greg_t 30 Μαρτίου 2012 #1 Share 30 Μαρτίου 2012 Καλησπερα πριν λιγες μερες μου εκαναν δωρο ενα ενυδριο 50-30-30 μια κιτρινη κιχλιδα και ενα <φλυφτη> ετσι μου το ειπαν , το ενυδριο εχει φιλτρο και θερμοστατη, εχω τροφη αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω και τι χρειαζονται περισσοτερο , η κιχλιδα ειναι πολυ νευρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Μαρτίου 2012 #2 Share 31 Μαρτίου 2012 (edited) Το ενυδρείο είναι στρωμένο? Τι υλικά έχει μέσα? Βάλε μια φωτό απο το ενυδρείο και το ψάρι καλύτερα!!! ΥΓ: Το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στην κατάλληλη κατηγορία! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2012 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg_t 31 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 31 Μαρτίου 2012 καλημερα , το ενυδρειο δεν ειναι στωμενο , ειναι αδειο , η κιχλιδα και ο < γλείφτης > ειναι 2,5 - 3 cm , εχω στην κατοχη μου πετρες οι οποιες ειναι βρασμενες για να φτιαξω χωρούς για την κιχλιδα , το ενυδρειο ειναι μικρο ( 50 * 30 * 30 ) http://prntscr.com/7l29d Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαρτίου 2012 #4 Share 31 Μαρτίου 2012 Το ενυδρειο σου δυστηχως δεν κανει γιαυτα τα ψαρια,αλλα εφοσον δεν ειναι και σρωμενο,δεν κανει για κανενα ψαρι.Δωστα πισω,στρωσε το ενυδρειο,πες μας τις παραμετρους του νερου σου,για να φτιαξεις ενα σωσυο ενυδρειο,που θα το απολαμβανουν τα ψαρακια σου ,αλλα και εσυ,δυχως προβληματα και θανατους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Μαρτίου 2012 #5 Share 31 Μαρτίου 2012 Tα ψάρια αυτά δεν μπαίνουν μεταξύ τους, δεν μπαίνουν σε τόσα λίτρα και θέλουν στρωμένο ενυδρείο! Δώστα πίσω, και βλέπουμε για πιθανές ψαροσυνθέσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 31 Μαρτίου 2012 #6 Share 31 Μαρτίου 2012 To θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #7 Share 31 Μαρτίου 2012 καλησπερα σας...εχω τωρα μια απορια....αν θελει καποιος να βαλει ενα μονο ψαρι σε ενα ενυδρειο π.χ. ενα αγγελοψαρο ή μια κιχλιδα αφρικης μονο του σε ενα 80 λιτρο ενυδρειο θα ηταν λαθος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2012 #8 Share 31 Μαρτίου 2012 καλησπερα σας...εχω τωρα μια απορια....αν θελει καποιος να βαλει ενα μονο ψαρι σε ενα ενυδρειο π.χ. ενα αγγελοψαρο ή μια κιχλιδα αφρικης μονο του σε ενα 80 λιτρο ενυδρειο θα ηταν λαθος???? Για τα συγκεκριμενα ψαρια που αναφερεις ναι.Θα ηταν λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #9 Share 31 Μαρτίου 2012 Για τα συγκεκριμενα ψαρια που αναφερεις ναι.Θα ηταν λαθος. μπορεις να μου πεις το λογο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2012 #10 Share 31 Μαρτίου 2012 μπορεις να μου πεις το λογο??? Τα μεν αφρικανικα μπαινουν σε χαρεμια,τα δε σκαλαρια ειναι κοπαδοψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2012 #11 Share 31 Μαρτίου 2012 Και τα 80 λιτρα που αναφερεις,ενω για τα σκαλαρια ειναι απαγορευτικα,για καποια ειδη αφρικανικων νανοκιχλιδων ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 31 Μαρτίου 2012 #12 Share 31 Μαρτίου 2012 Ριξε μια ματια εδω http://www.aquazone....87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 31 Μαρτίου 2012 #13 Share 31 Μαρτίου 2012 Και τα 80 λιτρα που αναφερεις,ενω για τα σκαλαρια ειναι απαγορευτικα,για καποια ειδη αφρικανικων νανοκιχλιδων ειναι οκ. το ξερω αλλα δεν μπορω να κανω κατι αυτη τη στιγμη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2012 #14 Share 31 Μαρτίου 2012 το ξερω αλλα δεν μπορω να κανω κατι αυτη τη στιγμη...... Φιλε μου,εγω απαντησα απλα στην ερωτηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 6 Απριλίου 2012 #15 Share 6 Απριλίου 2012 φιλε μου καλε, και εγω οταν πρωτοαρχησα πριν απο χρονια οταν ακουγα τετοιες απαγορευσεις νομιζα οτι με κοροιδευαν και οτι ηθελαν να μην εχω ενυδρειο Ευτυχως ομως για μενα τοτε τους ακουσα και τωρα μετα απο χρονια στο χομπι ερχομαι να επιβεβαιωσω οτι ολα αυτα που σου φαινονται απιθανα ειναι πραγματικοτητα. Μονο αν μας ακουσεις θα μπορεις να χαρεις την ιδιαιτερη συμπεριφορα του καθε ψαριου Το ενυδρειο σου αν το φτιαξεις με το υποστρωμα που πρεπει και το στρωσεις μπορει να φιλοξενησει πολυ ευκολα κοχυλοψαρα και να τα ευχαριστηθεις και εσυ και αυτα με γενες και ολα οσα μπορει να σου προσφερει το χομπι αυτο κανε λοιπον τον κοπο διαβασε λιγο και οτι θες μην ντραπεις να μου στειλεις πμ να ξερεις οτι θα σε βοηθησω οσο μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος