ΤΟΥΛΚΙΑΣ 20 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΜΑΡΚΑΣ FLUVAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 20 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Αν εννοεις τα fluval εγω εχω ενα fluval 204 και δουλευει εδω και 10 χρονια τελέια χωρις να εχω αλλαξει εντελως τιποτα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος βεβαια υπαρχουν και πολλοι που δεν ειναι ευχαριστημενοι με την συγκεκριμενη εταιρια τι να σου πω.Θα ελεγα οτι ειναι μια πιο φθηνη λυση απο την eheim με αρκετα δυνατα φιλτρα σε ροη νερου.Ψαξτο και η αποφαση δικη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 20 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Τα χρησιμοποιω και γω πολλα χρονια,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Συμφωνω με τον pan οτι ειναι η πιο οικονομικη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω πως με η eheim υπερτιμήθηκε πολλή, όχι ότι δεν είναι καλό φίλτρο αλλά εξίσου καλό είναι το fluvar και το JBL. Εμπιστέψου το άφοβα. Προσωπικά δεν το έχω αλλά έχω ακούσει μόνο θετικά Εγώ έχω ένα JBL και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgoskal1987 13 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ 180ΑΡΙ(ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ) ΤΟ FLUVAR 305 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος