Jump to content

Να'μαι Κι Εγώ Εδώ!

Butterflyfish

Recommended Posts

Γεια χαρά φόρουμ και καλώς σας βρήκα! :) Το όνομά μου είναι Χρήστος, είμαι 21 ετών και πάντα μου άρεσαν τα ενυδρεία, ειδικά τα τροπικά! Το πρώτο μου ενυδρείο το απέκτησα στα 14! Ήταν ένα αρκετά μικρό θαλασσινό ενυδρείο, το οποίο έχω ακόμη και θέλω να το θέσω ξανά σε λειτουργία...Πάντα ονειρευόμουν συνέχεια μεγάλα και ακόμη μεγαλύτερα ενυδρεία! :P Το δεύτερο ενυδρείο το απέκτησα στα 17 μου, το οποίο ήταν γλυκού νερού και αρκετά μεγάλο, 100 γαλόνια (180x40x65), οι φίλοι μου, μου είχαν πει να το μετατρέψω σε ενυδρείο τροπικού υφάλου, μου άρεσε πολύ η ιδέα, αλλά η δεξαμενή μου ήταν πολύ ψηλή και στενή...Στα 18 μου αποφάσισα να πάω τη δεξαμενή σε κάποιον ειδικό, να την μεγαλώσει σε 180x60x55 (μήκος, πλάτος, ύψος), περίπου 164 γαλόνια! Όταν την είδα είπα ''Θεούλη μου…είναι τεράστια!'' χαχα Λίγα λόγια για το ενυδρείο: Ως υπόστρωμα έχω βάλει λευκή κοραλλιογενή άμμο, από αντλία έχω την Aquamedic Ocean Runner 2500 (έχει τρομερά μεγάλη ροή), μέσα στη δεξαμενή έχω δύο Hydor Koralia Pumps και δύο ακόμα στο πίσω μέρος των βράχων για να αποφευχθεί η συσσώρευση...Έχω βάλει και Aqua Medic Turboflotor1000 με μια τρυπητή κουτάλα! Για φωτισμό έχω την λάμπα 150 Watt HQI / 14000 K°, δύο λάμπες φθορισμού 65 watt PC και δύο λαµπτήρες φθορισµού 20000k...

Έγινε επεξεργασία - Butterflyfish

:welcomeXL:

Καλως ηρθες !!!! :bigemo_harabe_net-145:

καλως τον

Καλώς όρισες.

:welcome:

Καλώς όρισες!

Καλώς σας βρήκα παιδιά! :-D Έβγαλα φωτογραφία το ενυδρείο μου, σας την παραθέτω:

myreefaquarium18.jpg

Έγινε επεξεργασία - Butterflyfish

Καλώς ήλθες! Εάν θέλεις, κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείου σου στην αντίστοιχη κατηγορία (με πολλές φωτογραφίες :) )

Σας ευχαριστώ! Μόλις ανέβασα περισσότερες φωτογραφίες από το ενυδρείο μου! :-D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...