Vangelis21 5 Απριλίου 2012 #1 Share 5 Απριλίου 2012 Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει μερικες απλες λεπτομερειες για αυτο το ειδος ενυδρειου? Ποσο πιο δυσκολο ειναι απο του γλυκου νερου? και στη στησιμο και στη συντηρηση. ποσο πιο ακριβο?ποιες ειναι 2-3 σημαντικες διαφορες με του γλυκου? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 5 Απριλίου 2012 #2 Share 5 Απριλίου 2012 Πιστευω οτι αν και το κοστος ειναι μεγαλλυτερο δεν ξεφευγει πολυ πανω απο ενα φυτεμενο γλυκου νερου...θα ελεγα ακομη οτι χρειαζεται περισσοτερο χρονο για τις ρουτινες του και τα εξοδα συντηρησης ειναι λιγο υψηλοτερα . Γενικα χρειαζεται περισσοτερο λεπτομερεια και στην διατηρηση των σωστων συνθηκων ... Σιγουρα σε θεματα εξοπλισμου υπαρχουν αρκετες διαφορες και η εμπειρια αποκταται σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα και θελει υπομονη . Αυτα απο μενα σιγουρα καποιος πιο εμπειρος θα σε βοηθησει πιο ολοκληρωμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 5 Απριλίου 2012 #3 Share 5 Απριλίου 2012 χαχχαχαχα βαγγελη!φταιω εγω μαλλον για το μικροβιο του θαλασινου που κολλησες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 5 Απριλίου 2012 #4 Share 5 Απριλίου 2012 Βαγγέλη, ενδιαφέρεσαι για θαλασσινό με ψάρια ή θαλασσινό υφάλου (κοράλλια)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 5 Απριλίου 2012 Author #5 Share 5 Απριλίου 2012 με ψαρια! και το ονειρο μου ειναι τα clownfish ! ειμαι στο τσατ αν θες η εδω αν προτιμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος