Jump to content

Φυτεμενο Μικρο Ενυδρειο Και Μονομαχος

Recommended Posts

Γεια σας,

Αποφασισα να φτιαξω ενα ενυδρειακι περιπου 30 λιτρων και να βαλω μεσα εναν μονομαχο. Εχω διαφορες ερωτησεις κι ελπιζω να μου λυθουν οι αποριες μιας και ειμαι αρχαριος (εχω ψαξει στα θεματα αυτα αλλα επειδη δεν καταλαβαινω και πολλα ανοιγω εδω για να μου τα εξηγησετε)

1) Αληθευει οτι το καλυτερο περιβαλλον για μονομαχο ειναι το φυτεμενο?

2) Ειναι τα 30 λιτρα αρκετα για μονομαχο?

3) Αν παρω ενα ετοιμο ενυδρειο απο ενα παιδι, αν του αλλαξω το χαλικι η τα φυτα, θελει παλι στρωσιμο? με μπερδευει πολυ το νοημα του στρωσιματος.

4) ποια φυτα ειναι ευκολα στην περιποιηση?

οτι αλλες πληροφοριες εχετε να τετοιο ενυδρειο παρακαλω μοιραστειτε τις μαζι μου!

Γεια σας,

Αποφασισα να φτιαξω ενα ενυδρειακι περιπου 30 λιτρων και να βαλω μεσα εναν μονομαχο. Εχω διαφορες ερωτησεις κι ελπιζω να μου λυθουν οι αποριες μιας και ειμαι αρχαριος (εχω ψαξει στα θεματα αυτα αλλα επειδη δεν καταλαβαινω και πολλα ανοιγω εδω για να μου τα εξηγησετε)

1) Αληθευει οτι το καλυτερο περιβαλλον για μονομαχο ειναι το φυτεμενο?

2) Ειναι τα 30 λιτρα αρκετα για μονομαχο?

3) Αν παρω ενα ετοιμο ενυδρειο απο ενα παιδι, αν του αλλαξω το χαλικι η τα φυτα, θελει παλι στρωσιμο? με μπερδευει πολυ το νοημα του στρωσιματος.

4) ποια φυτα ειναι ευκολα στην περιποιηση?

οτι αλλες πληροφοριες εχετε να τετοιο ενυδρειο παρακαλω μοιραστειτε τις μαζι μου!

1/ καλο ειναι να εχει φυτα, νιωθει ασφαλεια

2/μια χαρα ειναι

3/τα περισσοτερα ωφελιμα βακτηρια ειναι στο φιλτρο, εχει καιστο χαλικι και στα διακοσμητικα αλλα σε μικροτερο βαθμο. σημαντικο ειναι να ειναι στρωμενο το φιλτρο

4/ για αρχη βαλε καμια ανουμπια και γενικα φυτα χαμηλης αναπτυξης γιατι ειναι μικρο το ενυδρειο, να μην κλαδευεις καθε βδομαδα

ευχαριστω για τις απαντησεις!

οποτε αν χρειαστει να αλλαξει το ενυδρειο ειτε τωρα ειτε οποτεδηποτε, θελει παλι στρωσιμο? και αν ναι, πως γινεται με το ψαρακι μεσα/

ξερεις ποσο πανε αυτες οι ανουμπιες γιατι δεν βρισκω ονλαιν να δω τιμες? πως γινεται το φυτεμα ακριβως?

ποια η γνωμη σας για αυτο το ενυδρειο που πηρε το ματι μου? --> http://www.xe.gr/zoa/enydreia%7Cad-8492677.html?mode=%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%82

αν εχει το ιδιο φιλτρο οχι, αν αλλαξει φιλτρο , μπορει να βαλει τα υλικα απο το παλιο στο καινουριο και παλι δεν θα θελει στρωσιμο.

οι ανουμπιες εχουν περιπου 8-10 ευρω αν θυμαμαι καλα

με 8-10 ευρω δηλαδη ειναι οκ για το 30αρι?

για το φιλτρο τωρα, δηλαδη οταν κανεις συντηρηση και πλενεις τα φιλτρα και αλλαζεις υλικα κτλ? θελει στρωσιμο?

το ενυδρειο που ειχε το λινκ καλο ειναι αλλα δεν ειναι το korall 60 .

το korall 60 ειναι 54 λτ, αυτο ειναι μεγαλο

αφου λεει τις διαστασεις και βγαινει 54αρι....

πες μου κι αυτα που ρωτησα απο πανω!

Α ακομα με ενδιαφερει τι να βαλω για φοντο. καμια καλη ιδεα?

με 8-10 ευρω δηλαδη ειναι οκ για το 30αρι?

για το φιλτρο τωρα, δηλαδη οταν κανεις συντηρηση και πλενεις τα φιλτρα και αλλαζεις υλικα κτλ? θελει στρωσιμο?

8-10 εχει η μια ανουμπια

τα φιλτρα τα πλενεις μ****α με ενυδρειακο νερο μονο οταν πεσει η ροη, τα υλικα δεν τα αλλαζεις ποτε

την ανουμπια δεν την φυτευεις, την δενεις σε ξυλο η σε καμια πετρα

επειδη ειμαι αρχαριος θα ηθελα καλυτερη επεξηγηση στις απαντησεις διοτι κατι που φαινεται ως αυτονοητο σε μερικους ειναι βουνο για αλλους

ψαξε λιγο στο φορουμ, εχει ολες τις πληροφοριες που θελεις

Θα σε παρακαλουσα να μας ξεκαθαρισεις τι θες! Σου εστειλα μηνυμα προκειμενουν να σε βοηθισω με το θεμα των μονομαχων αλλα εσυ μου λες οτι δεν εχεις και δεν θα παρεις ενω εδω γραφεις αλλα πραγματα . Τι θα γινει με το ψαρακι οταν θα φυγεις μετα απο εναν χρονο?? Τα ψαρια δεν ειναι για να τα παιρνουμε για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και οταν μας βολευει να τα δινουμε! Δεν ειναι σωστο και το ψαρι θα εχει συνηθισει στο χωρο που θα ζει...τα χρυσοψαρα ειναι 20 και δεν θα μπορεσεις [τουλαχιστον ευκολα] να τα δοσεις οταν φυγεις...Εγω πηγα μια μεταθεση 2 χρονια και δεν πηρα ψαρακι προκειμενου να μην δωθει σε καποιον που δεν ξερει και πανω απο ολα για την υγεια του ψαριου.

Ειναι κριμα να δινεις λεφτα και μετα να τα αφηνεις ολα και σκεψου και λιγο τα ψαρακια. Αυτα ηθελα να πω .

Φιλικα παντα.

τα οσα λες δεν εχουν να κανουν καθολου με το θεμα στο οποιο γραφεις. Ακομα, το οτι δεν σου λεω εγω εσενα το τι κανεις στον κακομοιρο το μονομαχο σου, δεν παει να πει οτι τον εχεις και ζει καλα και το ξερεις. το να βγαινεις δημοσια ομως και να γραφεις πραγματα για τα οποια δε γνωριζεις ειναι τουλαχιστον ασχημο. ΑΠο δω και περα θα σε παρακαλουσα να απαντας στο σωστο θεμα καθε φορα γιατι βγαινουμε απο το νοημα της απο πανω συζητησης. ευχαριστω

Καταρχας το θεμα ειναι για μονομαχους και μιλαω για μονομαχους.. Κατα δευτερον ο μονομαχος μου ζει και ειναι μια χαρα και ειμα διατεθημενη να δωσω οσο οσο για να τον εχω βασιλια..οταν αγαπας κατι δεν το αφηνεις και επισης δινεις τα παντα για να ειναι καλα και δεν κανεις πισω στο θεμα των οικονομικων [αλιως δεν τον παιρνεις απο τη στιγμη οτι ξερεις το κοστος συντηρησης του]. Πες μου ακριβως τι δεν γνωριζω... εγω μιλαω για ενα θεμα που το ειπες δημοσιως [του οτι θελεις δηλ μονομαχο] δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το ασχημο! Σε σεβομαι και εσενα και την αποψη σου αλλα ΠΑΝΩ απο ολα τα ψαρακια για αυτο και σου φαινομαι ''κακια''. Προσπαθω εδω και δυο μερες να ου δωσω οικονομικες λυσεις [που ειναι πανω απο ολα για εσενα] και να σε βοηθισω οσο γινεται. Ενταξει ο καθε ανθρωπος εκδηλωνει το ευχαριστω του με διαφορετικο τροπο αλλα στην προκειμενη περιπτωση διακρινω μια απεχθεια προς το προσωπο μου. Δεν θα ξαναμιλησω εφοσιον εγω οπως εσυ λες βγαινω απο το θεμα της συζητησης. Καλη σου συνεχεια ελπιζω να διαλεξεις τον σωστο δρομο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...