ktm990superduke 7 Απριλίου 2012 #1 Share 7 Απριλίου 2012 Καλησπέρα έχω βάλει εδώ και περίπου μια εβδομάδα το μαλακό κοραλακι διαπίστωσα κάποια σημάδια που έχω την εντύπωση ότι είναι σαν τσιμπήματα απο τα παλιό dumbsel αν το γράφω σωστά απο νιτρικα και υπόλοιπες τιμές είμαι σχεδόν ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 7 Απριλίου 2012 #2 Share 7 Απριλίου 2012 Μια φωτο θα βοηθούσε και να μας πεις τι κοραλι είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 7 Απριλίου 2012 #3 Share 7 Απριλίου 2012 Αν κατάλαβα καλά απο τα γραφόμενα σου θέλεις να πείς οτι έχεις ένα μαλακό κοράλλι(?)και οτι έχεις ένα damsel και βλέπεις οτι στο ενοχλεί.Παλιά έιχα και εγώ ένα damsel με κίτρινη ουρίτσα.Πολύ δραστήριο και όμορφο ψαράκι(τόσο που σκέφτομαι να ξαναπάρω)και τσιμπούσε κάτι ζοάνθη έτσι φαινόταν δηλαδή.Τα ζοάνθη ήταν άρρωστα και δεν άνοιξαν ποτέ αυτό που προσπαθούσε να φάει ο μικρός ήταν το παράσιτο που έτρωγε τα ζοάνθη.Τι εννοείς τιμές οκ?βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε και εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2012 #4 Share 7 Απριλίου 2012 Βαλε μια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm990superduke 8 Απριλίου 2012 Author #5 Share 8 Απριλίου 2012 το κοραλακι ειναι αυτο Ευχαριστω Υ.Γ και αν μπορει καποις mod πρεπει να εχει μπει 2 φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2012 #6 Share 8 Απριλίου 2012 Δεν βλέπω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 30 Μαίου 2012 #7 Share 30 Μαίου 2012 μια εικονα ισον χιλιες λεξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος