Vangelis21 1 Απριλίου 2012 #1 Share 1 Απριλίου 2012 Γεια σας, σκεφτομαι να παρω στην κατοχη μου 2 ενυδρεια το ενα 30 και το αλλο 50 λιτρων. τα αρχικα μου πλανα ειναι να βαλω στο 30αρι εναν μονομαχο και στο 50αρι μαλλον μερικα guppies. Αυτο που θα ηθελα να σας ρωτησω ειναι αν εχετε τιποτα καλες ιδεες αντι ας πουμε να μπουν αυτα τα ψαρια να μπει κατι αλλο. Ακομα, τι ιδεες εχετε για διακοσμηση κτλ. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 1 Απριλίου 2012 #2 Share 1 Απριλίου 2012 Για γκαπυς δεν ξερω πολλα αλλα μπορω να σου πω για μονομαχους! Ο μονομαχος μπορει να μπει με κανενα σαλιγκαρακι ή γαριδουλα [αν την δεχτει]. Το στησιμο του ενυδριου τωρα.. πρεπει να ειναι πυκνοφυτεμενο [δεχεται ολα τα φυτα ,τα περισσοτερα τουλαχιστον] ανουμπιες κερατοφυλλα κτλ.Οσο για εξοπλισμο θερμοστατης λαμπα [για τα φυτα] και οποσδηπωτε φιλτρακι. Υποστρωμα κλασσικο χαλικι ή αμμο εαν εσυ το επιθυμεις [και αν εχεις φυτα που την χρειαζονται]. Αυτα για αρχη ! Ελπιζω να βοηθισα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Απριλίου 2012 #3 Share 1 Απριλίου 2012 Για γκαπυς δεν ξερω πολλα αλλα μπορω να σου πω για μονομαχους! Ο μονομαχος μπορει να μπει με κανενα σαλιγκαρακι ή γαριδουλα [αν την δεχτει]. Το στησιμο του ενυδριου τωρα.. πρεπει να ειναι πυκνοφυτεμενο [δεχεται ολα τα φυτα ,τα περισσοτερα τουλαχιστον] ανουμπιες κερατοφυλλα κτλ.Οσο για εξοπλισμο θερμοστατης λαμπα [για τα φυτα] και οποσδηπωτε φιλτρακι. Υποστρωμα κλασσικο χαλικι ή αμμο εαν εσυ το επιθυμεις [και αν εχεις φυτα που την χρειαζονται]. Αυτα για αρχη ! Ελπιζω να βοηθισα! Δεν νομιζω οτι υπαρχουν φυτα που χρειαζονται αποκλειστικα αμμο για να ζησουν..ισα ισα η αμμος σε περιοριζει σε πολλα φυτα διοτι δεν μπορεις απο κατω να βαλεις υποστρωμα οπως σε ψιλοκοκο χαλικακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 1 Απριλίου 2012 Author #4 Share 1 Απριλίου 2012 μιας και ειμαστε πανω σε αυτο το θεμα, μπορει να μου (μας) πει καποιος τα ειδη αμμου? ας πουμε απο ποσο ψιλη μεχρι ποσο χοντρη υπαρχει? για τι ειναι καταλληλη η καθε μια. τι ειναι το υποστρωμα κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Απριλίου 2012 #5 Share 1 Απριλίου 2012 μιας και ειμαστε πανω σε αυτο το θεμα, μπορει να μου (μας) πει καποιος τα ειδη αμμου? ας πουμε απο ποσο ψιλη μεχρι ποσο χοντρη υπαρχει? για τι ειναι καταλληλη η καθε μια. τι ειναι το υποστρωμα κτλ Αν ψαξεις λιγο το φορουμ υπαρχουν ολα αυτα που ρωτας σε θεματα και αρθρα τα οποια εχουν γραφτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 2 Απριλίου 2012 #6 Share 2 Απριλίου 2012 Με συγχωρεις rastafarian ! Παλι καλα που υπαρχετε και εσεις να με διορθωνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος