B_betta 28 Μαρτίου 2012 #1 Share 28 Μαρτίου 2012 Πως μπορω να βαλω φωτογραφια στην εικονα του προφιλ μου? Το εχω προσπαθισει εχω βαλει κανονικη εικονα ακομα και λινκ παταω done αλλα τιποτα! Ποιος μπορει να μου πει την διαδικασια? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 28 Μαρτίου 2012 #2 Share 28 Μαρτίου 2012 ακολούθησε τα βήματα που θα σου πω 1) πήγαινε πάνω δεξιά,δίπλα από το κουμπί της αποσύνδεσης,που λέει το nickname σου και πάτα το 2)στην αναδυόμενη καρτέλα που βγάζει επέλεξε την πρώτη αριστερή επιλογή "το προφίλ μου" 3) τοποθετώντας τον κέρσορα πάνω την εικόνα,στην πάνω αριστερή μεριά εμφανίζει μια αναδυόμενη επιλογή που λέει "change" την οποία και πατάς 4) στο νέο παράθυρο κλικάρεις την επιλογή "use a custum photo" 5) στην πρώτη επιλογή (επιλογή αρχείου) που έχεις σου δίνετε η δυνατότητα να επιλέξεις κάποια φωτό από το καμπιούτερ σου , ενώ στην δεύτερη (enter a url here) μπορείς να διαλέξεις κάποια εικόνα από το net 6) τέλος πατάς "done" και τελείωσες ελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 28 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 28 Μαρτίου 2012 μου βγαζει αυτο =[ Failed to set a new photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 28 Μαρτίου 2012 #4 Share 28 Μαρτίου 2012 δοκίμασε να μικρύνεις το μέγεθος την φωτό σε ανάλυση και μέγεθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 28 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 28 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω πολυ ! Μπηκε επιτελους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 28 Μαρτίου 2012 #6 Share 28 Μαρτίου 2012 να είσαι καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος