koelefth 9 Απριλίου 2012 Author #26 Share 9 Απριλίου 2012 (edited) Δεν το θελω για φυλτρο βυθου! Θελω να το βάλω στον πατο του ενυδρείου για να βαλω απο πανω πετρες ωστε αμα πεσει καμια πετρα καποια στιγμη να μην σπασει το ενυδρείο! Εχει κανεις καποια αλλη προταση? Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2012 - koelefth Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Απριλίου 2012 #27 Share 9 Απριλίου 2012 Δεν το θελω για φυλτρο βυθου! Θελω να το βάλω στον πατο του ενυδρείου για να βαλω απο πανω πετρες ωστε αμα πεσει καμια πετρα καποια στιγμη να μην σπασει το ενυδρείο! Εχει κανεις καποια αλλη προταση? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=73461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 9 Απριλίου 2012 Author #28 Share 9 Απριλίου 2012 Εγω μαλλον ειμαι στην κατηγορια των φοβιτσιαρηδων! Κατι θελω να βαλω απο κατω για να εχω το κεφαλι μου ησηχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 10 Απριλίου 2012 Author #29 Share 10 Απριλίου 2012 Πηρα τηλεφωνο στον ΚΟΝΤΟΡΗΓΑ και μου ειπε για egg crate διαστασης 150x60 35ευρω! Μου λεει οτι αυτο το παιρνουν οι φιλοι του οι ψαραδες!!! χαχα Ειναι καλη τιμη η το βαραει λιγακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 10 Απριλίου 2012 #30 Share 10 Απριλίου 2012 ειναι πολλα.. πηγενε και παρε με 3 ευρο τους πατους που βαζουν τα μαγαζια για να στεγνωσουν τα ποτηρια.. ειναι το ιδιο πραγμα.. θα τα βρεις σε καταστηματα που πουλανε υλικο για επαγγελματικα μαγαζια... ή αν εχεις καποιον φιλο που εχει καφετερια πεστου να σου παρει εκεινος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Απριλίου 2012 #31 Share 10 Απριλίου 2012 Ή πάρε ενα φελιζόλ που είναι πάμφθηνο να κάνεις την δουλειά σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 11 Απριλίου 2012 #32 Share 11 Απριλίου 2012 Και εγω φελιζολ εχω βαλει φιλε μου. Ουτως η αλλως αν κρατησεις τη φροντοζα δε χρειαζεσαι νταμαρια απο πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 11 Απριλίου 2012 Author #33 Share 11 Απριλίου 2012 Οκ! Για background τι λετε να βαλω? μπλε σκουρα αφισα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 11 Απριλίου 2012 #34 Share 11 Απριλίου 2012 η μπλε σκουρα αφησα η καποιο σκουρο χαρτονι η να βαψεις την πλατη ειναι η ποιο οικονομικη τροπη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Απριλίου 2012 #35 Share 11 Απριλίου 2012 Μπορείς να βάψεις την πλάτη με πλαστικό χρώμα της αρεσκείας σου ή να βάλεις όπως είπες μια, μονόχρωμη κατά προτίμηση, αφίσα που σου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Απριλίου 2012 #36 Share 11 Απριλίου 2012 Μπορείς να βάψεις την πλάτη με πλαστικό χρώμα της αρεσκείας σου ή να βάλεις όπως είπες μια, μονόχρωμη κατά προτίμηση, αφίσα που σου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Απριλίου 2012 #37 Share 11 Απριλίου 2012 Οκ! Για background τι λετε να βαλω? μπλε σκουρα αφισα? Εγω προτείνω σκούρο γκρί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Απριλίου 2012 #38 Share 11 Απριλίου 2012 Παράδειγμα και στην πράξη HC 104 από την http://www.benjaminmoore.com/en-us/paint-color/copleygray#ce_s=HC%20104 αν θέλεις να το δείς σαν πλάτη και μετά την άλγη που μαζεύεται κοίτα εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53394&hl=&fromsearch=1 αναφέρομαι πάντα σε χρώματα που πάνε σε βιοτοπικά ενυδρεία ,αν θέλουμε να πάμε σε κάποιο χρώμα που δεν έχει σχέση με το βιοτοπικό διαλέγουμε οτι θέλουμε.Συμφωνώ με τον PRINCE Καλή Ανάσταση σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 12 Απριλίου 2012 Author #39 Share 12 Απριλίου 2012 Λοιπον, Πολυ καλη η ειδεα σας! θα μπογιατισω την πλατη!!! Βρηκα αυτο το χρωματακι, πιστευω να ειναι καλο! http://www.benjaminmoore.com/en-us/paint-color/admiralblue Και για πετρες σκευτικα να βάλω σχιστολιθο! Πως σας φαινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 12 Απριλίου 2012 #40 Share 12 Απριλίου 2012 Προσωπικα εχω βαλει χαρτονια μπλε που εχω αγορασει απο βιβλιοπωλειο και το αποτελεσμα με ικανοποιει απολυτα.δοκιμασε πρωτα αυτο και βαψε υστερα. Κοστος χαρτονιων για 1.80 ενυδρειο μονο 3 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 12 Απριλίου 2012 Author #41 Share 12 Απριλίου 2012 θα εβαζα πρωτα χαρτονια για να το δοκιμασω αλλα αμα μεμα θελω να το βαψω... μετα θα ειναι πολυ βαρυ για να το κουνισω! βασικα δεν θα κουνιεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 12 Απριλίου 2012 #42 Share 12 Απριλίου 2012 Οπως και να εχει καλό είναι να αφηνεις καποια αποσταση γύρω και πισω απο το ενυδρειο....ειναι θεμα λειτουργικότητας και ευκολίας σε κρισιμες καταστάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 12 Απριλίου 2012 Author #43 Share 12 Απριλίου 2012 Θα αφησω 5cm Πηρα το πρωι στον Κοντορηγα! Ο ανθρωπος ειναι κλεφταρας... 35 ευρω για το καθε eggcrate!!! Τελικος πηγα στον Σπακουρη και πηρα 2 eggcrate με 35 ευρω!!! Εν το μεταξι πηγα και πηρα την μπογια μαζι με το ασταρι που μου ειπε ο τυπας οτι χρειαζομαι! Μαλλον ομως εκανα βλακεια! Το ασταρι ειναι ασπρο... Αμα το περασω και μετα βαλω το χρωμα, δεν θα φαινετε μπλε... η κανω λαθος??? Λιγο help Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12 Απριλίου 2012 #44 Share 12 Απριλίου 2012 Αγαπητέ μου γιατί θέλεις να ταλαιπωρείσαι βάλε τις πέτρες εν ψυχρώ και ξεκίνα.Δεν χρειάζεται αστάρι ,βάφεις απευθείας με το πλαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 12 Απριλίου 2012 Author #45 Share 12 Απριλίου 2012 Ο τυπας μου εδωσε ριπολινη νερου! Δεν μου κανει αυτο για να βαψω απευθειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Απριλίου 2012 #46 Share 13 Απριλίου 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 13 Απριλίου 2012 Author #47 Share 13 Απριλίου 2012 Ρωταω μπας και εχει κανει κανεις το πηραμα για να μην το κανω αδικα και γινει καμια βλακεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 13 Απριλίου 2012 #48 Share 13 Απριλίου 2012 Αν πηρες πλαστικο χρωμα τοτε δεν χρειαζεται το ασταρι,βαφεις κατευθειαν πανω στο γυαλι. Του ειπες οτι θελεις να βαψεις τζαμι και σου εδωσε ασταρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koelefth 13 Απριλίου 2012 Author #49 Share 13 Απριλίου 2012 Ακριβος! Το εβαψα πρωτο χερι μπλε χωρις ασταρι! Τωρα ετοιμαζομαι να περασω το δευτερο χερι! Ελπιζω οι γραμες του ρολου που φαινοντε μεσα απο το ενυδρειο να εξαφανιστουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 13 Απριλίου 2012 #50 Share 13 Απριλίου 2012 Ακριβος! Το εβαψα πρωτο χερι μπλε χωρις ασταρι! Τωρα ετοιμαζομαι να περασω το δευτερο χερι! Ελπιζω οι γραμες του ρολου που φαινοντε μεσα απο το ενυδρειο να εξαφανιστουν! Με 3-4 χερακια δεν θα φαίνεται τιποτα. Το δικο μου το εκανα 4-5 δεν θυμαμαι ακριβως. Για το φιλτρο που ελεγες το G6 θα το προχωρησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος