lagoudos 1 Απριλίου 2012 #1 Share 1 Απριλίου 2012 Μετα απο εναμιση χρονο ηρθε η στιγμη για να παμε για αναθαθμιση,απο τα 200λ θα παμε στα 400λ.βεβαια σε αυτο για να μην κανω λαθη του παρελθοντος θα παμε πολυ σταδιακα.εχω βρει ήδη το ενυδρειο σε πολυ καλη κατασταση απλω θελει μια καλη αναβαθμηση(βαψιμο και τετοια)η πρωτη ερωτηση ειναι οτι το ενυδρειο τρεχει 4χρονια,ειναι diy.θα χριαστει να ξαναπερασω σιλικονη και αν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 1 Απριλίου 2012 #2 Share 1 Απριλίου 2012 Δεν νομίζω να χρειαστεί να περάσεις σιλικόνη γιατί όπως λες τρέχει το ενυδρείο και δεν είναι άδειο για τέσσερα χρόνια αλλά θα σου πουν και άλλοι την γνώμη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 1 Απριλίου 2012 Author #3 Share 1 Απριλίου 2012 απλως δεν πιστευω με τον καιρο να χαλαει η σιλικονη ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 1 Απριλίου 2012 Author #4 Share 1 Απριλίου 2012 το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι τι καινουργια πραγματα χρειαζομαι.στο παλιο εχω κρεμαστο σκιμμερ και εξωτερικο φιλτρο.ρωταω κυριως για υπερχειλιση και τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 1 Απριλίου 2012 #5 Share 1 Απριλίου 2012 Αν είναι να πάς για σάμπ μπορείς να τρυπήσεις την πλάτη και να βγάλεις υπερχείληση απο εκεί.Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος.Ολα είναι στο τι θέλεις να κάνεις.Τα 3 θέματα που έχεις είναι ο φωτισμός η κυκλοφορία και η φίλτρανση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 1 Απριλίου 2012 Author #6 Share 1 Απριλίου 2012 στο καινούργιο παω χαλαρά για σαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #7 Share 2 Απριλίου 2012 καμια αλλη γνωμη για το αν χρειάζεται να ξαναπερασω σιλικόνη το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 2 Απριλίου 2012 #8 Share 2 Απριλίου 2012 το ενυδρειο που τρεχει ..... τι κυκλοφορητες εχει?? ποσο θα το παρεις?? τρυπα για υπερχειληση εχει?? Ποσο θα το παρεις?? δινει και sump?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #9 Share 2 Απριλίου 2012 τρεχει 4 χρονια είναι στο Αιγάλεω,170 δεν εχει υπερχειλιση θα την φτιαξω με καποιον.αλλο και επιπλο μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #10 Share 2 Απριλίου 2012 τρεχει 4 χρονια είναι στο Αιγάλεω,170 δεν εχει υπερχειλιση θα την φτιαξω με καποιον.αλλο και επιπλο μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #11 Share 2 Απριλίου 2012 το ενυδρείο ειναι φυτεμένο,τρυπα για υπερχείλιση ειναι εύκολο να κάνει κάποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #12 Share 2 Απριλίου 2012 καμια απαντηση αμα ειναι ευκολα να ανοιξω τρυπα για υπερχειλιση και που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 2 Απριλίου 2012 #13 Share 2 Απριλίου 2012 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να περαστεί νέα σιλικόνη μιας και τα τέσσερα χρόνια που τρέχει το ενυδρείο δεν είναι υπερβολικό διάστημα και απ οτι λες βρίσκεται σε λειτουργία. Η υπερχείλιση δεν είναι δύσκολο να ανοιχτεί εαν υπάρχει το απαραίτητο εξάρτημα αλλά η γνώμη μου είναι να το κάνει κάποιος έμπειρος που το έχει ξανακάνει προς αποφυγή ζημιάς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 2 Απριλίου 2012 #14 Share 2 Απριλίου 2012 (edited) αν το ενυδρειο το χτυπουσε ηλιος καλο ειναι να μην κανεις τρυπα γιατι υπαρχει περιπτωση να ραγισει(εγω σε τζαμα που πηγα για ενα παλιο δικο μου ενυδρειο δεν μου την εκανε για αυτο το λογο) . Μπορεις να παρεις εξωτερικη υπερχηλιση. Οσο για την σιλικονη, αν περασεις αλλη στρωση απο επανω θα λερωσει σιγουρα το ενυδρειο και θα φαινεται ασχημο.Ουτος ή αλλος καινουριο ειναι ακομη. Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2012 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #15 Share 2 Απριλίου 2012 το ενυδρειο απο οσο ξερω δεν το χτυπουσε ο ηλιος αλλα εξωτερική πως γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 2 Απριλίου 2012 #16 Share 2 Απριλίου 2012 υπαρχουν ετοιμες υπερχειλησεις(πωλουνται στο εμποριο και ειναι ωραιες κατασκευες απο πλαστικο), δυστυχως δεν θυμαμαι μαρκα, παντος αν εχεις χωρο απο πισω την βαζεις ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #17 Share 2 Απριλίου 2012 ελεγα να παρω ετοιμη υπερχειλιση αλλα οι τιμες?χωρο γενικα εχω.χαμηλα η ψιλα οι τρυπες?με σθμπ?τρία διαμερίσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 2 Απριλίου 2012 #18 Share 2 Απριλίου 2012 η υπερχειληση γυρω στο 50αρικο, αυριο θα σου πω και μαρκα. το σαμπ τρια διαμερισματα σιγουρα αλλα και τεσσερα ωστε να μπορεις να βαλεις και chaeto μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 2 Απριλίου 2012 Author #19 Share 2 Απριλίου 2012 εκει χανομαι πωςθα τοποθετηθούν τα πραγματα?η υπερχειληση πως θα λειτουργει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 2 Απριλίου 2012 #20 Share 2 Απριλίου 2012 καλο ειναι να δεις καποια DYI απο καποιες παρουσιασεις παιδιων αλλα και να πας σε κανενα μαγαζι και να δεις και καμια κατασκευη απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος