isildur_13 27 Μαρτίου 2012 #1 Share 27 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδακια για αλλη μια φορα... ηρθε στα χερια μας ενα rio vision 180αρι και ετοιμαζεται για αφρικη και αυτο.... τι αλλο δηλαδη? Απλα επειδη το ευκολο για μενα ειναι να στησουμε ενα Malawi ξανα με demasoni αφου τα ψαρακια ειναι ηδη ετοιμα,σκεφτομαι να γινει Tanganyika... και ρωταω τους ειδικους λοιπον.... τι προτεινουμε?? ξερω για νανοκιχλιδες... αλλα ζηταω κατι που ισως το εχετε στο μυαλο σας αλλα δεν το εχετε δουλεψει...... περιμενω με ανυπομονησια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 27 Μαρτίου 2012 #2 Share 27 Μαρτίου 2012 Καλή αρχή λοιπόν με το νέο σου ενυδρείο. Οι διαστάσεις του αν δεν κάνω λάθος είναι 90x40x50 περίπου. Εγώ θα πρότεινα species με Ν. Leleupi. Δυνατός συνδυασμός και απρόβλεπτος, αλλά εγώ θα το τολμούσα. Θα ξεκινούσα με 5,6 μικρά και στην πορεία θα έβγαζα αρσενικά. Μάλιστα αντι για ζευγάρι, θα προσπαθούσα να μείνω με 1 αρσενικό και 2 θηλυκά. Σίγουρα θα ακούσεις αρκετές προτάσεις, οπότε βάλτα κάτω, δες και τι ψάρια υπάρχουν στην αγορά ή σε χομπίστες και προχώρα. Καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 27 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2012 το ειχα μελετησει... ειναι οντως δυνατη κατασταση! αυτες ειναι οι διαστασεις.. με 55 εκ υψος μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 27 Μαρτίου 2012 #4 Share 27 Μαρτίου 2012 Κι εγώ συμφωνώ με τον Κωστή. Πρόκειται για πολύ ιδιαίτερα ψάρια, τα οποία δεν βλέπουμε συχνά σε species ενυδρείο και τα οποία μπορείς να βρεις στην αγορά. Αναμένουμε την συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Απριλίου 2012 #5 Share 1 Απριλίου 2012 Τι έγινε τελικά, κατέληξες κάπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος