Jump to content

Φωτα Resun Για Hemianthus Callitrichoides "cuba"

Recommended Posts

Καλισπερα! Νεο μελος, εχω στην κατοχη μου ενα ενυδρειο (σετ) της RESUN 120λ. Και θα ηθελα την αποψη σας για τα φωτα μου.

Οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι

80(μηκος)x40(υψος)x35(πλατος)

υποστρωμα για φυτα

θερμοκρασια 27

ph 8 (προς το παρων τουλαχιστον, αναμενω μειωση)

φωτα RESUN 2x20w 10000k ?

και ενα DIY co2 που θα λειτουργησει σημερα αφου φυτρωσω το cuba, με μετρητη φυσαλιδας.

Θα ζησει ? Θα επεκταθει? Μηπως θα μου ψηλωσει? Να βαλω αλλα φωτα? Το ενυδρειο τρεχει περιπου 2 μηνες, Να βαλω fetilizer κτλ. ? Αν ναι, τι? Sorry for bombing you with questions!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Έγινε επεξεργασία - jaguarefx

Ειναι και οι 2 λαμπες 10000κ?Με 40 βατ δεν θα κανεις τιποτα πιστευω με τη cuba,θελεις αλλα τοσα.Υποστρωμα εχεις?τι εχεις για βυθο?

Σωστα! Ναι εχω υποστρωμα για φυτα(σαν χαλικι ειναι) Δηλαδη να τις αλλαξω τις λαμπες ?

Κοιτα αν δεν κανω λαθος,τα φυτεμενα θελουν μια 4000κ και μια 6500κ (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος στις λαμπες).

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να προσθεσεις αλλες 2 λαμπες η τουλαχιστον αλλη μια για να πεις οτι θα γινει κατι με τη cuba,ειναι δυσκολο φυτο..

Κοιτα αν δεν κανω λαθος,τα φυτεμενα θελουν μια 4000κ και μια 6500κ (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος στις λαμπες).

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να προσθεσεις αλλες 2 λαμπες η τουλαχιστον αλλη μια για να πεις οτι θα γινει κατι με τη cuba,ειναι δυσκολο φυτο..

Κατανοητο, το θεμα ειναι πως δεν πιανουν και πολυ τα χερια μου για να προσθεσω λαμπα στο καπακι..

Οι λαμπες ομως γραφουν 10000κ ι καθε μια, (δηλαδη 20000κ, υψηλοτερος αριθμος απο το αθρισμα του πιο πανω)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...