gregory97 31 Μαρτίου 2012 #1 Share 31 Μαρτίου 2012 (edited) Ακουω προτασεις για 60 λιτρα ενυδρειο,διαστασεις 62 * 32 * 30 (Μ*Π*Υ) Φιλτρο : Eheim classic 2211 Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2012 - gregory97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #2 Share 31 Μαρτίου 2012 πες τι ψαρια σου αρεσουν και μετα θα σου απαντησουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 31 Μαρτίου 2012 #3 Share 31 Μαρτίου 2012 Θα μπορούσαν να μπουν είτε ένα χαρέμι guppies είτε ένα χαρέμι multies... ανάλογα τις προτιμήσεις σου πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 31 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 31 Μαρτίου 2012 Δεν με νοιαζει πειτε μου εσεις και θα διαλεξω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 31 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 31 Μαρτίου 2012 Τωρα που το ξανασκεφτικα θελω να εχει κινηση κα χρωμα,αλλα μου αρεσουν και οι κιχλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #6 Share 31 Μαρτίου 2012 (edited) Θα μπορούσαν να μπουν είτε ένα χαρέμι guppies είτε ένα χαρέμι multies... ανάλογα τις προτιμήσεις σου πάντα... συμφωνω μαζι του...επισης απο ζωοτοκα μπορεις να βαλεις και πλατυ,ξιφοφοροι και μολλυ....απο κιχλιδες λιμνης τανγκανικας θα μπορουσες να βαλεις και http://www.aquarium4...-gold-ocellatus ενα χαρεμι....πες μου τις διαστασεις του ενυδρειου σου να σου προτεινω κι αλλα αν θες... edit:μολις τωρα ειδα τις διαστασεις του,πιστευω οτι θα μπορουσες να βαλεις και καμια 5 zebra danio http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/brachydanio_rerio.htm βασικα υπαρχουν πολλα τετοια ειδη Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 31 Μαρτίου 2012 Author #7 Share 31 Μαρτίου 2012 Tα γραφω πανω 62 * 32* 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 31 Μαρτίου 2012 #8 Share 31 Μαρτίου 2012 (edited) συμφωνω μαζι του...επισης απο ζωοτοκα μπορεις να βαλεις και πλατυ,ξιφοφοροι και μολλυ....απο κιχλιδες λιμνης τανγκανικας θα μπορουσες να βαλεις και http://www.aquarium4...-gold-ocellatus ενα χαρεμι....πες μου τις διαστασεις του ενυδρειου σου να σου προτεινω κι αλλα αν θες... Εγώ πρότεινα μούλτις γιατι θα παρω μέσα στην βδομάδα ενα χαρέμι.... δεν το εχω ψαξει για αλλες νανοκιχλιδες, γιατι τα μουλτις μου πηραν τα μυαλα.... Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2012 - nick_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 31 Μαρτίου 2012 Author #9 Share 31 Μαρτίου 2012 Μηκος 62εκ. *Πλατος 32εκ. * Υψος 30εκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #10 Share 31 Μαρτίου 2012 Εγώ πρότεινα μούλτις γιατι θα παρω μέσα στην βδομάδα ενα χαρέμι.... δεν το εχω ψαξει για αλλες νανοκιχλιδες, γιατι τα μουλτις μου πηραν τα μυαλα.... gregory θα βοηθούσες πολυ αν μας ελεγες τις διαστασεις του ενυδρειου σου... και εμενα αυτα τα δυο ειδη διοτι οχι μονο ειναι ομορφα αλλα γεννανε σαν τρελα και ελπιζω στο μελλον να το καταφερω...για τις διαστασεις το γραφει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 31 Μαρτίου 2012 #11 Share 31 Μαρτίου 2012 και εμενα αυτα τα δυο ειδη διοτι οχι μονο ειναι ομορφα αλλα γεννανε σαν τρελα και ελπιζω στο μελλον να το καταφερω...για τις διαστασεις το γραφει... Το ειδα αφου το εγραψα, γιατι αργησε η συνδεση.... κατα τη γνωμη μου δεν ειναι δυσκολο να κρατησεις μουλτις, για 60 λιτρα θες φιλτρο 400-500 λιτρα/ωρα, κοχυλια και μερικες βαλισνεριες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 31 Μαρτίου 2012 Author #12 Share 31 Μαρτίου 2012 Απο Αμαζονιο τιποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #13 Share 31 Μαρτίου 2012 μια στιγμη να κοιταξω κι για ψαρια απο αμαζονιο και επανερχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 31 Μαρτίου 2012 #14 Share 31 Μαρτίου 2012 (edited) καμια ομαδουλα καρδιναλιους; 10-15 νομιζω θα ηταν καλα... αν κανω λαθος διορθωστε με... Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2012 - nick_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #15 Share 31 Μαρτίου 2012 εψαξα και απο κιχλιδες αμερικης δεν νομιζω οτι μπορεις να βαλεις διοτι θελουν πολλα λιτρα...απο κοπαδι πιστευω κι εγω οτι θα μπορουσες να βαλεις καμια 10 neon ή cardinal tetra μιας που εχεις το σωστο περιπου μηκος και για πληροφοριες μπαινεις εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/neon.htm και http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Paracheirodon%20axelrodi.htm ψαχνω ενα βιντεο που ειχα δει αλλα δεν το βρισκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Μαρτίου 2012 #16 Share 31 Μαρτίου 2012 Μια χαρά είναι η καρδινάλιοι αρκεί το νερό σου να είναι κατάλληλο γιατί θέλουν πολύ μαλακό νερό! Ξεκινά από εκεί και μετά δες τι ψαριά μπορείς να φιλοξενήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #17 Share 31 Μαρτίου 2012 αυτο ειναι νομιζω και για να πετυχεις αυτα τα χρωματα θελεις σωστη διατροφη,πεντακαθαρο νερο και φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος