giannispopi 3 Απριλίου 2012 #1 Share 3 Απριλίου 2012 στο 300αρι μου εχω 1 jager 150wκαι 1 κινεζικο 150w. η θερμοκρασια μου μεχρι χτες ηταν σταθερα 25.5. σημερα το μεσημερι κοιταω το ενυδρειο και ειχε26.5, ο κινεζικος αναμενος. τον χαμηλωνω μισο βαθμο και εκλεισε. τωρα κοιταω 27 και παλι αναμενος. τον κατεβασα στους 23. τι να κανω? παω για αλλον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 3 Απριλίου 2012 #2 Share 3 Απριλίου 2012 ή πέταμα ή κοντρόλλερ και μακριά άλλη φορά από κινέζους... φαντάσου να έλειπες απο το σπίτι :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 3 Απριλίου 2012 #3 Share 3 Απριλίου 2012 η καλύτερη λύση είναι πάντα ένας εξωτερικός controller. Στο μεταξύ μπορείς να τον δοκιμάσεις σε ένα κουβά για να δεις πώς λειτουργεί και αν όντως κολλάει. Αν έχεις υπόνοια ότι ενδεχομένως ανεβάζει θερμοκρασία ανεξέλεγκτα μην τον αφήνεις στον ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Απριλίου 2012 Author #4 Share 3 Απριλίου 2012 παιδια, ακυρο, ο θερμοστατης ειναι μια χαρα. τον εβγαλα απο την πριζα και ακομα ανεβαζει θερμοκρασια. εχει φτασει 27.6. μαλλον πεθανε ο controller .εβαλα αλλο θερμομετρο και μου εδειξε 25.5 . ειναι ο κινεζικος. μηπως ξερετε πως κανει reset? καθαρισα τον αισθητηρα και δεν αλλαξε κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 3 Απριλίου 2012 #5 Share 3 Απριλίου 2012 Τον stc έχεις?αν ναι πόσο καιρό τον έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Απριλίου 2012 Author #6 Share 3 Απριλίου 2012 Τον stc έχεις?αν ναι πόσο καιρό τον έχεις? ναι αυτον εχω. τον εχω απο περσι το καλοκαιρι, αυτη τη στιγμη γραφει 52 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 4 Απριλίου 2012 #7 Share 4 Απριλίου 2012 Ωχ,κατάλαβα.....να τον περιμένω και εγώ δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Απριλίου 2012 Author #8 Share 4 Απριλίου 2012 λοιπον παιδια , καλημερα, τωρα σκαλιζα τον controller και βρηκα τι φταιει,....ο αισθητηρας απο χτες το βραδυ εδειχνε error. πηρα εναν αισθητηρα απο ενα θερμομετρο που εχω και δουλεψε αλλα ελεγε τρελες θερμοκρασιες// -8// αρα μαλλον παω για αισθητηρα. μηπως ξερετε που μπορω να βρω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Απριλίου 2012 Author #9 Share 4 Απριλίου 2012 κατι τετοιο κανει??? πλαστικο δεν βρισκωhttp://www.ebay.co.uk/itm/1M-3-3ft-K-Type-Thermocouple-Control-Temperature-Controller-0-400-Sensor-Probe-/120860081344?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equi Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Απριλίου 2012 Author #10 Share 4 Απριλίου 2012 λοιπον παιδια, το εφτιαξα. ειχα ενα θερμομετρο απο τα jumbo. εκοψα τον αισθητηρα και τον δοκιμασα. δουλευει κανονικα, μονο τωρα θελει καλιμπραρισμα γιατι δεν δειχνει ακριβως, χανει καναδυο βαθμους, του εβαλα και σιλικονη γιατι δεν ειναι 100% στεγανος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 4 Απριλίου 2012 #11 Share 4 Απριλίου 2012 Στην ΕΨΕΜ που έχει και τους eliwell θα έχει σίγουρα αισθητήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Απριλίου 2012 Author #12 Share 4 Απριλίου 2012 αμα δεν δουλεψει αυτος ο αισθητηρας που εβαλα σωστα, θα παω να παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATSIK 7 Απριλίου 2012 #13 Share 7 Απριλίου 2012 Με το πρόβλημα που εχει ο φίλος θυμήθικα ένα πρόβλημα που είχα πρόσφατα....πριν 20 χρόνια περίπου. ειχε χαλάσει ο θερμοστάτης ειχαι φτάσει η θερμοκρασία στα υψη...και ενας ξιφοφόρος αποφάσισε οτι ήταν καλλύτερα να βγει απο το ενυδρείο (κόλαση)....και τον βρήκα στο πάτωμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος