Husky_Jim 21 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Μένοντας εκτός 'πλεκοδράσης' τον τελευταίο καιρό,λόγο εργασίας μόλις εχθές κατάφερα να αρπάξω την φωτογραφική και να βγάλω φωτό από μερικά από τα πλεκάκια μου! Ειδού λοιπόν... Η τελευταία γέννα από τα Ancistrus Dolichopterus L183 Ένα από τα αρσενικά Ancistrus Sp3.Tα συγκεκριμένα είναι όλα από δικές μου γέννες.'Τρώγωντας μήλο' Άλλο ένα αρσενικό.... Ακόμα ένα με φανταστικά έντονα χρώματα..... Ένα από τα σπανιότατα Ancistrus Sp. 'Rio Paraguay' που πρόσφατα έφτασαν στην χώρα μας....Νεαρό αρσενικό.... Ένα από τα κόρυ μου.... Panaque L203 Πολύ δύσκολος για να φωτογραφηθεί..... Ένα Panaque Sp. που ακόμα δέν είναι αναγνωρισμένο είδος.... Ελπίζω να σας άρεσαν και σύντομα να δω τα δικά σας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 21 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Πσσσσσσ τρομερες φωτο και ψαρια .... RESPECT !!!! Ερωτηση ... τα αρσενικα ανσιστρους SP3 στις φωτο ποσα εκατοτοστα ειναι ??? . . . . . . . . . Κατι μου λεει πως συντομα θα αποκτησω και Ancistrus Dolichopterus L183 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 21 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Φοβερες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 21 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Υπέροχα ψάρια ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 21 Δεκεμβρίου 2006 #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγραψες για ακόμη μια φορά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 21 Δεκεμβρίου 2006 #6 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 21 Δεκεμβρίου 2006 #7 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Εξαιρετικές φωτογραφίες υπέροχων ψαριών. Μπράβο Δημήτρη! Για την περίπτωση που είναι είναι εφικτό, ειδοποίησέ με για κάποια από τα "γατιά" σου... Ξεκινάω τανκ μόνο με γατόψαρα (θα χρειαστώ και τις γνώσεις σου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 21 Δεκεμβρίου 2006 #8 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 τέλεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Δεκεμβρίου 2006 #9 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Υπέροχα ψάρια, τέλειες φωτογραφίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 22 Δεκεμβρίου 2006 #10 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Καθως ο Δημητρης μας εκανε αναστατους με τους πλεκο του καιρος να δειξω κα εναν απο τα δικα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 22 Δεκεμβρίου 2006 #11 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 ιδου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganas 27 Δεκεμβρίου 2006 #12 Share 27 Δεκεμβρίου 2006 Ιδού και το δικό μου "μοντελάκι"... L81 special Baryancistrus spec. "Stardust Orangeseam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 28 Δεκεμβρίου 2006 #13 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 Ιδού και το δικό μου "μοντελάκι"... L81 special Baryancistrus spec. "Stardust Orangeseam" υπέροχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisedu 28 Δεκεμβρίου 2006 #14 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 Καταπληκτικές φωτογραφίες πρέπει να μπουν στο προφίλ των ψαριών του aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 28 Δεκεμβρίου 2006 #15 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 Ιδού και το δικό μου "μοντελάκι"... L81 special Baryancistrus spec. "Stardust Orangeseam" Και ναι βρεθηκε ποιος που προλαβε τους L81 ... Δε πειραζει ειναι σε καλα χερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 29 Δεκεμβρίου 2006 #16 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 Χρέωσε μου ένα L 81 spesial baryancistrus που τον απόκτησα την δεύτερη ημέρα που ήρθαν μαζί με το L 74 tiger peckoltia είναι τα αγαπημένα μου ψάρια στο ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzahof 1 Ιανουαρίου 2007 #17 Share 1 Ιανουαρίου 2007 πολυ εντυπωσιακα τα πλεκοστομα σου... με το μηλο τι γινεται? το κοβεις στη μεση, το βαζεις στο ενυδρειο, περιμενεις να φανε μεχρι να πρηστουν οι κοιλιες και απομακρυνεις το υπολοιπο? ενδιαφερον!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzahof 4 Ιανουαρίου 2007 #18 Share 4 Ιανουαρίου 2007 ιδου ο αρσενικος μου sp3 με τα νεοαποκτηθεντα πορτοκαλι αυγουλακια στη φαση του αερισμου. τα αυγα γεννηθηκαν χθες σε αυτο το περιεργο σημειο αναμεσα στην πετρα και το τζαμι, που προσφερεται ομως για φωτογραφηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 4 Ιανουαρίου 2007 #19 Share 4 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος