Jump to content

Πότε Να Καταργήσω Θερμοστάτες???

daskalos13

Recommended Posts

Παιδια δε χρειάζεται πιστεύω να βγαίνουν οι θερμοστατες. Γιατι ακόμα και το καλοκαίρι δεν βάζουμε Aircondition; Μπορει να μας ρίξει την θερμοκρασία ειδικά αν το καιμε ολη μέρα όπως εγω! :P

Εμένα ο θερμοστατης θα είναι ολη το χρόνο στην πρίζα και με τον elliwel πραγματικά έχω σωθεί!!!

ολα με μετρο χρειαζεται.θεωρω χαζουλικο να καιμε ρευμα καλοκαιριατικα για θερμανση!!!

χρειαζεται μελετη στον χωρο οντως αν καιει μονιμα αιρ κοντισιον.ειναι κριμα να ξοδευουμε ενεργεια.κακο και στο πορτοφολι μας αλλα και στο περιβαλλον.

Κι εγώ έχω αποσυνδέσει τους θερμοστάτες, η θερμοκρασία μου είναι γύρω στους 27!

μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του σπιτιού (2-3 μέρες, το σπίτι λειτουργεί σαν ένας μεγάλος πυκνωτής) αλλά και του ενυδρείου στη συνέχεια, θα έχουμε ξάνά άνοδο!.. θα το παρακολουθώ όμως καλού κακού.

Έχουμε χαλάσει ένα κάρο λεφτά σε αυτοματισμούς για να γίνεται το "ενυδρείο" όσο το δυνατόν λίγοτερο πρόβλημα και περισσότερο απόλαυση στη ζωή μας και να έχουμε στο μυαλό μας όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα.

Συγχωρέστε με αλλά μου φαίνετε λίαν επιεικώς χαζό αυτό που ζητητάμε... άν θέλετε να "ασχολήστε" με το ενυδρείο σας τόσο πολύ και υπάρχει τόσο πολύ διαθέσιμος χρόνος και όρεξη δώστε στα ψάρια σας καθαρότερο νερό και αφήστε τους θερμοστάτες στην ησυχία τους...

Πάντα φιλικά ;)

Έχουμε χαλάσει ένα κάρο λεφτά σε αυτοματισμούς για να γίνεται το "ενυδρείο" όσο το δυνατόν λίγοτερο πρόβλημα και περισσότερο απόλαυση στη ζωή μας και να έχουμε στο μυαλό μας όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα.

Συγχωρέστε με αλλά μου φαίνετε λίαν επιεικώς χαζό αυτό που ζητητάμε... άν θέλετε να "ασχολήστε" με το ενυδρείο σας τόσο πολύ και υπάρχει τόσο πολύ διαθέσιμος χρόνος και όρεξη δώστε στα ψάρια σας καθαρότερο νερό και αφήστε τους θερμοστάτες στην ησυχία τους...

Πάντα φιλικά ;)

Eτσι ακριβως!

πολυ απλα πραγματα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...