manos23 30 Μαρτίου 2012 #1 Share 30 Μαρτίου 2012 1507*70*50 527λτ υφεστιακη αμμος διακοσμιση διαφορες πετρες πλατη αφυσα φως 2*1,20 τ5 θερμοστατης eheim κυκλοφοριτης sun sun εξωτερικο φυλτρο fluval fx5 αεραντλια eheim 10tropheus chaitika blue rainbow 5 frontosa blue mpimbue 2julidohromis ornatus 2altolamprologus calvus nkamba bay Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Μαρτίου 2012 #2 Share 30 Μαρτίου 2012 ωραιος!!! οι φροντοζες ειναι burundi oxi blue mpibwe... πανεμορφοι οι καλβοι! δωσε μας πληροφοριες για το νερο και το ταισμα τους! προτηνω αμμο κατω και οχι χαλικι.... καθαριζουν τα βρανχια τους με αυτην και ειναι θεμα υγειας για αυτα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Μαρτίου 2012 #3 Share 30 Μαρτίου 2012 blue mpimbwe ειναι ο αρσενικος στο προφιλ μου για να καταλαβεις διαφορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 30 Μαρτίου 2012 σε ευχαριστω φιλε μου! εγω τις αγορασα απο εμπειστο μαγαζι απο τον αβυσο και μου τις εδωσε για μπιμπουε. αλλα και να μην ειναι οκ. αμμος ειναι υφεστιακη απλα ειναι λιγο ποιο χοντρη! ph 8,5 temp.26,5c gh20 kh15 nh3 0 no3 0 αλλαγες νερου καθε 7 μερες 15% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 31 Μαρτίου 2012 #5 Share 31 Μαρτίου 2012 δεν νομιζω να εκανε τετιο πραγμα ο σταυρος.... να ειπε δηλαδη πως πουλαει mpimbwe για burundi... ειναι επαγγελματιας... να ρωτησω σε τι μεγεθος της πηρες και ποσο κοστησαν? απο σκληρωτητες εισαι τουμπανο! βαζεις καποιο μπαφερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 31 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 31 Μαρτίου 2012 Ναι βαζω τις ταγκανικα το μπαφερ. Ναι γιαυτο σου λεω οτι δεν πιστευω να εκανε λαθος. Τις πηρα 25ευρο το κοματι και ηταν 5εκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 31 Μαρτίου 2012 #7 Share 31 Μαρτίου 2012 ....αυτες οι φροντοζες ειναι 100% burundi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 31 Μαρτίου 2012 Author #8 Share 31 Μαρτίου 2012 οκ θα περασω απο τον Σταυρο να τον ρωτισω μηπως εκανε λαθος. παντος ειναι απο γενα του απο τι ξερω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2012 #9 Share 31 Μαρτίου 2012 οκ θα περασω απο τον Σταυρο να τον ρωτισω μηπως εκανε λαθος. παντος ειναι απο γενα του απο τι ξερω!!! Νομιζω πως δεν χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο.Ο Σταυρος για οτι σου τις πουλησε,αυτες ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 31 Μαρτίου 2012 Author #10 Share 31 Μαρτίου 2012 φιλε μου Στρατο και εγω αυτο πιστευω και σε ευχαριστω που εχεις και εσυ την ιδια αποψη! ο Σταυρος ειναι πολυ επαγκελματιας και ειδικος στον χωρο ιδικα στις κιχλιδες. τελος παντον εγω μια παρουσιαση εκανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 1 Απριλίου 2012 #11 Share 1 Απριλίου 2012 Έχεις άνετο ενυδρείο και πανέμορφα ψάρια! Δεν μ' αρέσει η ανομοιομορφία στις πέτρες και νομίζω ότι πρέπει να βάλεις κι άλλες για να φτιάξεις περισσότερες κρυψώνες για τα ψάρια σου. Πιστεύω ότι η συγκατοίκηση των Tropheus με τα υπόλοιπα δεν είναι ότι καλύτερο.Είναι υπερκινητικά/ζωηρά και θα τους προκαλούν εκνευρισμό (έχουν και διαφορές στη διατροφή). Νομιζω πως δεν χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο.Ο Σταυρος για οτι σου τις πουλησε,αυτες ειναι! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 1 Απριλίου 2012 Author #12 Share 1 Απριλίου 2012 Καλησπερα βασικά τα εχω πάρα πόλους μήνες μαζι και δεν δίνουν σημασία τα αλλα, τωρα διατροφικά τους δίνω μια τροφή που κάνει και φυτόφαγα και για τα αλλα καθώς και το τελευταίο γεύμα τους σπύρουλίνα. Αλλα απο τι εχω δει πάρα πολύ ξένει υποστηρίζουν αυτο τον συνδιασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2012 #13 Share 1 Απριλίου 2012 Καλησπερα βασικά τα εχω πάρα πόλους μήνες μαζι και δεν δίνουν σημασία τα αλλα, τωρα διατροφικά τους δίνω μια τροφή που κάνει και φυτόφαγα και για τα αλλα καθώς και το τελευταίο γεύμα τους σπύρουλίνα. Αλλα απο τι εχω δει πάρα πολύ ξένει υποστηρίζουν αυτο τον συνδιασμο. Θα δεις πολλα,δε σημαινει ομως οτι ειναι και σωστα.Ο Κλεοβουλος εχει δικιο σε αυτο που σου εγραψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 1 Απριλίου 2012 Author #14 Share 1 Απριλίου 2012 σηγουρα δεν ειναι ολλα σωστα αλλα απο οτι βλεπω απο την προσωπικη μου εμπειρια δεν βλεπω προβληματα αναμεσα σε αυτα τα ειδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2012 #15 Share 1 Απριλίου 2012 σηγουρα δεν ειναι ολλα σωστα αλλα απο οτι βλεπω απο την προσωπικη μου εμπειρια δεν βλεπω προβληματα αναμεσα σε αυτα τα ειδι. Συνηθως οταν διαπιστωσεις το προβλημα ειναι πλεον αργα.Βλεπε bloat........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 1 Απριλίου 2012 #16 Share 1 Απριλίου 2012 Φιλε Μάνο σεβαστή η αποφαση να τα κρατήσεις αφου ειναι το ενυδρειο σου και γνωρίζεις και εσυ πλέον οτι παιρνεις το ρίσκο σου. Εύχομαι ειλικρινά να μην συμβεί το παραμικρό και τα ψάρια σου να είναι μια χαρά! Ανανέωσες τις τροφες σου??Ποιες ταϊζεις πλέον? Επειδή παρουσιάζει ενδιαφέρον το ενυδρείο σου, εαν θέλεις κρατα μας ενήμερους και με την πρώτη ευκαιρία βάλε μας και ενα βιντεακι να χαζεψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Απριλίου 2012 Author #17 Share 2 Απριλίου 2012 φιλε prince θα βαλω βιντεακι να δειτε και μωρα μου απο την γενα μου που μεγαλωνουν! ναι προστεσα και την New Life Spectrum φορμουλα για κιχλιδες. το πρωι ταιζω σπιρουλινα τις τροπικαλ και σερα φλορα μεσημερι την New Life Spectrum και το απογευμα σριρουλινα 36%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος