Ίσως φταίει και η λαχτάρα μας να δούμε μικρά και παρεμβαίνουμε έτσι στη φύση.Καθόλου παράδοξο για τους ανθρώπους αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 17 Απριλίου 2012 Author #35 Share 17 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και χριστός ανέστη σε όλους Δεν θα γράψω πολλά μόνο το απλό Ξανά αυγά από τα ίδια ψάρια . Μου φαίνονται κάπως διαφορετικά στο χρώμα αυτή την φορά σαν ελαφρά καφέ όχι εντελώς διαφανα όπως την πρώτη φορά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 20 Απριλίου 2012 Author #36 Share 20 Απριλίου 2012 Παιδιά έσκασαν τα αυγά !!! κάνω κάτι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 5 Μαίου 2012 #37 Share 5 Μαίου 2012 καλησπερα.φιλε μου λυπαμε που στο λεω αλλα χωρις γενιστρα δν θα κανεις τιποτα. δυο φορες μου γενισαν στο κυνοβιο και οταν αρχισαν να κολυμπανε κολαγανε σε οποιο ψαρι βρισκανε και τα τρωγανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Μαίου 2012 #38 Share 7 Μαίου 2012 Αργύρη, πως πάνε τα μικρά? Βγήκανε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 7 Μαίου 2012 #39 Share 7 Μαίου 2012 φιλε τελικα τι εγινε..... ζουν ακομα? εφοσον εχεις ζευγαρι θα δεις αρκετες φορες το εργο φιλε θελει αρκετη ενασχοληση διαβασα σε post απο φορουμ σχετικα με το ειδος η αν εχει καποιον φιλο με δισκους την εμπειρια του α....!και γεννηστρα... για να εχει μεγαλυτερη επιτυχια... οχι οτι δεν μπορεις να δει και μια ολοκληρωμενη γεννα στο κεντρικο ενυδρειο σου οτι θες εδωσ ειμαστε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 7 Μαίου 2012 Author #40 Share 7 Μαίου 2012 Παιδιά βγήκαν ουρίτσες αλά φαγώθηκαν ! τα νέα είναι ότι μόλις έβαλα έναν ακόμα δίσκο μεγάλο το θηλυκό άλλαξε συμπεριφορά και κολλάει στον νέο! Απλά αναμένω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Μαίου 2012 #41 Share 7 Μαίου 2012 Κλασσική γυναικεία συμπεριφορά. Ακόμη και οι δισκίνες ίδιες ρε παιδιά? Απίστευτο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 7 Μαίου 2012 Author #42 Share 7 Μαίου 2012 Ναι φίλε μου τελεικα όλες οι γυναίκες είναι ίδιες ! Χαχαχα Ελπίζω να μην το ρίξει στο ποτό ο προηγούμενος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Μαίου 2012 #43 Share 7 Μαίου 2012 :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 8 Μαίου 2012 #44 Share 8 Μαίου 2012 αργυρη,,,για καφε ποτε θα παμε???????????καλως τα δεχτηκα,,,,,,,,δεν θελω να σου χαλασω το ποστ αλλα αφου εχεις ανοιξει τοπικ δεν ανοιγω αλλο,,,,,,θελω την συμβουλη των εμπειροτερων στα δισκια,,,,ειχα καταφερει να βγαλω μικρα σκαλαρια αλλα ειναι η πρωτη γεννα στα δισκια μου,,,,,εχω 6 δισκους,,το ζευγαρι ηδη ειναι απο την μια και δεν περναει τιποτα,,,,οι αλλοι 4 στην αλλη πλευρα,,,,αλλα ψαρια δεν υπαρχουν,,,,τι μου προτεινετε?????προς το παρων τα αυγα δεν φαγωθηκαν,,,,το βραδυ θα αφησω ενα φωτακι αναμμενο για να τα προσεχουν οι γονεις οπως εκανα κ στα σκαλαρια,,,,απο κει και περα?????αντε,,,,,δουλεια δεν ειχαμε και δουλεια αποκτησαμε!!αχχαχαχαχαχαχααχχααχ Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 8 Μαίου 2012 #45 Share 8 Μαίου 2012 μπραβο ρε θανο!!!!! αντε καλα μεγαλωματα...............για να δω οι συμβουλες θα γινουν πραξη?.....παππου!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 8 Μαίου 2012 #46 Share 8 Μαίου 2012 σακη,,,,,αντε να δουμε,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 8 Μαίου 2012 Author #47 Share 8 Μαίου 2012 Καλός τα δεχθηκες . Mod οπότε θες στηλε πμ για καφε χαρά μου να τα λέω από κοντά με άτομα που αγαπάμε το ίδιο χόμπυ . Και με τον stefano κάπως ετσει τα πρωτοειπαμε και γίναμε πολύ καλά φιλαράκια . Άσχετο μακάρι να μου το χαλάσουν και άλλοι το τοπικ για τέτοια νέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 9 Μαίου 2012 #48 Share 9 Μαίου 2012 Μπράβο, ωραία νέα. Το βασικό είναι το φωτάκι το βράδυ για να μην τους τα φάνε οι υπόλοιποι, αν και φοβάμαι πως θα είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώσουν τα ψαράκια στο κοινόβιο ενυδρείο. Εμένα δυστυχώς, όποτε γέννησαν και τα έβγαλαν, μετα απο 1-2 ημέρες είχαν χαθεί. Ίσως να ήταν καλύτερο να μεταφερθούν σε μια γεννήτρα. Αν δεις πως δεν τα καταφέρουν αυτή την φορά, βάλε τα κατευθείαν σε μια γεννήτρα με έναν κώνο και σίγουρα θα ξαναγεννήσουν. Αφου μπήκες στο τριπάκι όμως, ξεκίνα να ετοιμάζεσαι για καλιέργειες αρτέμια να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 9 Μαίου 2012 #49 Share 9 Μαίου 2012 (edited) παιδες σας ευχαριστω,,,,δευτραη μερα σημερα και τα αυγα ειναι στην θεση τους,καποια βεβαια απο χτες ειδα οτι επεφταν κατω,,,απο ενα προχειρο υπολογισμο τα υπολογιζω γυρω στα 120,,,,απο αυτα εως τωρα 3-4 ειναι ''τζουφια΄'',,,τα υπολοιπα φαινονται να ειναι μια χαρα,,,οι γονεις παιζουν εναλαξ τον ρολο του φυλακα και πανε για φαγητο,,,η μανα δε,,,εχει βγαλει τρομερη επιθετικοτητα,,,,σε συγκριση με τα σκαλαρια ωφειλω να πω οτι εχουν παρομοιες συμπεριφορες,,,επειδη το ενυδρειο εχει μαυρο φοντο,,,και επειδη ημουν τελειως απροετοιμαστος δεν θα σκαλισω τιποτα,,λιγη αρτεμια θα κανω,μπας,,,μια στο εκατομυριο ειναι τυχερο και ζησει κανενα,,,αλλα δεν πιστευω,,,δεν πειραζει,,,η εμπειρια ειναι κατι που δεν διδασκεται,,οποτε,,,,εγω αυτην την στιγμη και ολοι οι χομπιστες,,,,μαθαινουμε,,,,αντε καλη συνεχεια,,,και μια φωτοοο υγ κωστα,,,το ηξερα φια το φωτακι απο τα σκαλαρια,,,μολις προετοιμαστω,,,δηλα απο την επομενη γεννα και μετα θα προσπαθησω να κανω οτι μπορω για να ζησουν,,,αυτην την φορα ομως ,,,ειμαι απροετοιμαστος Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 9 Μαίου 2012 #50 Share 9 Μαίου 2012 (edited) παιδες σας ευχαριστω,,,,δευτραη μερα σημερα και τα αυγα ειναι στην θεση τους,καποια βεβαια απο χτες ειδα οτι επεφταν κατω,,,απο ενα προχειρο υπολογισμο τα υπολογιζω γυρω στα 120,,,,απο αυτα εως τωρα 3-4 ειναι ''τζουφια΄'',,,τα υπολοιπα φαινονται να ειναι μια χαρα,,,οι γονεις παιζουν εναλαξ τον ρολο του φυλακα και πανε για φαγητο,,,η μανα δε,,,εχει βγαλει τρομερη επιθετικοτητα,,,,σε συγκριση με τα σκαλαρια ωφειλω να πω οτι εχουν παρομοιες συμπεριφορες,,,επειδη το ενυδρειο εχει μαυρο φοντο,,,και επειδη ημουν τελειως απροετοιμαστος δεν θα σκαλισω τιποτα,,λιγη αρτεμια θα κανω,μπας,,,μια στο εκατομυριο ειναι τυχερο και ζησει κανενα,,,αλλα δεν πιστευω,,,δεν πειραζει,,,η εμπειρια ειναι κατι που δεν διδασκεται,,οποτε,,,,εγω αυτην την στιγμη και ολοι οι χομπιστες,,,,μαθαινουμε,,,,αντε καλη συνεχεια,,,και μια φωτοοο φτιαξε ωρε ρεμαλι μια γεννηστρα κ βαλε το ζευγαρι!!!! αργυρη sorry............... αλλα πες του κ συ!!! Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος