freedomaki 2 Απριλίου 2012 #1 Share 2 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουργιο μελος και χαιρομαι πολυ που σας βρηκα γιατι μου εχετε λυσει τις περισσοτερες απο τις αποριες μου σαν αρχαρια . Ειχα 3μονομαχινες μαζι με ενα μονομαχο εδω και ενα μηνα αλλα ξαφνικα ο αρσενικος αρχισε τις επιθεσεις και καταλαβα οτι δεν μπορουν να συμβιωσουν. Τα χωρισα αλλα θελω βοηθεια για τις 2μονομαχινες που εχουν φαγωθει οι ουριτσες τους. Διαβασα οτι το χοντρο αλατι απο το s/m θα βοηθησει στην αναπλαση σε τι αναλογια πρεπει να το βαλω, οπως επισης διαβασα πως και οι βιταμινες θα τις βοηθησουν, τι αλλο μου προτινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Απριλίου 2012 #2 Share 2 Απριλίου 2012 Kαλησπερα.Προσωπικα θα εκανα στα ψαρια με τις φαγψμενες ουρες καλες αλλαγες νερου και θα εβαζα διπλη δοσολογια απο την αναφερομενη με aquasafe ή aquatan αν εχεις.Δουλιτσα θα εκανε και το melafix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Απριλίου 2012 #3 Share 2 Απριλίου 2012 Συμφωνώ με τον συνονόματο. Καλές συνθήκες νερού , μια θεραπεία με melafix και βιταμίνες με την τροφή. (Μούλιασμα και τάισμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedomaki 2 Απριλίου 2012 Author #4 Share 2 Απριλίου 2012 Σας ευχαριστω και τους δυο... Καλο βραδυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος