lykourgos 27 Μαρτίου 2012 #1 Share 27 Μαρτίου 2012 (edited) σας εχω ζαλισει αλλα η αποριες μου δεν σταματανε δεν ξερω της ονομασιες των φυτων μου θα ηθελα να με βοηθισετε για να μαθω της απαιτησεις τους ευχαριστω πολυ.... Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2012 - kakourgos21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 27 Μαρτίου 2012 #2 Share 27 Μαρτίου 2012 Αν εβγαζες ενα ενα τα φυτα θα βολευε καλυτερα. Δευτερη φωτο: Πισω===>Bacopa ( Με επιφυλλαξη!) Μπροστα===>Anubia (Mαλλον nana. Καλυτερα δετη σε ξυλο!) Αριστερα ====> Echinodorus (Τωρα ποιο ειδος ακριβως??? Η κατασταση του φυτου δεν επιτρεπει σιγουριες....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2012 (edited) οκ θα ανεβασω νεες! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2012 - kakourgos21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 27 Μαρτίου 2012 τωρα ειναι καλυτερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 27 Μαρτίου 2012 το τεταρτο ο βλακας δεν ξερω πως την ειδα πηγα να το κλαδεψω ειχε γινει μεγαλο και το κατεστρεψα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 28 Μαρτίου 2012 #6 Share 28 Μαρτίου 2012 στο πρωτο ειναι ανουμπια νανα στο δευτερο μπακομπα στο τριτο ειναι μπαλα αλγης και στο τεταρτο καποιος εχινοδορος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Μαρτίου 2012 Author #7 Share 28 Μαρτίου 2012 ευχαριστω πολυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος