Kouvou 7 Απριλίου 2012 #1 Share 7 Απριλίου 2012 καλησπερα αγορασα σημερα ενα κερατοφιλυ και θελω να μου πειτε πως το βαζω στο ενυδρειο γτ αυτοσ απο το πετ σοπ μου ειπε απλα να το βαλω σητην επιφανεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 7 Απριλίου 2012 #2 Share 7 Απριλίου 2012 καλα νσου τα ειπε. το κερατοφυλλο ειναι φυτο επιφανειας. βεβαια αν θες το μαγκωνεις καπου η το βαζεις με μια βεντουζα πανω στο τζαμι. αμα το φυτεψεις το κομματι που ειναι μεσαα στο βυθο χαλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 7 Απριλίου 2012 Author #3 Share 7 Απριλίου 2012 εγινε σε ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superpzarr 7 Απριλίου 2012 #4 Share 7 Απριλίου 2012 εγινε σε ευχαριστω! βέβαια αν έχεις χρυσόψαρα θα στο φάνε σιγά σιγά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 7 Απριλίου 2012 Author #5 Share 7 Απριλίου 2012 ειχα χρυσοψαρα μεχρι στιγμησ δεν εχω τπτ απο εβδομαδα θα βαλω neon tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita 7 Απριλίου 2012 #6 Share 7 Απριλίου 2012 Εγώ έχω για υπόστρωμα σκέτο χαλίκι, ισχύει το ίδιο? γιατί κι εμένα μου είπαν να το φυτέψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superpzarr 7 Απριλίου 2012 #7 Share 7 Απριλίου 2012 (edited) Εγώ έχω για υπόστρωμα σκέτο χαλίκι, ισχύει το ίδιο? γιατί κι εμένα μου είπαν να το φυτέψω... κάθε λίγο θα σου σαπίζει το φυτεμένο μέρος... καλύτερα στερέωσε το με κάποιο τρόπο ανάμεσα σε πέτρες ή ξύλα ή τύλιξε απαλά σε βεντούζα και βάλε τη στο πίσω μέρος του ενυδρείου... αν το κάνεις σε τρεις βεντούζες με απόσταση καμιά δεκαριά εκατοστά τη μία από την άλλη σε δυο εβδομάδες, τρεις θα έχεις ήδη καλύψει το μπάκγκραουντ της περιοχής εκεί... νομίζω είναι η πιο εύκολη λύση για αρχάριο... Kouvou τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου; Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2012 - Superpzarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 7 Απριλίου 2012 Author #8 Share 7 Απριλίου 2012 εμενα παντως μου αρεσε στην επιφανεια κι ετσι οπως ειναι το θυθισμενο μερος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος