Jump to content

Γεννα Οcellaris

Recommended Posts

Πριν λιγο τα απο το ζευγαρακι το θηλυκό γεμισε ενα βραχακι με αυγα.

Απο δω και περα μπορω εγω να κανω τιποτα μπας και βγαλω μικρα ????

Το βραχακι μετακινητε μιας και δεν ειναι πλακωμένο απο αλλα , να το παρω να το βαλω σε αλλο ενυδρειακι 12 λιτρα η καπου διαβασα οτι κανουν 7 με 8 μερες να βγουν μικρα να το βγαλω προς την τελευταια μερα τοτε ?? τι να κανω ??

Βεβαια οι γονεις ειναι σχεδον απιθανο να πιαστουν μες στο ενυδρειο.

Για help , υπαρχει περιπτωση να καταφερω κατι και πως , γιατι αν το αφησω μες στο ενυδρειο δεν θα χουν τυχη με τα υπολοιπα ψαρια , γαριδες ....!!!

Έγινε επεξεργασία - jimmis1974

ναι ωραια , δεν βοηθήθηκα σε κατι , το θεμα ειναι εγω τι κανω ???

να τα αφησω μεσα στο ενυδρειο ετσι ?? Υπαρχει πολυ πληθυσμός μεσα .

Απομόνωση όπως το ενυδρείο του φίλου που έβγαλε γέννα.Απο φαγητό πρέπει να βρείς rotifiers που δεν ξέρω που θα βρείς στην Ελλάδα.Αν κάποιος εχει δεί πρόσφατα ας γράψει.Πολλά καταστήματα στην Αθήνα φέρνουν κατα καιρούς.Δεν χάνεις τίποτα αν πάρεις μερικά τηλέφωνα να είσαι έτοιμος οταν βγούν.

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

αυτη την στιγμη δεν εχω ενυδρειο για μεταφορα εστω και αν καταφερω και πιασω τους κλοουν (κυριως στο σκοταδι τη νυχτα) , εχω ενα 12 λιτρο αλλα δεν ρισκαρω να τους βαλω εκει , προ παντων με ενδιαφερει η ζωη των κλοουν και μετα οι γεννες.

Ισως βρω τις προσεχεις μερες ενα 60 λιτρο , αλλωστε διαβασα καπου οτι κανουν 8 μερες να βγουν , αυτες τις μερες τα προσεχουν οι κλοουν ..... οντος .... δεν μπορει να πλησιασει τιποτα κοντα , εχει φαει ξυλο το blue tang και το foxface που περνανε μπροστα απο το βραχακι με τα αυγα !!! ^_^ (εδω εβαλα το χερι μου και μου όρμησε !!!!!)

Τωρα ισως καποια στιγμη να τα βαλω στο sump , στο τελευταιο διαμερισμα που ναι η αντλια επιστροφης γιατι αλλου δεν χωρανε, εχω και αλλον βραχο κει μεσα ειναι μια χαρα και οτι γηνει .

Τωρα για να βρω rotifers .... χλωμό ... ειχα παλια μια τροφη σαν σταχτη που ειναι για νεογνα , την έδινα σε γκαπακια και μεγάλωσαν.

Rotifiers είχα βρει πριν από 10 μέρες στο water inn.

Εύχομαι να τα καταφέρεις να δεις κλοουνάκια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...