mitsaras 27 Μαρτίου 2012 #1 Share 27 Μαρτίου 2012 Παιδια καλησπερα ετοιμαζω ενα ενυδρειο 290λτ +60λτ σαμπ και σκεφτομαι να βαλω το tunze 9006, λεει οτι κανει για 600λτ,θα με καλυψει τι λετε;Το ενυδρειο θα ειναι reef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Μαρτίου 2012 #2 Share 27 Μαρτίου 2012 κατα την προσωπικη μου γνωμη η κατα τα αλλα πολυ συμπαθης εταιρεια εχει μεινει πολυ πισω στα σκιμερ και την τεχνολογια τους... εχεις πααααρα πολλες επιλογες για σκιμερ αφου διαθετεις και σαμπ. μερικες επιλογες ειναι atb ati reef octopus δωσε μεγαλη προσοχη στην οσο το δυνατον μεγαλυτερη παροχη αερα.εκει βρισκεται και το ατου της νεας τεχνολογιας ιδιαιτερα δε οταν το σχημα του σκιμερ ειναι κωνικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 27 Μαρτίου 2012 #3 Share 27 Μαρτίου 2012 Οπως έγραψε ο klaz, να κοιτάξεις παροχή αέρα και μέγεθος αντλίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 28 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 28 Μαρτίου 2012 Ο petshopας επιμενει οτι ειναι αξιοπιστη λυση και οτι μονο σε αυτο βρισκεις ευκολα ανταλαχτικα,δεν ξερω αν το κανει καθαρα για να πουλισει αφου μου ειπε οτι οπιο τεληκα και αν αποφασισω να παρω μπορει να μου το φερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Μαρτίου 2012 #5 Share 28 Μαρτίου 2012 καλησπερα φιλε μου. η αγορα ειναι ελευθερη.για ποιον λογο λοιπον δεσμευεσαι να σου φερει ο ιδιος οτι θελησεις,και δεν κανεις μια σωστη ερευνα αγορας και να το παρεις ο ιδιος απο οπου θελεις και πιθανοτατα και με λιγοτερα χρηματα.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 28 Μαρτίου 2012 #6 Share 28 Μαρτίου 2012 θες να μας πεις το ποσο που στο πουλαει ο Petshopας για να δουμε αν αξιζει η αγορα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 28 Μαρτίου 2012 Author #7 Share 28 Μαρτίου 2012 230 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 2 Απριλίου 2012 #8 Share 2 Απριλίου 2012 Υπάρχει και το deltec mce 600 που είναι δοκιμασμένο κι ιδανικό γιαυτά τα λίτρα. Η Tunze δεν φημίζεται για τα σκίμμερ και 230 ευρώ δεν είναι και τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 2 Απριλίου 2012 Author #9 Share 2 Απριλίου 2012 το deltec ειναι κρεμαστο εγω θελω να ειναι μεσα στο σαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Απριλίου 2012 #10 Share 2 Απριλίου 2012 δουλευει και μεσα στο σαμπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 2 Απριλίου 2012 #11 Share 2 Απριλίου 2012 το deltec ειναι κρεμαστο εγω θελω να ειναι μεσα στο σαμπ. δουλευει και μεσα στο σαμπ! θα συμφωνησω απολυτα με τον Στρατο και να συμπληρωσω επισης οτι η deltec βγαζει και το MC-500 το οποιο εχει ακριβως τις ιδιες προδιαγραφες με το 600 μονο που ειναι εσωτερικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος