Jump to content

Να Και Το Δικο Μου Ενυδρείο!!!

nikoslatsou

Recommended Posts

ΕΝΥΔΡΕΙΟ

72 Λίτρα

ΦΥΤΑ

1 annubia

1 ψευτικο φυτο

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

1 καστρακι κρυψωνα

ΨΑΡΙΑ

2 θηλυκά Αγγελοψαρα\

6 Gyppies (3-3)

2 Platty (1-1)

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

27 Βαθμους Κελσσίου

post-48326-0-31036600-1333436229_thumb.jpg

post-48326-0-99321200-1333436233_thumb.jpg

post-48326-0-97699600-1333436240_thumb.jpg

μια χαρα μου φαινεται! και τα 2 φυτα ειναι διπλα διπλα? γιατι ενα βλεπω! τοσο χοντρο χαλικι δε μου χτυπαει και πολυ καλα μα ισως ειναι το καταλληλο, δεν εχω ιδεα! μια χαρα παντως!

Να το χαιρεσαι φιλε μου το ενυδρειο σου,αν και εγω θα το ηθελα ποιο φυσικο και αναλογικο.Θα σου προτεινα να βγαλεις την ανουμπια και να βαλεις την νανα ανουμπια.Να βγαλεις το ψευτικο,επισης και το καστρακι,και να βαλεις ξυλαρακια και λιγες πετρες.Τα αγγελοψαρα ειναι μεγαλα ψαρια και δεν τεριαζουν ουτε στα νερα με τα γκαπακια. :)

για αρχη μια χαρα προσπαθεια εκανες...σιγα σιγα θα διορθωσεις τα λαθη που εκανες :bigemo_harabe_net-64:

Στα γκαπυ αρέσει πολύ το κερατόφυλλο, θα σε βοηθήσει και με τις γέννες..

Όταν μπορέσεις βάλε και μερικά θηλυκά γκαπυ ακόμα, η αναλογία είναι 1αρσ. - 3 θηλ.

οπως σου τα ειπανε τα παιδια παραπανω. εγω να προσθεσω οτι θα μου αρεσε περισσοτερο μαυρο φοντο και επισης τα σκαλαρια δεν ξεχωριζονται παρα μονο σε περιοδο αναπαραγωγης

exo vrei ena sxetika arthro kai rotisa kai ena gnosto mou poli empeiro kai mou eipe pos fenontai kai apo to <<morio>> kai apo to kefali tou kai apo to pano pterigio...oxi eukola alla me ligi paratiritikotita diakrinonte....euxaristo poli pantos kai perimeno kai alla comments....

Γεια σου φιλε!Καταρχην θα πρεπει να γραφεις με Ελληνικα γιατι ειναι κανονας του φορουμ.Τωρα στο ενυδρειο σου,τα λιτρα σου ειναι πολυ λιγα για αγγελοψαρα,οπωτε καλο ειναι να φυγουν,επεισης δεν ταιριαζουν και με τα ζωοτοκα που εχεις μεσα.Μετρησεις εχεις κανει καθολου?ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου?ειναι στρωμενο?

το ενυδρείο τρέχει 3 μηνες και οι μετρησεις μου ειναι στα φυσιολογικα και οσο για το αν πανε τα ζωοτοκα με αγγελοψαρα ,αν ειναι απο μικρσα μαζι δεν υπαρχει προβλημα...ουτε σημασια δεν τουσ δίνουν...και οσο για τα λιτρα το ξερω πως ειναι λιγα αλλα ειναι δυσκολο να τα αποχοωριστω....οταν μεγαλωσουν λιγο ακομα εχω σκοπο να τα δωσω σε ενα φιλαρακι μου που εχει ενα 400λιτρο..

Φιλε μου τα ζωοτοκα δεν πανε με τα αγγελοψαρα λογο διαφορετικων συνθικων νερου και οχι λογο επιθετικοτητας..για βαλε και τις μετρησεις σου γιατι το φυσιολογικα επιπεδα δεν λεει τιποτα..

• 1 month later...

ΕΝΥΔΡΕΙΟ

72 Λίτρα

ΦΥΤΑ

1 annubia

1 κερατόφυλλο

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

1 καστρακι κρυψωνα

ΨΑΡΙΑ

2 θηλυκά Αγγελοψαρα\

30+ Gyppies (1-1 , και 28 μικρα)

2 μολλυ

2 μαλλον κιλχιδες σε πολυ μικρο μεγεθος

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

27 Βαθμους Κελσσίου

καλη προσπαθεια για αρχη εγω θα ηθελα να βγαλεις το πλαστικο και το καστρακι και να βαλεις περισσοτερα φυτα και καμια ριζα και θα γινει πολυ ομορφο...οπως και ζωοτοκα με σκαλαρια δεν πανεε....καλη προσπαθεια για αρχη φιλε μου ακου τισ συμβουλες ολων και θα τα πας μια χαρα..! :bigemo_harabe_net-82:

μια χαρα φιλε μου το ενυδρειακι σου!!!οτι θελει αλλαγες ειναι σιγουρο αλλα με τον καιρο θα γινουν!το 1ο πραμμα που πρεπει να κανεις ειναι να βγουν τα αγγελοψαρα,το πλαστικο φυτο και το καστρο οπως σου ειπαν τα παιδια και να δεσεις καπου την ανουμπια(π.χ. σε κανα κορμο) ή να φυτεψεις μονο τις ριζουλες και οχι τον "κορμο" γιατι θα σαπισει! :D

κανε μια πιο αναλυτική παρουσιαση του ενυδρειου σου με την φορμα αφηνοντας κενο οτι δεν γνωριζεις! :bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...