Δον Κι-Φώτης 29 Μαρτίου 2012 #1 Share 29 Μαρτίου 2012 Γνωρίζω οτι θα γίνει το πρώτο Σάββατο του Απριλίου. Ήθελα να ρωτήσω-ζητήσω αααν υπάρχει δυνατότητα (μιας και τωρα έχει ζεστάνει ο καιρός) να γίνει ανταλλαγή φυτών. Συγκεκριμένα ο κολλητός μου αναζητά Caboba για το ενυδρείο του ή Κερατόφυλλο...Ευχάριστώ εκ των προτέρων. Τα λέμε στις 7 του μήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 29 Μαρτίου 2012 #2 Share 29 Μαρτίου 2012 Πες του κελεμπία... στη συνάντηση αυτή θα έχουμε και κερατόφυλλο.Για cabomba δε γνωρίζω αν κάποιος φίλος μπορεί να φέρει αλλά θα υπάρχει και java moss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 30 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 30 Μαρτίου 2012 Ωραία. Θα έφερνα κι εγώ φυτά αλλά το ενυδρείο μου είναι φρεσκοφτιαγμένο κι ετσι δεν μου περισσεύει τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 2 Απριλίου 2012 #4 Share 2 Απριλίου 2012 Παιδιά μην ξεχνιόμαστε,οι μέρες πλησιάζουν για τον καθιερωμένο καφέ...Για να βλέπω συμμετοχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Απριλίου 2012 #5 Share 3 Απριλίου 2012 και εγώ μέσα είμαι δεν το Χανω αυτή την φορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 3 Απριλίου 2012 #6 Share 3 Απριλίου 2012 καλημέρα παιδιά.Η συνάντηση που θα γίνει?ώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 3 Απριλίου 2012 #7 Share 3 Απριλίου 2012 Αν καταφέρω θα έρθω κι εγώ. καλημέρα παιδιά.Η συνάντηση που θα γίνει?ώρα? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=71466 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 3 Απριλίου 2012 #8 Share 3 Απριλίου 2012 Συγνώμη για την ερώτηση,τώρα είδα το σημείο συνάντησης.Εκεί που κόψαμε και την πίτα..... :ph34r: !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Απριλίου 2012 #9 Share 3 Απριλίου 2012 σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Απριλίου 2012 #10 Share 3 Απριλίου 2012 θα ειμαι εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Απριλίου 2012 #11 Share 3 Απριλίου 2012 Eαν μπορεσω,θα περασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 3 Απριλίου 2012 #12 Share 3 Απριλίου 2012 Δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι αυτή τη φορά.... Αλλά είναι ευπρόσδεκτες και άλλες κοπέλες.... οκ μπορεί να βρίσκονται μαζεμένοι αρκετοί μαντράχαλοι που μιλάνε για ψάρια αλλά δε δαγκώνουν!! Περνάμε καλά στις συναντήσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Απριλίου 2012 #13 Share 3 Απριλίου 2012 (edited) τιιιι???δεν θα ερθεις Ειρινη???αυτο ειναι πληγμα (την αλλη φορα που θα ερθεις θα γραψεις σε ενα τετραδιο 100 φορες "δεν θα ξαναχασω ψαροσυναντηση" ).....1-2 γυναικες ειχαμε στανταρ,και η μια βγηκε εκτος...να δουμε,το αλλο "σιγουρακι" θα παρουσιαστει???? Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 3 Απριλίου 2012 #14 Share 3 Απριλίου 2012 τιιιι???δεν θα ερθεις Ειρινη???αυτο ειναι πληγμα (την αλλη φορα που θα ερθεις θα γραψεις σε ενα τετραδιο 100 φορες "δεν θα ξαναχασω ψαροσυναντηση" ).....1-2 γυναικες ειχαμε στανταρ,και η μια βγηκε εκτος...να δουμε,το αλλο "σιγουρακι" θα παρουσιαστει???? Θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, αλλιώς θα ερχόμουν σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Απριλίου 2012 #15 Share 3 Απριλίου 2012 1 θα εχουμε σηγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mermaid 3 Απριλίου 2012 #16 Share 3 Απριλίου 2012 Θα είμαι εκεί! Δεν θα χάσω ψαροσυνάντηση! Καμμία άλλη γυναικεία συμμετοχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 4 Απριλίου 2012 #17 Share 4 Απριλίου 2012 99% θα ειμαι και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 4 Απριλίου 2012 #18 Share 4 Απριλίου 2012 θα εχετε και αλλη μια ...θα ερθω και εγω αυτη τη φορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Απριλίου 2012 #19 Share 4 Απριλίου 2012 Ωρέ Σουλιώτες.....Κανέναν άντρας θα έρθει; Θα μας φάνε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2012 #20 Share 4 Απριλίου 2012 Ωρέ Σουλιώτες.....Κανέναν άντρας θα έρθει; Θα μας φάνε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 4 Απριλίου 2012 #21 Share 4 Απριλίου 2012 εχω πεσει κατω απο τα γελια :bigemo_harabe_net-163: αντε Στρατο να ερχοντανε στα αληθεια αυτος ο τυπος που εχεις για avatar οπου φυγει φυγει .. ουτε μια γυναικα δεν θα ερχοτανε. πιστευω να μπορεσω να ερθω και εγω για καφεδακι. ειδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 5 Απριλίου 2012 #22 Share 5 Απριλίου 2012 Υπολογιστε και μενα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 6 Απριλίου 2012 #23 Share 6 Απριλίου 2012 ισως να φανω και εγω,,,,,,αλλα πιο αργουλα,,,θα δειξει,,,εχω αγωνα μπασκετ 5 μιση ωρα,,,,τι να κανω,,,,εγω και ο 3 d!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 6 Απριλίου 2012 #24 Share 6 Απριλίου 2012 Αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Απριλίου 2012 #25 Share 6 Απριλίου 2012 Τελικα θα μπορεσω σιγουρα να περασω.Για παμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος