akismixfreak 2 Απριλίου 2012 #1 Share 2 Απριλίου 2012 Καλησπερα σας και απο εμενα.Νεος στο χομπυ και εχω καποιες ερωτησουλες να κανω στους πιο εμπειρους περι λιμνης και εξοπλισμου. Καταρχας εχω μια χτιστη λιμνη 1200 περιπου λιτρων.Στην αυλη μου βεβαια.Η επενδυση ειναι με Liner αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να την μονωσω με καποιο υλικο/υλικα και να μου φυγει η εννοια του Liner. Τι ακριβως μονωτικα πρεπει να αγορασω γιαυτο?Επισης αν μπορειτε να μου υποδειξετε τα υλικα θα σας ημουν ευγνομων.Σκεφτομαι γυρω στον Νοεμβριο να επεκτηνω την λιμνη και να φτασει με ενα προχειρο υπολογισμο τα 4000 λιτρα...Α τα ψαρια μου ξεχασα να πω ειναι μονο Κοι. Το αλλο θεμα μου ειναι οτι θα ηθελα να βαλω ενα μεγαλυτερο φιλτρο για τα κοι μου.εχω ενα αλλα σιγουρα δεν κανει με τιποτα την δουλεια του. Σκεφτομαι να φτιαξω ενα αλλα δεν ξερω τι ακριβως χρειαζομαι ωστε να το φτιαξω.Εννοω κουβα,σωληνες,σφουγγαρια και οτι αλλο.Α και φυσικα αντλια η κυκλοφορητη.Εχω βρει ενα site απο Μεγαλη Βρετανια οπου ειναι σχετικα φθηνο νομιζω,με μεγαλη γκαμα αλλα δεν ξερω ποιο θα ειναι το καταλληλο για εμενα. Οποιος μπορει να βοηθησει με τις αποριες μου καλοδεχουμενος.Τα φωτα σας παρακαλω... Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akismixfreak 2 Απριλίου 2012 Author #2 Share 2 Απριλίου 2012 Το Site ειναι http://www.pondpumpsdirect.com/Koi-Carp/Koi-Carp-Pond-Filters/c-6-363-365/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akismixfreak 3 Απριλίου 2012 Author #3 Share 3 Απριλίου 2012 Κανεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Μαίου 2012 #4 Share 5 Μαίου 2012 καλησπερα! μπορεις να την κανεις χτηστη με διαφορςτικα στρωματα/σταδια με τσιμεντο και μετα ενα καλο μονοτικο για ξεξαμενες νερου... προτηνω να προσθεσεις botum drain στην κατασκευη... και συγουρα σκιμμερ για να τραβαει τα επιφανειακα σκουπιδακια-φυλα. για να βρουμε λυσεις, μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο του μερους οπου θα γινει η λιμνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος