sailor247 6 Απριλίου 2012 #1 Share 6 Απριλίου 2012 (edited) εδω και λιγο καιρο μαζι με τα ζωοτοκα μου εχω στο ενυδρειο μερικα corydoras aeneus και ενα ancistrus sp3.ετσι θελω να κανω το ph ουδετερο για να υπαρχουν καταλληλες συνθηκες για ολα τα ψαρακια μου.Ενα φιλαρακι μου εδωσε το παραπανω controller που υποσχεται πτωση και σταθεροτητα του ph.Το εχει δοκιμασει κανεις?Το προιον ειναι αυτο http://aquatic-store...pical/view/2525 Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Απριλίου 2012 #2 Share 6 Απριλίου 2012 Precautions: Contains phosphate buffers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 6 Απριλίου 2012 Author #3 Share 6 Απριλίου 2012 Precautions: Contains phosphate buffers. θα χτυπησω φωσφορικα μετα ε?καταλαβα!αποτι μου ειπε και ο klaz ετοιμαζομουν να κανω χαζομαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Απριλίου 2012 #4 Share 6 Απριλίου 2012 Δεν ειναι και η καλυτερη λυση, θα εχεις προβληματα με σκαμπανεβαζματα του ΡΗ, θολουρες, αλγες, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2012 #5 Share 6 Απριλίου 2012 ακομη και σε περιπτωσεις που χρειαζεται να αυξησουμε η να χαμηλωσουμε το πεχα,οι λυσεις των μπαφερς-σκονων δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη λυση καθως μπορουν να στρεσαρουν τα ψαρια μας με αποτομες μεταβολες του πεχα.υπαρχουν πιο φυσικοι και ηπιοι τροποι πχ χαμηλωσης του πεχα οπως πχ ειναι η τυρφη.φθηνα και φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 6 Απριλίου 2012 Author #6 Share 6 Απριλίου 2012 ακομη και σε περιπτωσεις που χρειαζεται να αυξησουμε η να χαμηλωσουμε το πεχα,οι λυσεις των μπαφερς-σκονων δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη λυση καθως μπορουν να στρεσαρουν τα ψαρια μας με αποτομες μεταβολες του πεχα.υπαρχουν πιο φυσικοι και ηπιοι τροποι πχ χαμηλωσης του πεχα οπως πχ ειναι η τυρφη.φθηνα και φυσικα. οκ!ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος