Giannakis27 30 Μαρτίου 2012 #1 Share 30 Μαρτίου 2012 (edited) καλημερα σας!!εχω ενα ειδος εχινοδωρου και θελω να τον πολλαπλασιασω αλλα πως(με φυλλα?)??? σας παραθετω κι καποιες φωτο απο κινητο: Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Μαρτίου 2012 #2 Share 30 Μαρτίου 2012 Καποια στιγμη οταν το φυτο μεγαλωνει πεταει στη βαση καινουργια φυτακια τα οποια διαχωρίζουμε το ρίζωμα του απο το κυριο φυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 30 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 30 Μαρτίου 2012 Αρα το μονο που μενει ειναι η υπομονη....οκ σε ευχαριστω για την πληροφορια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Μαρτίου 2012 #4 Share 30 Μαρτίου 2012 Αρα το μονο που μενει ειναι η υπομονη....οκ σε ευχαριστω για την πληροφορια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Μαρτίου 2012 #5 Share 30 Μαρτίου 2012 Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος πολλαπλασιασμού, ίσως να είναι και ο πιο συνηθισμένος : http://www.aquazone....l=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 30 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 30 Μαρτίου 2012 Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος πολλαπλασιασμού, ίσως να είναι και ο πιο συνηθισμένος : http://www.aquazone....l=&fromsearch=1 αυτο δεν εννοουσε ο Rik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Μαρτίου 2012 #7 Share 30 Μαρτίου 2012 Νομίζω πως ο Rik εννοούσε κάτι σαν παραφυάδες. Έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον, αλλά ας μας πει και ο ίδιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Μαρτίου 2012 #8 Share 30 Μαρτίου 2012 (edited) Ο Εχινοδωρος, πολλαπλασιαζεται οντως και διαφορετικα, αναλογα το ειδος. Aν μιλας για τον Ε.bleheri, ο πολλαπλασιασμος γινεται με 2 τροπους: Εγω εννουσα με παραφυαδες-νεα φυτα που δημιουργουνται γυρω απο την ριζα του μητρικου φυτου. Ο Θοδωρηςεννοει και με ανθοφορια. Το μητρικο φυτο πραγει ενα κοτσανι που στην ουσια ειναι δρομεας. Οταν βγαλει αρκετες ριζες, το κοβεις προσεκτικα και το φυτευεις. Θα δεις στην πορεια και αναλογα πραττεις! Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Μαρτίου 2012 #9 Share 30 Μαρτίου 2012 Πάντως, γενικά οι εχινόδοροι είναι πολύ της υπομονής στην αναπαραγωγή τους, με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που αναπαράγονται με δρομείς και αυτοί είναι πολύ πιο γρήγοροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Μαρτίου 2012 #10 Share 30 Μαρτίου 2012 Πάντως, γενικά οι εχινόδοροι είναι πολύ της υπομονής στην αναπαραγωγή τους, με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που αναπαράγονται με δρομείς και αυτοί είναι πολύ πιο γρήγοροι... Γεια σου συντονισταρα μου!!! Καιρο εχουμε να τα πουμε, απτο Χρηστο κανενα νεο::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος